Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ertem Şener dediğine göre olmaz ama ya olursa :lol:

ertem şener
‏@_ertemsener
29 dk

Ve son olarak benim aldığım gayri resmi bilgi "Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı ve Ersun Hoca Rıdvan Dilmen'e bağlı çalışacak "

Bülent Tulun'un Galatasaray için ikinci bombası Kolarov...Tulun'un, City'ye 7 milyon avro teklif ettiği, olumlu yanıt aldığı bildirildi... Terim'in de 27 yaşındaki futbolcuya sıcak baktığı öğrenildi... (eurosport)

Süper Lig - Bülent Tulun'un Galatasaray için ikinci bombası Kolarov - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport

Bülent Tulun hazır Nani için gitmişken , Kolarov içinde bir görüşeyim.Nani olmazsa elim boş dönmeyeyim diyor herhalde. :asd:

Arda Turan transferi imkansız hale gelince Bülent Tulun, Nani için Ada’ya gitti. İngilizler’le 7 milyona her an imza atılabilir.Yine Quaresma da G.Saray’a gelmeye hazır. Quaresma ile Aslan’ın ön protokolü bulunuyor. (TrtSpor, Akşam)

Yabancı sınırı kalkmadan cacık olmaz.. 1-2 sene daha Gökhan ile idare ettik diyelim ya sonra? Oyuncu gelmiyor ki alttan.

Futbolu gerizekalılar yönetiyor malesef.

Gerizekalı değiller atanak geldikleri için aldıkları emirleri yerine getiriyorlar. Kimsenin umrunda değil Türk futbolu.

Makasın fazla açılmaması için seferberlik halindeler. Yabancı sınırı olayı bir bilemedin iki sezonluk bir olaydır daha sonra yeniden düzenleme yapılacaktır.

Futbolu geliştirmek için azıcık istekli olsalar her yerde futbol okulları açılır, devlet teşvik eder, lisanslı futbolcu sayısı olması gerektiği kadar olur, alt yapılar için kulüpler hem teşvik edilir hem de alt yapı için yatırım yapmaları konusunda ciddi düzenlemeler getirilirdi..

Defansa Chedjou'yu aldık , duran toplarda 4-5 gol atıyor.

İnler'de uzak şutlardan 4-5 gol atıyor.(Gelir artık , tek çare İnler:ayatollah:)

Sneijder'de seneye çok daha iyi olacaktır.

Bol gollü bir sezon bizi bekliyor.:cool::cool::cool:

Defansa Chedjou'yu aldık , kornerlerden 4-5 gol atıyor.

İnler'de uzak şutlardan 4-5 gol atıyor.(Gelir artık , tek çare İnler:ayatollah:)

Sneijder'de seneye çok daha iyi olacaktır.

Bol gollü bir sezon bizi bekliyor.:cool::cool::cool:

Sabri'nin 45,8 Metre'den cektigi füze'leri unuttun :lol:

gökhan alınırsa ilk 4-5 maçta 2 tane gol attı mı herkes ooo büyük futbolcu diyecek, 10 numara top oynasın gol atmayınca bunu nerden bulduk diyecek.

Vallahi ben uzaktan atılan golleri çok seviyorum, fakat Melo'yu uzaktan attığı GOLLER(!) için mi bu kadar sevdik?

İnler e diyecek 1tek sözüm yok çok iyi oyuncu gelmesini en çok isteyenlerdenim ama 29-30 yaşında bir oyuncunu hala bu fiyatlardan dönüyor olması şaşırtıcı geliyor bana

Şu fenerasyon yeni sistem uydurmaya çalışıyor, Türk futbolcular kıymete bindi tamamen. Fakat eski sistem olsa bile İnler'in piyasası biraz pahalı.

*********************'nin dediği gibi 11m€ teklif etmişsek kesin satar Napoli. inş doğrudur

arkadaşlar günaydın

g.inleri sadece attığı şutlarla değerlendirmek diğer özelliklerini görmemek , melo sevdası olanların uydurmasıdır.

g.inler defansif-ofansif olarak yerli anlamında en düzeydedir. çoğu yabancıdan da iyidir.

senelik 40-50 maç oynayan belli bir standartı olan adam için yeterli demek türkiye piyasası için saçmalık.

avrupada yapacağın maksimum maç sayısı 14-15 bu adam 2-3 maç dışında her türlü katkıyı sağlar..

g.inlere hayır diyen-fiyatını düşünen bu adamı izlememişdir..

arkadaşlar günaydın

g.inleri sadece attığı şutlarla değerlendirmek diğer özelliklerini görmemek , melo sevdası olanların uydurmasıdır.

g.inler defansif-ofansif olarak yerli anlamında en düzeydedir. çoğu yabancıdan da iyidir.

senelik 40-50 maç oynayan belli bir standartı olan adam için yeterli demek türkiye piyasası için saçmalık.

avrupada yapacağın maksimum maç sayısı 14-15 bu adam 2-3 maç dışında her türlü katkıyı sağlar..

g.inlere hayır diyen-fiyatını düşünen bu adamı izlememişdir..

Kesinlikle katiliyorum, üstelik Gökhan Inler'den iyi yerli Orta Saha oyuncusu bulamazsin ( Selcuk zaaten bizde :lol: )

Arda-İnler-Solbek gelir sıkıntılar biter...:cool: Bir de rotasyona Frei ve Erman Kılıç'ı alırsak tadından yenmez...

Kapalı ekonomi ile açık ekonomi arasınad tercih yaptırsak siyaset veya bu futbolu yöneten para babaları kapalı ekonomiyi tercih ederler mi acaba?

Yıllarca kuş serisini Mercedes fiyatından insanlara sattılar bu ülkede. Aynı şey futbolda oluyor işte. Hayır bir de artık bu korumacı sistemle içerdeki üreticinin(konumuzda futbolcuların) daha başarılı oldukları da yok. Avrupa'ya gidince bu kapalı mantıkla, küçük akvaryumdan okyanusa düşen balık gibi oluyoruz.

Sınır kalksa bir sürü faydası olur:

1. Avrupa ile rekabet artar-büyük takımlar için avantaj

2. Anadolu kulüpleri parlayan Türk oyuncuları hemen satmayacaklarından kadroları daha güçlü hale gelir.

3. Türk topçu daha çok kendini göstermek için daha çok çalışacak

4. Alper örneğinde olduğu gibi fahiş fiyatlar ödenmeyeceğinden, Alper gibi topçular Marsilya'nın teklifine daha olumlu bakacak ve lejyoner sayımız artacak

5. Milli takımda büyük takım hegemonyası kalkacak

6. Büyük takıma gelip aylarca yedek kalan genç Türk oyuncuların milli takıma seçilmesi yerine, her hafta Anadolu takımlarında düzenli oynayan Alper, Serdar Aziz gibi adamlar seyredeceğiz.

Saymakla bitmez faydaları.

melo yerıne kımı ıstrsın deseler hıc dusunmeden gokhan ınler derım melodan daha ıyı oldugunu dusunuyorum ıstıkrarlı ve tank gıbı adam yerlı olması zaten muthıs bır avantaj ınsallah olursa orta sahamız canavar gıbı olur

melo yerıne kımı ıstrsın deseler hıc dusunmeden gokhan ınler derım melodan daha ıyı oldugunu dusunuyorum ıstıkrarlı ve tank gıbı adam yerlı olması zaten muthıs bır avantaj ınsallah olursa orta sahamız canavar gıbı olur

Gökhan Inler yerli olmasa bile benim istedigim ilk Futbol'cu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt