Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
Cevap: Transfer Nöbeti
tff ne zaman seçime gidecek , benim nöbetim o bu saatten sonra...
tff ne zaman seçime gidecek , benim nöbetim o bu saatten sonra...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burada boludaki emre kılınç ın akrabası olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı , buralardaysa transfer hakkında bir bilgi versin..son 1 haftadaki tweetleri silinmiş emre kılınç ın
Dedikodu : Amrabat Türk olabilir..
Prof. Dr. Yasin Akbal, sag acik icin gerekli tek kriter kaliteli türk olmasi aksi takdirde her mac hükmen maglup. NOKTA.
[video=youtube;Isu2vB_uK04]https://www.youtube.com/watch?v=Isu2vB_uK04[/video]
İyidir iyi![]()
bu yoruma yazılacak bir cevap bulamadım neyse sanırım hata bende seninle tartısmaya hic girmemeliydim
Kaynak?

bir yabancının türk olması için 4-5 yıl gibi bir süre yok muydu?
Vallahi ben uzaktan atılan golleri çok seviyorum, fakat Melo'yu uzaktan attığı GOLLER(!) için mi bu kadar sevdik?
Şu fenerasyon yeni sistem uydurmaya çalışıyor, Türk futbolcular kıymete bindi tamamen. Fakat eski sistem olsa bile İnler'in piyasası biraz pahalı.
Ya bide ben türk statüsünün kriterlerini anlamıyorum. Gökhan İnler mesela adamın türkiyeyle bağlantısı var mı hiç? veya şimdiki genç gurbetçiler. artık çifte vatandaşlık da kalktı. kerim frei'nin gökhan inlerin mesutun ilkayın bunlar t.c. vatandaşlığı var mı hiç sanmıyorum. Daha bir sürü örnek var. Adamlar orda doğmuş büyümüş oranın vatandaşı oranın milli takımında oynuyor türkçe dahi bilmiyorlar buraya gelen bazı futbolcular türkiyeye belki ilk defa transfer olduklarında geldiler. Hiç bir bağları yok yani.
isimleri türk ismi veya anne babasından biri türk olması yerli sayılması için yeterli oluyor mu?
Türk vatandaşlığına geçen bir futbolcu ancak 5 yıl sonra yerli stütüsünde forma giyebiliyor.
tamam renktasim iyi diyorsunda 50 milyon euroyla gecen sene ceyrek final oynamis takima para harcarsan beklenti ucar