Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ermana burun kıvıranlar zamanında engine burun kıvarıp ts nin kadro dışı adamımı alınır diyenler muhtemelen

enginle devam edilmeycek büyük ihtimal, yerine alınacak en iyi isim hemde bonservisi elinde

nokta transfer

Erman'a kimse burun kıvırmıyor rotasyonda iyidir ama Sneijder ve Erman'ı kıyaslamak komedidir.

Hepimizde Sneijder için geçmiş başarıları ve kalitesini bildiğimiz için iyi olamayışına karşı; aşırı toleranslı davrandığımızı biliyoruz...

Bunu kendiside itiraf etti zaten..

Gerçekçi olalım: Sneijder bu haliyle ermanla kıyaslanmayı hakediyor. Bunun sorumlusu ben değilim Kendisidir.

Bu kıyasların yapılmasını istemiyorsa veya istemeyenler varsa. Sneijder gerçek futbolu ile sahada olmalı... Bu haliyle elinden gelen bu kadarmış dedirtmesin kendisine..

O haliyle sana altın değerinde 6 puan kazandırdı bu ligde o ne olacak ?

Forumda Erman - Sneijder karşılaştırması yapan insanlar görüyorum..Her ikiside çok iyi fakat şöyle birşey var

Sneijder Hollanda'lı

Erman Türk

Dünya üzerinde Hollanda'nın mı vitrini fazla Türkiyenin mi...Hollanda'nın...Nokta!

Sneijder Türk

Erman Hollandalı olsa bugun şimdi Erman Sneijder'den iyi diyecektiniz.

error

Forumda Erman - Sneijder karşılaştırması yapan insanlar görüyorum..Her ikiside çok iyi fakat şöyle birşey var

Sneijder Hollanda'lı

Erman Türk

Dünya üzerinde Hollanda'nın mı vitrini fazla Türkiyenin mi...Hollanda'nın...Nokta!

Sneijder Türk

benim icin selcuk sneijderden iyi nasil olacak simdi bu is :D erman sneijderin sag bacagi olamaz benim gözümde. türklügü ile alakasida yok .

İyicene şaşırdık ha. Erman VS Sneijder kusura bakmayında hiç güleceğim yoktu.Erman iyi bir yedektir ama yapmayın be abi.

Noldu ya TVlerin hepsinde Ist Valisi,Belediye Baskani var canli.Bir Olaymi vardi?

Alper gelirse Hamit'i yedek bırakır diyorduk.Aynısı Erman içinde geçerli olabilir.(4-3-1-2 devam ederse.)

Sneijder Hollanda'lı

Erman Türk

Sneijder Türk

Ne diyon renkdaş FM hata mı verdi?

FM13'ten anlayanlar. Arkadaşa yardım pls.

Erman'a kimse burun kıvırmıyor rotasyonda iyidir ama Sneijder ve Erman'ı kıyaslamak komedidir.

kim o komikliği yaptıysa ona alıntı yap dostum

erman engin artık bu tarz isimler rotasyon için alınır takıma, engin geçen yılda rotasyon için alındı ama değişilmez isim oldu. büyük ihtimal sözleşmesi uzatılmayacak yerine alınacak en iyi isim ermandır.

Türk liginden bir kaleciye kimse çok para vermez.

Muslera'yı satıp iyi bir yabancı kaleci almak için daha da cepten para katmak gerek. Yani dangalaklık olur.

kim o komikliği yaptıysa ona alıntı yap dostum

erman engin artık bu tarz isimler rotasyon için alınır takıma, engin geçen yılda rotasyon için alındı ama değişilmez isim oldu. büyük ihtimal sözleşmesi uzatılmayacak yerine alınacak en iyi isim ermandır.

Yapıyoruz zaten dostum burada fikir ortaya koyuyorsan herkes alıntı yapar sıkıntın varsa modlara bildir.:yenieek:

Ermanla wesley de karşılaştırıldı ya inanamıyorum erman Hollandalı olsa diyorlarda acaba ermanı almasaydık aklınıza gelecek miydi?

Forumda yerli transferini savunan bazı kişiler var ama önerdikleri adamların çoğu çöp sırf bedava diye takımı şişirmemek lazım.

Hatırlasanız Adnan Polat zamanında 8.olduğumuz sezon 5 yerli transfer yapmıştık hemde bedavaya.Serdar Özkan,Ali Turan,Mehmet Batdal diğer ikisi şimdi aklıma gelmiyor her neyse sonuç malum kaçıncı olduk.

Eğer bizim ligten oyuncu alacaksak bu ancak ve ancak gelecek vaad eden adamlar olmalı öyle anadolu klüplerinde gezip kaşarlanmış adamlar olmamalı.

Zaten bu tezi savunanların çoğu çoluk çocuk fazla takmayın derim onlar önerilerini yapıp sevinsinler fazla takılmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt