Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taksimde yeterince çalışma alanı var orta ve düşük gelirli insanlar gelip orda vakit geçirebiliyorlar boş boş konuşma.

bunun için duyarlı olmak ayrı bişeydir; savaş çıktı burda ne işiniz var demek ayrı bişeydir.

başka konulara girmek istemiyorum, daha önemli durumlar varken de umursamaz davranan insanlar var...

bunun için duyarlı olmak ayrı bişeydir; savaş çıktı burda ne işiniz var demek ayrı bişeydir.

başka konulara girmek istemiyorum, daha önemli durumlar varken de umursamaz davranan insanlar var...

Hassasiyeti olup buraya ders vermeye geleni anlamıyorum. Birde zevzek zevzek bir şey için direnen doğa için direnen insanları 2 3 kendini bilmez demekde kendini bilmemezliğin daniskası neyse.

Şu ülkede yaşayan en güzel şey Galatasaray.. Bi halt olmaz bu ülkedende zihniyettende.. Adalet yok.. Demokrasi yok.. yok allah yok!

allah kahretsin ya,neler gördüm görmez olaydım

Hassasiyeti olup buraya ders vermeye geleni anlamıyorum. Birde zevzek zevzek bir şey için direnen doğa için direnen insanları 2 3 kendini bilmez demekde kendini bilmemezliğin daniskası neyse.

Önce düşünceye saygı diyeceğima ama senin zihniyetindekilerin düşüncesine saygı bile duyulmaz.. At tuvalete şifonu çek böyle zihniyetin..

Yazık bu ülkede yaşamak utanç verici.

ambulans cagırıyolarmıs,ambulanslar gelmiyormus,vah yazık ülkeme

Ciddimisin? nasıl ambulans gelmiyormuş?

kubilay tuncer ‏@qbtuncer6 dk

ambulans istiyorlar.gelmiyor.6 kişi yoğun bakımda. uyumayın.herkes duysun arkadaşlar.

dilara z. moran ‏@dzmchangemaker1 dk

“@firattanis: YAVAŞ YAVAŞ ÖLÜYOR !!! BİZ YAYINLIYORUZ , SİZ İZİLİYORSUNUZ . A C İ L A M B U L A N S ..... pic.twitter.com/BAA8szt0li” divan a

Melih Korukçu ‏@melihkorukcu10 dk

Divan otele ambulans istemek icin aradim; polis barikati acmadigi icin ambulanslarin ulasamadigini ilettiler... Yayin lutfen!​
​

konuyu nereye çekiyorsunuz..

buraya gelmiş burda ne işiniz var, buraya gelip burda ne işim var veya olmadığınız kimse sorgulayamaz...

orda yapılanları değil, burda şu anda insanlara işiniz gücünüz yok takılıyorsunuz takip edin gündemi diyorsunuz..

bize isyan edeceğine , başka yerlerde isyan et...

konu ordan yapılan acımasızlık olabilir ama burdaki insanlara umursamazsınız tavrı koymakta fayda etmiyor.

başkasına kızıp- burda ki insanlarıda rencide edici konuşamyın

Yeri burasi degil ama safimiz belli olsun. Diktatörlüge, yobazliga hayir. Tarih sizi affetmeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt