Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

KAP bildiri ne zaman gelir acaba ... birde neco gelsin

... gelisen olaylardan sonra, mevcut fransa baglantılarımı kulanırak,

Lille baskanı Michel Seydou'yu aradım.

120818ncy3412.jpg

Arif:
,,Bonjour monsieur le président. Mon nom est Arif Ulu. Je suis un fan de Galatasaray."

Merhaba Baskanım. Benim adim Arif Ulu. Ben bi Galatasaray taraftarıyım.

Michel Seydoux: ,,Bonjour Arif. Vous appelez certainement due au transfert ou Chedjou?"

Merhaba Arif. Senin niye aradın biliyorum. Konu Chedjou Transferi degil mi?

Arif: ,,Oui,...Quels sont-ils pour un homme qui ne tient pas sa parole?Et ... ils veulent être président?!"

Evet. Siz nasıl bi "adamsınız" , sözünü tutmiyan birisi... bu mu adamlık, delikanlılık?...öyle mi davranır bi baskan?!

Michel Seydoux: Vous avez raison Arif ... Je suis désolé.

Je prends tout dans la façon dont le transfert est terminé rapidement.

Haklısın Arif. Özür dilerim. Benim gözümü acdın icin, sana tessekür ederim. Transferin hemen bitmesi icin, gerekli adımlari aticam.

Berki biraz haddimi fazla acdım, ama mevzu bunu istedi. Problem degil, transfer sonrası

güzel bi Baklava Paket yapip Baskana gönderirim.

Müspet bi gelismesini olacanı düsüniyorum böylece Chedjou'nun transfer girisiminde.

Erman geldiyse eğer hayırlı olsun.Destekleyecegiz elbette :ayatollah:

Erman Kılıç 44 maç 9 gol 14 asist.

Mükemmel bir istatik, oyun içinde de çok efektif, futbolu bilerek oynuyor Erman.

Neco Ateş

Umut

Erman

Şener

Kerim Frei

Karacan

İnler

Nani

bu forumda neden hep fenerle ilgili şeyler yazılıp çiziliyor kardeşim ayrıca galatasarayın bişeylerinden memnun olmayan varsa tutmasın bu takımı zorlamı tutuyonuz yada drogba snayder içinmi galatasarayllık böyle olmaz

Erman, hem Kazım'dan hem de Aydın'dan daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Özgüveni olan, sorumluluk alabilen ve lider vasıflarını sahip bir oyuncudur.

Ben son aşamadan bahsediyorum kardeşim.

Sen gelmişsin bana ilk aşamayı söylüyorsun.

"Chedju Galatasaray'da" haberi çıktıysa olay bitmişl olmalı diyorum.

o zaman neyi yazdığına dikkat edeceksin arkadaşım, görüşmeler başladı haberi yok diyosun, onu koyuyorum. şimdi çevir kazı yanmasın ben onu demedim diyosun. p zaman bi dahaki sefere demek istediğini yazarsın ona cevap veririz.

KAP olayi tam bir skandal ama transfer olmasaydi resmi siteden kaldirmalari lazimdi. hala resmi sitede duruyor

tamam güzel yazmisin. bunlara hepsine ok derdim ama bir noktada cok büyük yanlisin var. Galatasaray asla ve asla sadece bir sportif bir camia degildir. Galatasarayimizin bir sportif bölümü vardir ama orasi bütün degerlerimizi yok etme pahasina basariyi istemek de Galatasarayliga ihanetir edilmis oluruz. bazi degerler vardir ki bu saydigin basarilardan da degerlidir. manevi degerler benim icin maddi degerlden öncelikli gelir acikcasi. tabiki Galatasaray spor kulübünün daha da büyümesini bende istiyorum her taraftar gibi. basarilarda gelmesini istiyorum ama lütfen kültürümüzü tarihimizi durusumuzu ezmeden olsun bunlar. ben tarihimi af edersin bir kac kupa icin satamam

Güzel demişsin de bu yönetim hangi değerlerimizi yoketmiş, kültürümüze ne gibi zararlar vermiş onu da yazsaydın.

220 maçta 39 gol atmış 53 de asist yapmış !

Çüşş.
:D

Erman'a bak sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt