Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray’ın kulübünden haber beklediği yıldız futbolcunun durumu netleşti. Al Ahli Kulübü Başkanı, Q7’yi satma kararı aldıklarını, görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu. (Milliyet)

Bide bonservismi vercez

Yabanci sinirlamasinin oldugu bir yerde Erman ve benzeri transferler işimize yarar.

@uA1905od

@Haluk_Yurekli

@Senfo10

@tekihtimalli

@altunterim

Haberlerine güvendiğim bir kaç duyumcunun twitter hesapları. Sizin de bildikleriniz varsa lütfen paylaşın. Atıp tutan insanların twitlerine inanmak zorunda kalmasın kimse.

nevzat dindar 1 NUMARADIR

Q7'yi bjk'ya gelmeden once cok severdim bize gelmesini de cok isterdim ama kargalar bitirdi adami.

yok abi Candan Erçetin iyidir. Sevindim valla nerede nasıl konuşacağını, nasıl davranacağını bilen hanımefendiliğin vücut bulduğu değerli bir Galatasaray'lı.

tabiki orasi öylede. Bu tarz yöneticilik hic yapmamiski simdiye kadar. yani musik hocasi olarak biliyordum ben onu universitede. ne gibi katkisi ola bilir ki Galatasaray spor kulübüne onu cikartmaya calisiyorum :)

basin ile iiletisimi yapacaksa o zaman bir sey demem :)

bildiğin apaçi, alır gider gider gider gider sonra alakasız bir şut çıkartır bu ne lan dersin.

canı sıkılır maç içinde kırmızı kart görür.

kafasına göre maç seçer

Etrafinda eboue, selcuk melo sneijder drogba gibi adamlar olacak

guven veren bi hoca ile (fatih hoca) cosabilme ihtimali var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt