Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:) Her kapa bildirilen oyuncu alınmak zorunda degil.Bu dunya uzerınde herkesın ılgılendıgı oyuncu alması ıle aynı bı durum.Ki real madrıdin bıle ılıglenıp alamadığı oyncu var.He dersenkı bu benm ıcın hatadır kapa bıldırıp alamadıgı her oyuncunun daha ıyısını alarak hatasını telafı etmıstır tabi gozluklerını cıkarırsan

Başkan olmak yönetimde kesınlıkle ıc huzuru saglamak anlamına gelmez.Burası fenev cıftlıgı değil.Dikdatörlük sistemi yok burada.Herkes yerı geldıgınde cıkıp dusuncesını savunur.Sonra tekrardan uzlasılır bu da ıc huzursuzluk anlamına gelmez tabı gözluklerını cıkarırsan

Bülent tulunu dedıgı gıbı en ufacık bır olaya bıle karıstırmamıstır.sadece tulunu sezon ıcerısınde transferde gorduk aksını ıddaa ederse yalan soylersın ne mac sonu ne mac oncesı ne hafta ıcı en ufak bır medyaya acıklaması olmamıstır.Keza drogba sneıjder vb futbolcuların alınmasında yardımcı olmustur.yanı sadece transfer de öne cıkmıstır bence basarılıda olmustur tabı gozluklerını cıkarırsan

108 yıllık camıa 2 yılda herseyı ıle ogrenılıp bılınemez.Ki içeride Galatasaray dusmanları varken, ki içeride senın baskan olmanı ısteyen derin Galatasaraylı lar bır anda sana sırt donmusken.ılgısız demıssın adam 2 yıldır yok borsası yok transferı yok genc akedemılerı sayılabılcegım bır suru sey ugrasıp duruyor tabı gozluklerını cıkarırsan

Yabncı sınırlaması demıssın adamın 2012 yılında yabancı sınırlaması olmamalı dıye acıklaması var senın dedıgın program 2013 yılında olmus.1 sene oncesınden bunu soyleyen adam nasıl olurda yabancı sınırlamasını bılmez? keza bılmemesıde onemlı degıl zaten kendını elstırıcek kadar durust bı adam ben futboldan anlamam demıstır.Onuda hoca dusunup o sekılde transfer ıstesın baskandan

Stad demıssın o stad bızı bu kadar ugrastırdıysa adnan polat donemınde basbakana yapılan ıslıklamalar ve yuhlamalardan dolayıdır ama sen bunu da unal aysala yıkmıssın ki gene gozluk meselesi.Bı de saka gıbı konser fılan demıssın :) yanı sırf hata bulucam dıye.Konser ısıne o ılın beledıyesı ve valısı ızın verırse kusura bakma ama sana sadece konserı trıbunde ızlemek duser.

Kıssadan hisse sen gercekten hata aramak ıcın gozuyle bakarsan dur bende sana soyleyeyım.Eleman lafını unutmussun.Bi de sey var bazen gozlerını cok kırparak guluyor. :)

Geretsi babam getirmisdi af edersin tribüne :) konser konusuna gelince. Galatasaray camiasi izin vermedikce orda hic kimse bir sey yapamaz.

basbakanin olayina gelirsek orda haklisin . baskan a orda yapilan protesto bilegimizi bükmüs ola bilir bazi konularda. eleman olayina ben takilmadim acikcasi cünkü hangi gözlükle bakip söyledigini bildigim icin kizmadim ben bu lafa. ve ayrica benim icinde Fatih hoca bir elemandir ama Galatasaray yin elemanidir. Aysal baskanda zaten kendisi icinde eleman olarak görüyor. yani Galatasarayin elemani. bu konusmasi beni kizdirmadi tam tersine cokda dogru buluyorum ve hosuma gitti. kisiler benim icin önemli degil okadar. . Aslolan Galatasarayimiz diyoruz her zaman...

Yabanci olayina gelirsek. git dinle bak yine o programma. bilmiyordu isde malesef. yani 6+0+4 olayindan haberi yokdu. 6+2 kalacak diye bilyiordu 100de100 hemde. yabanci olay kalksin dedigi olay zaten full kalksin demeciydi ki o dücüne halen sabit hem onada hemde camia olarak da.

türkiye liginden ancak bonservissiz adam alinir, erman'in sözlesmesi olsa minimum 4-5 isterdi sivas. cakal anadolu kulüplerine para kaptirmayalim.

o zaman neyi yazdığına dikkat edeceksin arkadaşım, görüşmeler başladı haberi yok diyosun, onu koyuyorum. şimdi çevir kazı yanmasın ben onu demedim diyosun. p zaman bi dahaki sefere demek istediğini yazarsın ona cevap veririz.

Ben diyorum ki "Görüşmelere başlandı" yazılıp da transfer edilmese çok büyük problem olmaz. (Aslında olmalı ama alıştık) Daha önce de örnekleri var zaten.

Ama "Chedju"" Galatasaray'da" heberi çıkıyorsa bu işin bitmiş olması gerekir diyorum.

Sen doğru düzgün okumadan yorum yapıyorsun.

Erman bedava iyidir.Ama ben engine üzülüyorum biraz.

Güzel demişsin de bu yönetim hangi değerlerimizi yoketmiş, kültürümüze ne gibi zararlar vermiş onu da yazsaydın.

ic meselerimizi disaraya tasimakla mesela. Galatasaray ailesi her zaman sorunlarini icerde cözmüsdür cözmeye calismidir. simdiki yönetimde igne düsse medja ya düsüyor resmen. yöneticilerin arasinda cikislar varki maeralar karisinda inanilmaz utanc vericiydi. ickili ickli reportaj vermeler. gercigi o kisi simdiki yeni listede yok ki en cok ona sevindim zaten. bunlar bile benim icin yeterlidir acikcasi.

vederson'u da isterdim ama ciddi sakatligi varmis herhalde + balta ile sözlesme yeniledik. kadir bekmezci'nin de sözlesmesi bitiyormus :D

Erman kilic hayirli olsun Camiamiza bu arada. galiba almisiz :D

yönetim istifa dicem ama zaten istifa ettiler espirisini yapan oldu mu :-)

arkadaslar chedlu alper carlınhos a kesın gozuyle bakıyordum

alper futbol hayatını bitirdi

chedlu geldı

sıra carlınhos ta o da geldikten sonra

baskan secım sonrası bomba patlatır secım hedıyesı olarak dıye dusunuyorum bu da nani olur gıbı me gelıyor eger nanı ıle anlasmazsak %90 Q7 gelecek bana gore

ön libero yu ve yabancı kontenjanını nasıl yapacagız dusunmekten kafama agrılar gırıyor acıkcası

megAslan ‏@megAslanfanpage 58 sn

Bülent Tulun : "Chedjou ile ilgili bir sorun yok imzalar atıldı, biz eşşeğimizi sağlam kazığa bağlarız kimse merak etmesin."

Candan Erçetin yeni yönetime ekledini bu arada.

Geretsi babam getirmisdi af edersin tribüne :) konser konusuna gelince. Galatasaray camiasi izin vermedikce orda hic kimse bir sey yapamaz.

basbakanin olayina gelirsek orda haklisin . baskan a orda yapilan protesto bilegimizi bükmüs ola bilir bazi konularda. eleman olayina ben takilmadim acikcasi cünkü hangi gözlükle bakip söyledigini bildigim icin kizmadim ben bu lafa. ve ayrica benim icinde Fatih hoca bir elemandir ama Galatasaray yin elemanidir. Aysal baskanda zaten kendisi icinde eleman olarak görüyor. yani Galatasarayin elemani. bu konusmasi beni kizdirmadi tam tersine cokda dogru buluyorum ve hosuma gitti. kisiler benim icin önemli degil okadar. . Aslolan Galatasarayimiz diyoruz her zaman...

Yabanci olayina gelirsek. git dinle bak yine o programma. bilmiyordu isde malesef. yani 6+0+4 olayindan haberi yokdu. 6+2 kalacak diye bilyiordu 100de100 hemde. yabanci olay kalksin dedigi olay zaten full kalksin demeciydi ki o dücüne halen sabit hem onada hemde camia olarak da.

Konser olayında senın dedıgın gıbı yurumuyor bu ısler.Orada konser verılıcek bılgısı geldıgı takdırde sen sadece dedıgım gıbı trubunde protestoo edersın ancak.Pekı baskanın basarıları da var dıyorsun ki zekı adam oldugunu sende bende cok ıyı bılıyoruz.Bır ınsanın o cımler uzerınde gelın burda konser verın demesı ıcın sence ne olması gerek.Yanı benım aklıma gelen kelımeyı yazmak ıstemıyorum.

yabancı olayına gelırsek yahu bılıp bılmemesı neyı degıstırır.Bılmeyıpte 4 tane gereksız yabancı aldı da bunu mu konusuyoruz.Belkı o da yabancı sınırlamasının kalkacagını yada esnek olacagına daır federesyondan bılgı aldı nerden bılıyorsun.Sonucta baskan futbolun tek patronu terım ın ıstegı dogrultusudna yapmıyormu transferı.Bu fatıh hocanın işi.yabancı sınırlaması kalkıyorsa ona gore hareket edıp ona gore transfer ıster baskandan.

[video=youtube;bzKt_65B-Ec]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bzKt_65B-Ec[/video]

KAP olayi tam bir skandal ama transfer olmasaydi resmi siteden kaldirmalari lazimdi. hala resmi sitede duruyor

Başkan o ülkelerle alakalı bir sorun diye tahmin ediyorum ben. İspanya'dan da mesela oyuncu alırken 1 Temmuz'dan önce alınmayabiliyor. Fenerbahçe Mehmet Topal'ı 1 ay öncesinden aldı ama 1 Temmuz'da açıkladı. Beşiktaş Fernandes'i 1 ay öncesinden aldı ama 1 Temmuz'da açıklamak zorunda kaldı. Valencia'da transfer işlemleri böyle yürüyordu. Tahmin ediyorum Lille'de de böyle bir durum var. Biz o yüzden geç açıkladık ve belli bir tarihten sonra açıklasak daha iyi olacaktı Lille için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt