Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@sporx G.Saray, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Jem Paul Karacan'ın transferi için Reading ile resmi görüşmelere başladı. (Reading yerel basını)

Reading bizim kardeş takım değil mi zaten :) Ben en kolay transferimizin bu olacağını düşünüyorum. Tabi eğer gerçekten istiyorsak ki bence istemeliyiz...

Boşversene abi nası yeri burası değil. Gece burada ne lüzumsuz muhabbetler dönüyordu.. Yazık insanlarımızın zihniyeti vicdanı körelmiş..

gündemi takip etmek zorunda değilim ben. lütfen burada siyasi mesajlar verip durmayın.

Simdi Forum'un Mod'larindan biri gelip : ''Forum'da Siyaset konusmak yasak'' dese ne güzel olur :lol:

Izin almadan yuruyüs yaparasan veya yuruyüs yaparken oraya buraya sallarsan olacagi bu.

Suclu nedense hep Polis hep Devlet halkin hic suzu yok.

Siyasetle ne alakası var yahu! Siyaseti bilmiyorsunuz siz daha!

şimdi sen mi öğreticen hoca? burası yeri değil, bu kadar basit.

Gece sen mışıl mışıl uyurken burada ne lüzumsuz muhabbetler dönüyordu. Onlarada burası yeri değil deseydiniz ya! İşinize gelmiyorsa yeri değil.. Böyle zihniyete tüküreyim.

Hadi hukumet gezi parkini yikacak. Insanlara da sormak lazim bi gezi parki icin hayatini tehlikeye atmak deger mi diye. Iki tarafin da bir birinde kalir yani yok.

sen transfer takip etmeye devam et

zaten oyle yapiyorum cunku bu memleketin meselesi bitmez ve herkez reklam icin kucuk birsey olsa bile protesto etmeye kalkiyor ..

Bir iki kisi buldum twitter'da kadin her protestoya katiliyor thy den tut taaa ne sacma sapan seylere .. bunlar orgut olmus sizlerde gercekten birseyi savunduklarini saniyorsunuz ama yaniliyorsunuz !!

Önce düşünceye saygı diyeceğima ama senin zihniyetindekilerin düşüncesine saygı bile duyulmaz.. At tuvalete şifonu çek böyle zihniyetin..

Önce yazılanları oku sonra konuş senin zihniyetinde daha ne demek istediğimi anlamadan konuşmak olsun.

Gece sen mışıl mışıl uyurken burada ne lüzumsuz muhabbetler dönüyordu. Onlarada burası yeri değil deseydiniz ya! İşinize gelmiyorsa yeri değil.. Böyle zihniyete tüküreyim.

Eee abi adam nasıl görsün gece dönen muhabbeti? İlla geceleyinde burada durmak zorunda mı veya forumda sabahlamak zorunda mı şuan ona bu denk gelmiştir.Herşeyi bi boka sarıyorsunuz ya bravo! İşte bu yüzden oluyor herşey.

Önce yazılanları oku sonra konuş senin zihniyetinde daha ne demek istediğimi anlamadan konuşmak olsun.

Kusura bakmayın ama burada aksamları çok lüzumsuz muhabbetler dönerken siz buna ses çıkarmayıp gelip bize laf ediyorsanız böyle zihniyere tükürülür..

kardeşim, anlamıyorsun galiba. boş muhabbet ayrı. siyaset ayrı. yav illa bu forumda konuşacaksan git sohbet bölümü felan yok mu, aç orada bi konu, taksimdeki olaylar hakkındaki yorumlarınız diye başlık koy, orada istediğini yaz. gelir ben de yazarım düşüncemi belki. ama gelip transfer nöbeti başlıklı konuda şöyleydi böyleydi diye caz yapma. burada boş konuşulmasında bir problem görmüyorum ama siyaset olunca rahatsız oluyorum. bu başlığı transfer dedikoduları için takip ediyorum. gündem takip etmek istersem tv veya gazete açarım. olay konunun ciddiyeti değil, alakasız bir yerde alakasız bir iş yapıyor olman.

Dun Frei haberleri cikmisti anlastik diye, bugun varmi bir gelisme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt