Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
KAP bildiri ne zaman gelir acaba ... birde neco gelsin
KAP bildiri ne zaman gelir acaba ... birde neco gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu 34cimbom nevzat dindar'in twitinden iki dakika sonra erman twiti atiyor, nekadar ugrasiyor güvenilir gözükmek icin, benim gözümden kacmaz.
bide twitteri kilitli herkes göremiyor. adam okadar özel hissetmiş kendini artik![]()
Eleman sağlam habercileri takip edip onlardan bilgi aktarıyor.
bu 34cimbom nevzat dindar'in twitinden iki dakika sonra erman twiti atiyor, nekadar ugrasiyor güvenilir gözükmek icin, benim gözümden kacmaz.
Ben son aşamadan bahsediyorum kardeşim.
Sen gelmişsin bana ilk aşamayı söylüyorsun.
"Chedju Galatasaray'da" haberi çıktıysa olay bitmişl olmalı diyorum.
Ben son aşamadan bahsediyorum kardeşim.
Sen gelmişsin bana ilk aşamayı söylüyorsun.
"Chedju Galatasaray'da" haberi çıktıysa olay bitmişl olmalı diyorum.
Neco Ateş
Umut
Erman
Şener
Kerim Frei
Karacan
İnler
Nani
Chedjou
tamam güzel yazmisin. bunlara hepsine ok derdim ama bir noktada cok büyük yanlisin var. Galatasaray asla ve asla sadece bir sportif bir camia degildir. Galatasarayimizin bir sportif bölümü vardir ama orasi bütün degerlerimizi yok etme pahasina basariyi istemek de Galatasarayliga ihanetir edilmis oluruz. bazi degerler vardir ki bu saydigin basarilardan da degerlidir. manevi degerler benim icin maddi degerlden öncelikli gelir acikcasi. tabiki Galatasaray spor kulübünün daha da büyümesini bende istiyorum her taraftar gibi. basarilarda gelmesini istiyorum ama lütfen kültürümüzü tarihimizi durusumuzu ezmeden olsun bunlar. ben tarihimi af edersin bir kac kupa icin satamam