Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder 7.5 ise Inler 3.5 eder degil mi renktas.

Bence 5-6 falan olması lazım

Napoli 2 sene önce 17,5m verdiği için bu kadar yüksek bedeller istemesi normal.

biliyorumda Sneijder de İnter e daha ucuza gitmemiştir heralde değilmi?

Aslında sebep bu büyük ihtimal İnter gibi büyük takımlar bazen yıllık ücretlerden kurtulmak için böle şeyler yapabiliyor ama Napoli gibi ticaret kulüpleri bunu zarar olarak görebiliyor

Nani ve Arda'nın neden adı geçiyor o zaman hatta Nani ile anlaştığımız söyleniyor.

Onu bilemicem ama bu yabancı koşullarında Burak sarılmazsa bence zor ve ben memnunum 4-3-1-2 den

gökhan inler için 10 milyon teklif etmişiz. meloya 5 veremiyoruz gökhana 10 veriyoruz. tamam yabancı sınırı önemli ama 5 e meloyu alsak daha karlı. Melo nun ne oynadığı belli. haziranda takıma katılan bir melo bütün sezonun yükünü tek başına çeker. Gökhaninleri birkaç kez izledim sert oyuncuydu öncden şimdi ne durumda bilmiyorum. yabancı sınırı yüzünden melo gibi bir adamdan vazgeçip daha pahalıya ondan kötüsünü almak zorunda kalmamız üzücü bir durum. ulan seni tüpçü kafalı.:mad:

Napoli İnler için herhangi bir rakam telaffuz etti mi hiç?

Medyada hiç dikkatimi çekmedi böyle bir haber.

Nani bitmeden, İnler operasyonu diyor, Bir yandan Jem Paul Karacan operasyonu derken diğer yandan Kerim Frei operasyonu

"La bi gidin !"

nani defansa yarıma alıştı manudaki sistemde oynaya oynaya, eğer bek hamit olacaksa mümkünse sürekli sağda oynasın

valla doğruya doğru 6 yabancı çok zorlayacak bizi, mesele ligde şampiyon olmak zaten, avrupada biraz daha esnek davranmak mümkün.

yalnız benim şahsi düşüncem eboue ve dany dışındaki yabancılar gönderilsin, kadroda tutmanın bi anlamı yok. belki düşük maaştan dolayı amrabat ama kerim alınırsa ona da yol vermek lazım.

Yabancı sınırı kalkmadan cacık olmaz.. 1-2 sene daha Gökhan ile idare ettik diyelim ya sonra? Oyuncu gelmiyor ki alttan.

Futbolu gerizekalılar yönetiyor malesef.

[video=youtube;Isu2vB_uK04]https://www.youtube.com/watch?v=Isu2vB_uK04[/video]

İyidir iyi :)

Yabancı sınırı kalkmadan cacık olmaz.. 1-2 sene daha Gökhan ile idare ettik diyelim ya sonra? Oyuncu gelmiyor ki alttan.

Bence önemli olan bu sezon bu sezonda şampiyon olur başarıya ulaşırsak , TFF'de , Aziz'de gidecek , bu sistemleri de çökecek fakat gelecekte tekrar artacağı düşünülürek kadro çok bozulmamalı toplamda yedi yabancıyla oynayıp sürekli rotasyon yapmalıyız diye düşünüyorum ben :)

gökhan inler için 10 milyon teklif etmişiz. meloya 5 veremiyoruz gökhana 10 veriyoruz. tamam yabancı sınırı önemli ama 5 e meloyu alsak daha karlı. Melo nun ne oynadığı belli. haziranda takıma katılan bir melo bütün sezonun yükünü tek başına çeker. Gökhaninleri birkaç kez izledim sert oyuncuydu öncden şimdi ne durumda bilmiyorum. yabancı sınırı yüzünden melo gibi bir adamdan vazgeçip daha pahalıya ondan kötüsünü almak zorunda kalmamız üzücü bir durum. ulan seni tüpçü kafalı.:mad:

Yabancı sınırı sayesinde Alper Potuk'un maliyeti yancılarla 13M€'ya çıkmışken, Gökhan İnler'e 10M€ vermişiz çok mu?

farkındaysanız yabancı haklarımızı defansa harcıyoruz zaten, ilerisi için mutlaka yerli defans oyuncuları bulmak gerekecek. yurt içi mi olur, almanya, isviçre, hollanda mı olur bilemem ama mutlaka yerli defans bulmamız şart.

Kolarov dedikodusu dönüyor ? Bilgisi olan var mı

Kaynak , nerede dönüyor ?

Bülent Tulun'un Galatasaray için ikinci bombası Kolarov...Tulun'un, City'ye 7 milyon avro teklif ettiği, olumlu yanıt aldığı bildirildi... Terim'in de 27 yaşındaki futbolcuya sıcak baktığı öğrenildi... (eurosport)

https://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-bulent-tulun-un-galatasaray-icin-ikinci-bombasi-kolarov_sto3781201/story.shtml

Şu an gideceklerini hiç zannetmiyorum ama şike davasında ceza onanır ve/veya UEFA bir ceza verilmesini isterse o zaman kurtuluruz bu tff den.

Başka yolu yok galiba.:mad::mad::mad:

29 yaşında Gökhan İnler ile 4 + 1 imzalarsın en az 4 yılını kurtarır o arada altyapıdan çıkar elbet 1-2 oyuncu. Olmadı yine yurtdışından alırsın Türk pasaportlu.

Bence öncelik şu dönemi minumum zararla atlatmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt