Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bir tuttuğumuzu söyleyen yokki, kendi kafanızdan uyduruyorsunuz. sadece verimliliği ve takıma yapacağı katkıdır tartışmamız

erman oynamadan bu takimda bu tartisma hayal ürünleridir. sneijder de yeni sezonda tam hazir halde görmeden elestirmekde cok sacmadir.

bu ayrica amrabat icinde gecerlidir. amrabat bu yaz campini iyi gecirdigi zaman takimla en büyük transferlerimizden ola bilir diye düsünüyorum. erman kilic kötü oyuncu degil bence asla ama sneijder ile kiyaslamak futbol dünyasina hakaret olarak görmekteyim bende acikcasi.

Forumda Erman - Sneijder karşılaştırması yapan insanlar görüyorum..Her ikiside çok iyi fakat şöyle birşey var

Sneijder Hollanda'lı

Erman Türk

Dünya üzerinde Hollanda'nın mı vitrini fazla Türkiyenin mi...Hollanda'nın...Nokta!

Sneijder Türk

Erman Hollandalı olsa bugun şimdi Erman Sneijder'den iyi diyecektiniz.

biri şaka desin. kameralar nerde. el sallayacam. ironi yapti bence.:trollface:

merak eden arkadaslar için erman enginin yerine , necati umutun yerine , colin kazımda aydının yerine geliyor adamlar ilk 11 e gelmiyor

Re: Transfer Nöbeti

Ermanin katkısını simdiden dusunun birde 9 a aldığımız amrabatin

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ermanla wesley de karşılaştırıldı ya inanamıyorum erman Hollandalı olsa diyorlarda acaba ermanı almasaydık aklınıza gelecek miydi?

yilardir gözümüzün önünde messi varmis da daha yeni bulduk. ermani bende begeniyorum aslinda ama sneijder ile kiyaslanamaz asla ve asla.

Erman, Sneijder'i kesemez ama Hamit'i kesebilir. Hamit kadar koşmayı başarabilirse tabi.

O haliyle sana altın değerinde 6 puan kazandırdı bu ligde o ne olacak ?

Sen 6 puandan bahsediyorsun:

Geçen sene bizi necati şampiyon yaptı.. Gitmesine ses çıkaran oldu mu....

Şimdi de gelmesine gerek yok diyenden geçilmiyor..

BİRAZ ADALET !.... Azıck adaletli olalım, kendi evlatlerımızı eleştirirken hakkını vermeyi de ihmal etmeyelim lütfen..

Transfer dönemi Sezai'siz çekilmiyor. :sad007: Dilerim bir an evvel gelirde uluslararası telefon görüşmelerine devam eder.

BİRAZ ADALET !.... Azıck adaletli olalım, kendi evlatlerımızı eleştirirken hakkını vermeyi de ihmal etmeyelim lütfen..

Biz mi gönderdik Necati'yi burda kimse Necati gitsin istemedi gitmesinede gayet üzüldük amacınızı anlasak konuşucaz da neyse. Benim ağzımdan Necati gelmesin lafını duyduğunuz zannetmiyorum lütfen cevap verirken benim cevaplarımı baz alın keza siz kıyaslama yaptınız Ermanla Sneijder'i.

yahu ermandan sneijderden nasil necatiye dogru atladin anlamadim simdi. senin derdin baska ama anladim ben seni. sen yabancilara fazla yüz veriliyor diye haykiriyorsun. türk oyuncular arka planda kaliyor diye taraftarca kiziyorsun söylede böyle sacma karsilasitrmaya girmeyelim lütfen.

modla filan uğraşamam, benim yazdığımda sneijder in s si geçmiyor kalkıp ben kıyaslama yapmışım gibi alıntı yapıyorsun.

Modla uğraşamıyorsan o senin derdin burasıda dağ başı değil alıntı yapmaya gelemiyorsanız hiç girmeyin. 2. si ben sizin şahsınızda karşılaştırma yapıyorsunuz demedim anlamadığınız noktayı sorarsanız daha faydalı olur bundan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt