Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34 2 dk erman kılıç haberleri doğruymuş hayırlı olsun erman galatasaray'a

Bu saatten sonra Chedju transferinde pürüz de çıksa yönetimin o pürüzü çözeceğini bilerek ben bu yorumları yaptım zaten.

Çünkü resmi sitede "Görüşmeler başladı" şeklinde KAP bildirimi yok.

"Chedju Galatasaray'da" haberi var... O saatten sonra Chedju transferi gerçekleşmezse Galatasaray başkanı ve yönetimi o makamda duramaz zaten.

Lille kulübü kendi stesinden böyle bir açıklama yapıyorsa bu açıklamayı dikkate almak lazım. Belli ki sözleşmede ufak da olsa bir boşluk var. *********************'nin dediği gibi Lille yönetimi kendi federasyonuyla sorun yaşamamak için böyle açıklama yaptı demesi biraz saçma. O boşluğu bırakmamak transfer görüşmesini yürüten Galatasaray yöneticisinin görevi.

yok mu, emin misiniz?

Aurelien Chedjou’un Transferi İçin Görüşmelere Başlandı - 24.05.2013 14:40 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org

6

yillik 2 milyona atlayarak gelir, vergisiz.

Bu yıl Avrupa'daki başarımız olmasaydı 5 bile versek gelmezdi. Geçen yıl gelmek istemiyordu.

Baskanin yaptigi dogrulari dah var bunu inkat etmem mümkün degil kimsede edemez. ama yaptiklari hatalara gelince ki bunu sormusun bana...

Transfer hatalari (kapa bildirip bir cok ismi alamaz olmazidir)

yönetimine ic huzuru saglayamamasi.

Bulent tulun-terim olayini cözememesidir icerde. disaraya sizmasi bazi bu cekilde sorunlar. Galatasaray ailedir ve sorunlar aile icinde hal edilir

Finanzal konulari haric camiayi bilmemesi ve bir cok konuda bilgi edinmemesi. ilgilsizlikden kaynaklanan bir sey.

En son ve en carpici örnek 2 hafta kanaltürk programminda canli yayina katildigi bir programmda Yabanci siniri bu sene ineceginden haberi olmamasidiri. resmen Sok oldug baskan. Oysaki bu karar 1 sene önce karar verilmisdi ve aciklanmisdiki biz forumca bu konuyu her Allahin günü tartistik galiba.

Galatasaray baskani olarak bir cok demec vermesi ve ani U dönüsleri yapmasi.

stad konusunu hal edememisi.

Stad da konsere izin vermesidir zarari göz önüne düsünülmeden.

daha da yazayim mi?!

:) Her kapa bildirilen oyuncu alınmak zorunda degil.Bu dunya uzerınde herkesın ılgılendıgı oyuncu alması ıle aynı bı durum.Ki real madrıdin bıle ılıglenıp alamadığı oyncu var.He dersenkı bu benm ıcın hatadır kapa bıldırıp alamadıgı her oyuncunun daha ıyısını alarak hatasını telafı etmıstır tabi gozluklerını cıkarırsan

Başkan olmak yönetimde kesınlıkle ıc huzuru saglamak anlamına gelmez.Burası fenev cıftlıgı değil.Dikdatörlük sistemi yok burada.Herkes yerı geldıgınde cıkıp dusuncesını savunur.Sonra tekrardan uzlasılır bu da ıc huzursuzluk anlamına gelmez tabı gözluklerını cıkarırsan

Bülent tulunu dedıgı gıbı en ufacık bır olaya bıle karıstırmamıstır.sadece tulunu sezon ıcerısınde transferde gorduk aksını ıddaa ederse yalan soylersın ne mac sonu ne mac oncesı ne hafta ıcı en ufak bır medyaya acıklaması olmamıstır.Keza drogba sneıjder vb futbolcuların alınmasında yardımcı olmustur.yanı sadece transfer de öne cıkmıstır bence basarılıda olmustur tabı gozluklerını cıkarırsan

108 yıllık camıa 2 yılda herseyı ıle ogrenılıp bılınemez.Ki içeride Galatasaray dusmanları varken, ki içeride senın baskan olmanı ısteyen derin Galatasaraylı lar bır anda sana sırt donmusken.ılgısız demıssın adam 2 yıldır yok borsası yok transferı yok genc akedemılerı sayılabılcegım bır suru sey ugrasıp duruyor tabı gozluklerını cıkarırsan

Yabncı sınırlaması demıssın adamın 2012 yılında yabancı sınırlaması olmamalı dıye acıklaması var senın dedıgın program 2013 yılında olmus.1 sene oncesınden bunu soyleyen adam nasıl olurda yabancı sınırlamasını bılmez? keza bılmemesıde onemlı degıl zaten kendını elstırıcek kadar durust bı adam ben futboldan anlamam demıstır.Onuda hoca dusunup o sekılde transfer ıstesın baskandan

Stad demıssın o stad bızı bu kadar ugrastırdıysa adnan polat donemınde basbakana yapılan ıslıklamalar ve yuhlamalardan dolayıdır ama sen bunu da unal aysala yıkmıssın ki gene gozluk meselesi.Bı de saka gıbı konser fılan demıssın :) yanı sırf hata bulucam dıye.Konser ısıne o ılın beledıyesı ve valısı ızın verırse kusura bakma ama sana sadece konserı trıbunde ızlemek duser.

Kıssadan hisse sen gercekten hata aramak ıcın gozuyle bakarsan dur bende sana soyleyeyım.Eleman lafını unutmussun.Bi de sey var bazen gozlerını cok kırparak guluyor. :)

[video=youtube;_ndBKal1tqA]https://www.youtube.com/watch?v=_ndBKal1tqA[/video]

yeni aslan yola cikmis arabayla geliyor :D

terim bence emre çolakı artık yerinde göbekte denesin belki savaşçı bir orta saha yaratır çünkü erman solda daha iyidir emre den

Spor kulübünde 1 numaralı öncelik sportif başarıdır arkadaşım. Burada uluslararası şirket ya da vakıf yönetmiyorlar. Sportif başarı olduğu sürece gerisi hikayedir. Para, sponsorluklar, yıldız oyuncular, uluslararası itibar hepsi sportif başarıya endekslidir. O yüzden kalkıp o iyi gitmiyor bu iyi gitmiyor demenin anlamı yok.

Varsın bu tip hatalar olsun. Ben Nisan ayında Avrupa'da mıyız, Mayıs ayında şampiyonluk kupasını mı, yoksa bazıları gibi üçün birini mi almışız ona bakarım.

tamam güzel yazmisin. bunlara hepsine ok derdim ama bir noktada cok büyük yanlisin var. Galatasaray asla ve asla sadece bir sportif bir camia degildir. Galatasarayimizin bir sportif bölümü vardir ama orasi bütün degerlerimizi yok etme pahasina basariyi istemek de Galatasarayliga ihanetir edilmis oluruz. bazi degerler vardir ki bu saydigin basarilardan da degerlidir. manevi degerler benim icin maddi degerlden öncelikli gelir acikcasi. tabiki Galatasaray spor kulübünün daha da büyümesini bende istiyorum her taraftar gibi. basarilarda gelmesini istiyorum ama lütfen kültürümüzü tarihimizi durusumuzu ezmeden olsun bunlar. ben tarihimi af edersin bir kac kupa icin satamam

Bak bak sen suna bak ya :D Allahim birde suna inanip buraya tasiyorsunuz ya... Evet cimbom34 ok dedi beyler, o demeden inanmzadim zaten. Lan birgün agir küfür edecem :D

yav piyasadaki adamların hepsini takip ediyor orda ne görse yazıyor ve haberleri duyummuş gibi veriyor. mesela nani'de yol aldığımız herkesin bildiği bir gerçek.bu cimbom34 denen mal bunu ''aldığım habere göre nani %75 bitti'' diye yazıyor millette buna inanıyor.:D

bu 34cimbom nevzat dindar'in twitinden iki dakika sonra erman twiti atiyor, nekadar ugrasiyor güvenilir gözükmek icin, benim gözümden kacmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt