Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk burak hamit i ayırıyorum
Bu saatten sonra Chedju transferinde pürüz de çıksa yönetimin o pürüzü çözeceğini bilerek ben bu yorumları yaptım zaten.
Çünkü resmi sitede "Görüşmeler başladı" şeklinde KAP bildirimi yok.
"Chedju Galatasaray'da" haberi var... O saatten sonra Chedju transferi gerçekleşmezse Galatasaray başkanı ve yönetimi o makamda duramaz zaten.
Lille kulübü kendi stesinden böyle bir açıklama yapıyorsa bu açıklamayı dikkate almak lazım. Belli ki sözleşmede ufak da olsa bir boşluk var. *********************'nin dediği gibi Lille yönetimi kendi federasyonuyla sorun yaşamamak için böyle açıklama yaptı demesi biraz saçma. O boşluğu bırakmamak transfer görüşmesini yürüten Galatasaray yöneticisinin görevi.
Baskanin yaptigi dogrulari dah var bunu inkat etmem mümkün degil kimsede edemez. ama yaptiklari hatalara gelince ki bunu sormusun bana...
Transfer hatalari (kapa bildirip bir cok ismi alamaz olmazidir)
yönetimine ic huzuru saglayamamasi.
Bulent tulun-terim olayini cözememesidir icerde. disaraya sizmasi bazi bu cekilde sorunlar. Galatasaray ailedir ve sorunlar aile icinde hal edilir
Finanzal konulari haric camiayi bilmemesi ve bir cok konuda bilgi edinmemesi. ilgilsizlikden kaynaklanan bir sey.
En son ve en carpici örnek 2 hafta kanaltürk programminda canli yayina katildigi bir programmda Yabanci siniri bu sene ineceginden haberi olmamasidiri. resmen Sok oldug baskan. Oysaki bu karar 1 sene önce karar verilmisdi ve aciklanmisdiki biz forumca bu konuyu her Allahin günü tartistik galiba.
Galatasaray baskani olarak bir cok demec vermesi ve ani U dönüsleri yapmasi.
stad konusunu hal edememisi.
Stad da konsere izin vermesidir zarari göz önüne düsünülmeden.
daha da yazayim mi?!
Bak bak sen suna bak yaAllahim birde suna inanip buraya tasiyorsunuz ya... Evet cimbom34 ok dedi beyler, o demeden inanmzadim zaten. Lan birgün agir küfür edecem
![]()
Spor kulübünde 1 numaralı öncelik sportif başarıdır arkadaşım. Burada uluslararası şirket ya da vakıf yönetmiyorlar. Sportif başarı olduğu sürece gerisi hikayedir. Para, sponsorluklar, yıldız oyuncular, uluslararası itibar hepsi sportif başarıya endekslidir. O yüzden kalkıp o iyi gitmiyor bu iyi gitmiyor demenin anlamı yok.
Varsın bu tip hatalar olsun. Ben Nisan ayında Avrupa'da mıyız, Mayıs ayında şampiyonluk kupasını mı, yoksa bazıları gibi üçün birini mi almışız ona bakarım.
Bak bak sen suna bak yaAllahim birde suna inanip buraya tasiyorsunuz ya... Evet cimbom34 ok dedi beyler, o demeden inanmzadim zaten. Lan birgün agir küfür edecem
![]()

![]()
![]()