Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gibi bir dünya yıldızını takımımıza kattık ama nedense Galatasaray taraftarının yarısı umudunu kesmiş durumda. Bu adam en kötü haliyle bize kaç tane maç kazandırdı ikinci yarıda. İyi bir kamp döneminden sonra çılgın atacaktır zaten.

Sneijder'i de yeni transfer sayabiliriz aslında.Önümüzdeki sezon ben çok umutluyum ondan.Gerçek Sneijder'i herkese gösterecektir.

Arkadaşlar nöbet amacından sapmasın, lütfen siyasi konulara girilmesin yoksa nöbet gecici bi süre kapatılacaktır.

Kurallara uymayanlar konudan uzaklaştırılacktır

İyi nöbetler.

uzatılmaması konuusna katılıyorum ancak birşey düzeltmek isterim.. Polisin kontrolsuz güç kullanması siyasi değil insani bir konudur..

Sneijder'i de yeni transfer sayabiliriz aslında.Önümüzdeki sezon ben çok umutluyum ondan.Gerçek Sneijder'i herkese gösterecektir.

Imparator onu Kamplarda iyi hazirlar onda hic süphem yok.

Hem seneye taktiksel degisik oynuyacagi gibi geliyor bana.

Tek forvete düsücegiz herhalde yoksa Nani Transferi ve istegimiz mantiksiz.

4-2-3-1 diye dusünüyorum.

Ynt: Transfer Nöbeti

Aynen öyle Sneijder de aslında Drogba da iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra bu lige çok fazla gelecekler. Nani ve İnler transferleri de olursa inanılmaz bir takım olacağız. Ama Nani gelirse sanırım 4-2-3-1 oynayacagiz ve bu sene hocanın denediği gibi burak kanatta olacak sanırım.

Imparator onu Kamplarda iyi hazirlar onda hic süphem yok.

Hem seneye taktiksel degisik oynuyacagi gibi geliyor bana.

Tek forvete düsücegiz herhalde yoksa Nani Transferi ve istegimiz mantiksiz.

4-2-3-1 diye dusünüyorum.

Bu sene takımda kanat oyuncusu yoktu.Sneijder'in biraz pasif kalmasının nedenlerinden biri de bu aslında.Kanatlardan koşan adam olmayınca o bildiğimiz paslarını veremedi doğal olarak.Kanatlar çalışacack ki Sneijder'de kanatlara o paslarını verebilsin.

uA gezi parkına gidiyormuş

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Aynen öyle Sneijder de aslında Drogba da iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra bu lige çok fazla gelecekler. Nani ve İnler transferleri de olursa inanılmaz bir takım olacağız. Ama Nani gelirse sanırım 4-2-3-1 oynayacagiz ve bu sene hocanın denediği gibi burak kanatta olacak sanırım.

Drogba da kanatda olabilir.

Chelseade bunu yapiyordu hep Anelka ile yer degistriyorlardi.

Bence de Burak'ı kanatta düşünüyor hoca.Lig tv'de Burak'a gelecek sezon daha fazla koşması gerekecek demesinden öyle bir anlam da çıkarabiliriz.Ts'da da bir ara kanat oynuyordu.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama genede koyayım buraya.

galatasaray'a transfer olursa, fenerbahçe kulübü yabancı sınırının serbest bırakılmasını isteyecektir.

paylaş

31.05.2013 12:00 srfydn​

daha önce bende dile getirmiştim 2 3 nokta transferde tam aksi durum olacak diye..gökhan inler alper potuk ve arda transferi bütün rakiperin yabancı sınırında çark etmelerini sağlayacaktır diye olabilecek en kötü ihtimal alırsın fazla para vermiş olursun istediğin yabancıyla anlaşamazsın falan filan ama şimdi edeceğin zarar 20m ise sınırı düşürdüklerinde futbol kalitesi rekabeti avrupa şansı hepsi azalacağı için bu zarar 100lerce milyonu bulacak

Güzel haber.. Umarım diğer takım taraftarlarıda destek verir.

çarşı zaten dün gitti bugun de gidecekmiş 19.03 te..

abi adamların yaptığı tam bir zulum ya.. dünyanın hangi ülkesinde ağacını korumak isteyen insanlara biber gazı TOMA larla saldırılır uyku vaktinde.. rezalet

Ynt: Transfer Nöbeti

Bence de Burak'ı kanatta düşünüyor hoca.Lig tv'de Burak'a gelecek sezon daha fazla koşması gerekecek demesinden öyle bir anlam da çıkarabiliriz.Ts'da da bir ara kanat oynuyordu.

Aynen :) Eger Arda'yı alma durumumuz olursa ki ben pek istemiyorum Burak'ın gitmesine izin verebilir Fatih Terim. Ama aksi takdirde bir kanatta burak oynayacaktır Nani veya herhangi bir kanat oyuncusu transfer edilirse. Yoksa bu seneki sistemden devam edebiliriz. Gökhan İnler - Selçuk - Hamit orta sahası ve önlerinde Sneijder ile çift forvet aynen devam eder.

çarşı zaten dün gitti bugun de gidecekmiş 19.03 te..

abi adamların yaptığı tam bir zulum ya.. dünyanın hangi ülkesinde ağacını korumak isteyen insanlara biber gazı TOMA larla saldırılır uyku vaktinde.. rezalet

Aynen kardeşim. 2 saattir tartışıyoruz bu konuyu. Geri sayfalara bakarsan görebilirsin. Şimdi tekrar başlatmayalım ortalık durulmusken.

Drogba da kanatda olabilir.

Chelseade bunu yapiyordu hep Anelka ile yer degistriyorlardi.

Drogba da olabilir ama yaşı itibariyle defansif olarak çok fazla katkı veremez kanatta. Burak da pek savunma yapmayı bilmese de en azından top kaybı olduğu zaman belli bir yere kadar pres yapabilir. O yüzden Burak, Drogba'dan daha mantıklı bir seçim gibi.

Aynen :) Eger Arda'yı alma durumumuz olursa ki ben pek istemiyorum Burak'ın gitmesine izin verebilir Fatih Terim. Ama aksi takdirde bir kanatta burak oynayacaktır Nani veya herhangi bir kanat oyuncusu transfer edilirse. Yoksa bu seneki sistemden devam edebiliriz. Gökhan İnler - Selçuk - Hamit orta sahası ve önlerinde Sneijder ile çift forvet aynen devam eder.

Arda'nın alınacağını zannetmiyorum.A.Madrid borcunu ödemiş zaten.20 den aşağıya da satmak istemezler.Mali sıkıntıları vardı 60 milyona Falcao'yu sattılar,rahatladılar.En önemli 2. oyuncusunuda yollamak istemeyecektir bence.Arda gitmek istiyorum diye ısrar ederse belki birşeyler olabilir anca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt