Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu yabancı sınırı yuzunden clde yarı finali hayal bile edemyoz nedir bu çektiğimiz kadroda 7. yabancıyı koymamak için kıvranıyoz ama bu böyle gitmez bu şeklide bile millli takımdan bişi olmuyo turk oyuncular çıkmıyo çıksada değerinin 5 misli isteniyo nedir bu ya çok hırslandım bu tupcuye yolda gorsem ayağını kaydırcam :)

:D Benimde yeni sezonda Sneijder'den beklentim büyük.Sezon öncesi kampı çok önemli,umarım üst düzey verimle geçirir.

Aynen, yeterince değerini bilmiyoruz elimizdeki potansiyelin, çok apar topar geldi Sneijder. Hiçbir hazırlık dönemi geçirmemesine rağmen 2-3 maç sonra katkı vermeye başladı. Çok kritik maçlarda asist ve goller attı.

Seneye bütün yıldızlarımızı geride bırakabilir performansıyla.

birazda gulelim

Bu kadar tahrikkar davranan bir üyeyi halen online vaziyette tutuyorsa yönetim,

Önleyici görevini yerine getirmediğinden dolayı; ceza uygulama görevini üstlenmesinin, tek anlamı kalır maalesef:

DESPOTİZM !..

şu yabancı sınırı yuzunden clde yarı finali hayal bile edemyoz nedir bu çektiğimiz kadroda 7. yabancıyı koymamak için kıvranıyoz ama bu böyle gitmez bu şeklide bile millli takımdan bişi olmuyo turk oyuncular çıkmıyo çıksada değerinin 5 misli isteniyo nedir bu ya çok hırslandım bu tupcuye yolda gorsem ayağını kaydırcam :)

o zaman sana tup vermez :(

Aynen, yeterince değerini bilmiyoruz elimizdeki potansiyelin, çok apar topar geldi Sneijder. Hiçbir hazırlık dönemi geçirmemesine rağmen 2-3 maç sonra katkı vermeye başladı. Çok kritik maçlarda asist ve goller attı.

Seneye bütün yıldızlarımızı geride bırakabilir performansıyla.

Aynen abi.Hazır olmamasına rağmen kaç maçta bizi kurtardı.Örneğin çok sıkıntılı geçen Karabük deplasmanı.Yoktan var etti golü.Umarım dediğin gibi olur.

arkadaslar sizce gervinho gelir mi

Sava%C5%9F-m%C4%B1-istiyorsunuz.jpg

Muslera'nin veliahti

[video=youtube_share;tqYlssizbdo]https://youtu.be/tqYlssizbdo[/video]

beyler biraz daha fazla gelecek üzerine analiz tahminlerde bulunsak daha iyi olmaz mı? muhabbet için ayrı konu açılsın isteyen ordan yazsın. ulan bişey yazacam yazamıyorum arada kaynayacak biliyorum..:mad:

mod ortami geriyor... myc veriliyormu modlarda bu arada :confused: yani hic verildimi simdiye kadar modlara myc forumda. merak ettim simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt