Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nasi diyim, orda iste forumda uzun süredir üye olanlar var genellikle ve Galatasaray'a daha yakin olan abilerimiz giriyor o siteye genellkle, yani duyum cok oluyor orda, ama buraya tasimak yasak, sdece tecrübeliler arasi degerlendirme yapiliyor ve konustuklarimiz orda kaliyor.

He birde oyun kösesi var, karsilikli Angry Birds oynuyoruz.

iyide benim babam simdi Galatasaray lise mezunu ve divan üyesi :D bende oglu olarak girme hakim olmuyormu oraya :D ama yok ben halimden memnunum. benimde bir kac aldigim duyumlarim oluyor ama paylasmiyorum acikcasi. gerek yok :) bu yasdan sonra duyumcu olmaya niyetim yok :)

Nasi diyim, orda iste forumda uzun süredir üye olanlar var genellikle ve Galatasaray'a daha yakin olan abilerimiz giriyor o siteye genellkle, yani duyum cok oluyor orda, ama buraya tasimak yasak, sadece tecrübeliler arasi degerlendirme yapiliyor ve konustuklarimiz orda kaliyor.

He birde oyun kösesi var, karsilikli Angry Birds oynuyoruz.

isaretledigim bölüm goygoy herhalde. yada full goygoy konusu. kafayami aliyorsun beni simdi yahu özel bölüm ile :D

iyide benim babam simdi Galatasaray lise mezunu ve divan üyesi :D bende oglu olarak girme hakim olmuyormu oraya :D ama yok ben halimden memnunum. benimde bir kac aldigim duyumlarim oluyor ama paylasmiyorum acikcasi. gerek yok :) bu yasdan sonra duyumcu olmaya niyetim yok :)

al işte herkse paronayak oldu

iyide benim babam simdi Galatasaray lise mezunu ve divan üyesi :D bende oglu olarak girme hakim olmuyor oraya :D ama yok ben halimden memnunum. benimde bir kac aldigim duyumlarim oluyor ama paylasmiyorum acikcasi. gerek yok :) bu yasdan sonra duyumcu olmaya niyetim yok :)

Özgür Kizilaslan'a mesaj yollayarak talep edebilirsin rütbeyi.

Ikinci GSC sitesine bende katilmak istiyorum yaz ve cevap bekle. Ama oraya gelince mutlaka duyumlari paylasmalisin öyle yok. Orda tecrübeliler arasi sakli gizli yok..

benım uyanık olduğum soylemımı nerde duydun

benımde dalgın olduğum zaman olabılır

bunlara takılan sızsınız

çok can acıttığım belli

ben hırsızlık yapmadım ,kötü bısey yapmadım

neyı benım suratıma vuracaksın vurda bende ogreneyım

iftira attiğini !....

peki özür dilıyorum tamammı

Teşekkür Ederek kabul ediyorum..

Sana bir kardeş nasihati...

Hayatta herşeyden şüphelenmeye devam et. Ama şüphelerin makul seviyeye ve delillere ulaşmadığı sürece sadece kendine sakla...

Yoksa kayıpların en yakınlarından başlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt