Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tabiki orasi öylede. Bu tarz yöneticilik hic yapmamiski simdiye kadar. yani musik hocasi olarak biliyordum ben onu universitede. ne gibi katkisi ola bilir ki Galatasaray spor kulübüne onu cikartmaya calisiyorum :)

basin ile iiletisimi yapacaksa o zaman bir sey demem :)

büyük ihtimalle onun için görevlendirilir.

yoksa eski yönetimde herkes konuşuyor du.

Candan Erçetin (d. 10 Şubat 1963, Kırklareli [SUP][1][/SUP]) Arnavut kökenli Türk şarkıcı. Uzun yıllar Galatasaray Lisesi'nde müzik öğretmenliği görevini sürdürmüştür. 2007-2009 arası Galatasaraylılar Derneği Başkanlığı yapmıştır. 2009 itibariyle Galatasaray Üniversitesi'nde ders vermektedir.

tabiki orasi öylede. Bu tarz yöneticilik hic yapmamiski simdiye kadar. yani musik hocasi olarak biliyordum ben onu universitede. ne gibi katkisi ola bilir ki Galatasaray spor kulübüne onu cikartmaya calisiyorum :)

basin ile iiletisimi yapacaksa o zaman bir sey demem :)

Şiir gibi futbol oynayacagiz ya , ahenkli bir sekilde oynayacagiz o yuzden Candan Erçetin yardimci olacakmis:)

Saka maka gorevi ne olucak merak ediyorum.

basinla iletisimi yapar herhalde. ali dürüstün görevini yani. baska ne yapa bilirki cididen yani :confused:

Evet dediğin gibi basınla iletişimi sağlar.Ali Dürüst'ün daha açık konuşanı,Abdürrahim Albayrak'ın daha sakini olur.

size tuhaf gelebilir ama bu sene en verimli transferimiz erman olacak, yazın bunu bi kenara

Yalnız bizim fenerle arayı baya bir açtığımızı şu topice iyice anlamış oldum.

Antu.com Cep Forumları

Takımlarının tartışmasız açık ara en iyi oyuncusu Sow'a 17 verildiği idda ediliyor.Ve herkes hemen satılsın diyor.Biz de ise takımın en iyi ilk üç oyuncusu arasında olup olmadığı tartışılan Burak'a 17 veriyorlar diye haber çıkınca küfredip kapatıyoruz:lol:

Erman geldimi ki? Herkes Erman hakkında konusmaya baslamis.

muslera-burak......

feda etsem muslerayı ederim hem yabancı hem yüksek para hem onur gelecek gibi

SON DAKİKA! Lille kulübü bugün yaptığı "G.Saray ile Chedjou için henüz kesin anlaşma sağlamadık" açıklamasını resmi sitesinden kaldırdı...

açıklamayı kaldırmış lille galiba

:yenieek:

%C3%BCnal-aysal-aziz-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-fikret-orman_433939.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt