Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tff ne zaman seçime gidecek , benim nöbetim o bu saatten sonra...

Burak-Arda takası olsa. Hem Trabzon'a ödenecek olası paydan kurtulmuş oluruz hem de tek forvetli sisteme geçiş mecburi hale gelir.

Eboue-Dany satılsın. Hatta mümkünse Dany-Serdar Aziz takası olsa.

Melo yerine İnler alınsın, malum yabancı kontenjanı + Nani + Carlinhos.

Muslera

Hamit Semih Chedjou Carlinhos

Nani İnler Selçuk Arda

Sneijder

Drogba

malum seref yoksunu tff ve sıkecı medyanın yabancı sınırı ıcın dırenecegı ve 5 e cekecegı ortada ılerkı yıllarıda dusunerek yerlı ısımler kazandırılmalı gokhan ınler kerım freı cem karacan u19 mıllı takımında on plana cıkan hamburglu hakan kayserılı okay yokuslu gıbı ısımler alınabıldıgı kadar alınmalı derım ....

bir yabancının türk olması için 4-5 yıl gibi bir süre yok muydu?

Ya bide ben türk statüsünün kriterlerini anlamıyorum. Gökhan İnler mesela adamın türkiyeyle bağlantısı var mı hiç? veya şimdiki genç gurbetçiler. artık çifte vatandaşlık da kalktı. kerim frei'nin gökhan inlerin mesutun ilkayın bunlar t.c. vatandaşlığı var mı hiç sanmıyorum. Daha bir sürü örnek var. Adamlar orda doğmuş büyümüş oranın vatandaşı oranın milli takımında oynuyor türkçe dahi bilmiyorlar buraya gelen bazı futbolcular türkiyeye belki ilk defa transfer olduklarında geldiler. Hiç bir bağları yok yani.

isimleri türk ismi veya anne babasından biri türk olması yerli sayılması için yeterli oluyor mu?

tff istifa ederse

o olursa bu olursa diyip başkalarını beklemenin anlamı yok..

kerim frei- umut veya necati- gibi adamları almamanın hiçbir anlamı olamaz benim için..

her zaman diyorum..

melo işi sarpa saracaksa, uğraşmaya gerek yok. fatih terime g.inleri aldım dese hayırmı diyecek hoca.

bişeyi ne kadar istediğine bağlı.. başkan en son ihtimal diyor bundan ötesimi var melo için.

kimse kalitesini tartışmıyor, isktikrara bakıyor..

selçuk kötü oynay- semih hata yapar- sabri hata yapar vs.. değil...

3 milyon euro senelik olacak adamla en az 2 sene anlaşma yapacaksın, güvenemiyorsan uğraşmayacaksın..

melo alınmıyor diye üzülmem oraya g.inler veya iyi birisi ile dolduramıyorsan kızarım

arda nın yolladığı günü hatırlıyorum podolski-arshavin-shaqiri-suarez kaç tane isim geçti.. alınmadı yönetime niye kızdık en iyi adamını satıyorsan oraya en az onun kadar katkı verecek birinide monte etmelisin...

tffnin istifa etmesi acil seçime gitmesi lazım ki transfer olsun yoksa burda nöbete filan gerek yok 18 de toplam 6 yabancı deniyor gerisi çöp gibi dışarda kalacak

Vallahi ben uzaktan atılan golleri çok seviyorum, fakat Melo'yu uzaktan attığı GOLLER(!) için mi bu kadar sevdik?

Şu fenerasyon yeni sistem uydurmaya çalışıyor, Türk futbolcular kıymete bindi tamamen. Fakat eski sistem olsa bile İnler'in piyasası biraz pahalı.

kastettiğim özellikle golden ziyade akılda kalan bişey yapması lazım hemen taraftar tarafından benimsenmesi için. mesela hamitin o topları direkte patlamasa bugün herkes kadroya yazardı onu :D

Ya bide ben türk statüsünün kriterlerini anlamıyorum. Gökhan İnler mesela adamın türkiyeyle bağlantısı var mı hiç? veya şimdiki genç gurbetçiler. artık çifte vatandaşlık da kalktı. kerim frei'nin gökhan inlerin mesutun ilkayın bunlar t.c. vatandaşlığı var mı hiç sanmıyorum. Daha bir sürü örnek var. Adamlar orda doğmuş büyümüş oranın vatandaşı oranın milli takımında oynuyor türkçe dahi bilmiyorlar buraya gelen bazı futbolcular türkiyeye belki ilk defa transfer olduklarında geldiler. Hiç bir bağları yok yani.

isimleri türk ismi veya anne babasından biri türk olması yerli sayılması için yeterli oluyor mu?

Kökeni Türk olanlar Türk statüsünde benim bildiğim.

4 yabancı olayı ney lann, 2015-2016 da 4 yabancı mı olacak?

tamam renktasim iyi diyorsunda 50 milyon euroyla gecen sene ceyrek final oynamis takima para harcarsan beklenti ucar

Beklenti uçar tabi ama mantıklı düşünmek lazım Cl'de gruplardan çıkmak bile az bir başarı değil, kolay elde edilebilecek bir şey değil. Bunu anlatmak istedim. Ayrıca Cl'de senin rakiplerinin bazıları 50 milyonu tek bir oyuncu için harcıyolar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt