Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yönetim istifa dicem ama zaten istifa ettiler espirisini yapan oldu mu :-)

arkadaslar chedlu alper carlınhos a kesın gozuyle bakıyordum

alper futbol hayatını bitirdi

chedlu geldı

sıra carlınhos ta o da geldikten sonra

baskan secım sonrası bomba patlatır secım hedıyesı olarak dıye dusunuyorum bu da nani olur gıbı me gelıyor eger nanı ıle anlasmazsak %90 Q7 gelecek bana gore

ön libero yu ve yabancı kontenjanını nasıl yapacagız dusunmekten kafama agrılar gırıyor acıkcası

Eger fener ersun yanalı alırsa bence alper ıstedıgı kadar forma sansı bulur orda.

@uA1905od

@Haluk_Yurekli

@Senfo10

@tekihtimalli

@altunterim

Haberlerine güvendiğim bir kaç duyumcunun twitter hesapları. Sizin de bildikleriniz varsa lütfen paylaşın. Atıp tutan insanların twitlerine inanmak zorunda kalmasın kimse.

Konser olayında senın dedıgın gıbı yurumuyor bu ısler.Orada konser verılıcek bılgısı geldıgı takdırde sen sadece dedıgım gıbı trubunde protestoo edersın ancak.Pekı baskanın basarıları da var dıyorsun ki zekı adam oldugunu sende bende cok ıyı bılıyoruz.Bır ınsanın o cımler uzerınde gelın burda konser verın demesı ıcın sence ne olması gerek.Yanı benım aklıma gelen kelımeyı yazmak ıstemıyorum.

yabancı olayına gelırsek yahu bılıp bılmemesı neyı degıstırır.Bılmeyıpte 4 tane gereksız yabancı aldı da bunu mu konusuyoruz.Belkı o da yabancı sınırlamasının kalkacagını yada esnek olacagına daır federesyondan bılgı aldı nerden bılıyorsun.Sonucta baskan futbolun tek patronu terım ın ıstegı dogrultusudna yapmıyormu transferı.Bu fatıh hocanın işi.yabancı sınırlaması kalkıyorsa ona gore hareket edıp ona gore transfer ıster baskandan.

bu konuda eminmisin cididen :) sence bütün transfer yapilanlar veya yapilmayanlar Fatih hocanin istedig dogrultusunda mi gerceklesmidir :)

konser olayina gelirsek. baskan bu konuda konserler yapilmadan önce demeci vardi. burda konserlerde ve baska seylerde yapa biliriz diye. para kazanmak icin. sonrada konserler oldu zaten. ha o kendi fikri degil ise o zaman yalan söylemisdir.

son-dakika_bodrum.gif

Başkan o ülkelerle alakalı bir sorun diye tahmin ediyorum ben. İspanya'dan da mesela oyuncu alırken 1 Temmuz'dan önce alınmayabiliyor. Fenerbahçe Mehmet Topal'ı 1 ay öncesinden aldı ama 1 Temmuz'da açıkladı. Beşiktaş Fernandes'i 1 ay öncesinden aldı ama 1 Temmuz'da açıklamak zorunda kaldı. Valencia'da transfer işlemleri böyle yürüyordu. Tahmin ediyorum Lille'de de böyle bir durum var. Biz o yüzden geç açıkladık ve belli bir tarihten sonra açıklasak daha iyi olacaktı Lille için.

sorun ne olursa olsun yeter ki transfer askiya alinmasin

Aykut: En az 5 sene saraçoğlunun kıyısından geçmem...

Erman KILIÇ videosu varmı acaba. Şöyle klas goller harika ara :cool:pasların olduğu. Şaka değil ciddi sordum.

seneye sözlesmesi biten oyuncular;

aykut demir

veysel sari

cenk tosun

erkan zengin

hursut meric

orhan gülle

hürriyet gücer

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt