Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kariyerine bakıp kazandırdığı 6 puan için sneijderi henüz ulaşamadığı yerlere yükseltiyosunuz. bende sneijder 6 puandan daha fazlasını vererek kendisini ispat etmeli diyorum... beklentilere cevap vermeli artık.

Yoksa yanlış mıyım...

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/146092-transfer-nobeti-298.html#post6491267

O zaman bunu Ermanla Sneijder'i kıyaslamayarak yapsaydınız bence daha mantıklı bir tutum olurdu. Ayrıca 4 ay oynamamış olsa Sneijder'i bugün kadromuzda olması mümkün olmayacaktı kolay kolay gelirken ki handikapları Ermanla kıyaslanmasını bile yanlış yapıyor. Yani neresinden tutsak cidden mantıksız.

BLmmG2lCIAA46Ti.jpg

kariyerine bakıp kazandırdığı 6 puan için sneijderi henüz ulaşamadığı yerlere yükseltiyosunuz. bende sneijder 6 puandan daha fazlasını vererek kendisini ispat etmeli diyorum... beklentilere cevap vermeli artık.

Yoksa yanlış mıyım...

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/146092-transfer-nobeti-298.html#post6491267

yanlisin bence sneijder konusunda. pro oyuncu olarak sen 4 ay futbol oynamada sonra göreyim seni af edersin. okadar basit degil bu isler malesef.

ama bundan sonra verim veremezse inan ilk elestirenler arasinda ben olurum. güzelce bir yaz campi gecirsin takim ile kazasiz belasiz sonra bir sneijderi izleyelim. aynisi amrabat icinde gecerlidir. bu cocukda hic bir camp dönemini yasayamadi takim ile malesef. bu camp dönemleri her takim ve oyunculari icin olmasza olmaszidir.

Komedi Erman Hollandalı olsa diyo :D:asd::asd::asd:

Elmander + sneijder + Erman kılıç

------------------------------------------- = ERMANDERRR

Hollandalı Erman

trollfacce.gif.png
trollfacce.gif.png
trollfacce.gif.png

Algılama kıtlığına sahip olduğunuzu ümit ediyorum...

Erman Sneijder'den iyi demedi kimse...

Ama dünyanın hiçbir yerinde CL finali oynamış bir adamın, ömrünü SSL'de geçirmiş bir adamdan daha fazla verim vermeyeceğine inandıramazsınız...

Heceleyerek anlatayım isterseniz...

ermanla sneijder kıyaslaması mı yapılmış :SS:..lan ben yanlışlıkla antuya mı girdim :o

Elmander + sneijder + Erman kılıç

------------------------------------------- = ERMANDERRR

Hollandalı Erman

:trollface::trollface::trollface:

[video=youtube;qLqRiB08y7E]https://www.youtube.com/watch?v=qLqRiB08y7E&feature=youtu.be[/video]

Melo veya İnler transfer olsun gerisi mühim değil. Her ikisi de olabilir.

Algılama kıtlığına sahip olduğunuzu ümit ediyorum...

Erman Sneijder'den iyi demedi kimse...

Ama dünyanın hiçbir yerinde CL finali oynamış bir adamın, ömrünü SSL'de geçirmiş bir adamdan daha fazla verim vermeyeceğine inandıramazsınız...

Heceleyerek anlatayım isterseniz...

Burda hakaret içerikli yazılar yazamazsın renktaş..Gerek yok .. Sakın ol..

Cenk Tosun - Burak Yılmaz

Erman Kılıç - Wesley Sneijder

ufak çağlı karşılaştırmalarından sonra

Semih Şentürk - Drogba bekliyorum :sad007:

Benim anlamadığım şu renktaş. Fenerbahçeliler bile bir nebze mantıklı karşılaştırma yapıyor Webo Drogba'dan Alex Hagi'den iyidir filan diyor bunlar bile iyi kalıyor Erman-Sneijder karşılaştırmasından.

Bizim ülkemiz istatistiklere göre çalışır, gol oranına göre çalışır. yakında gol atamıyor diye kaleci tarnsferlerinden vazgeçilir demedi demeyin.

Sneijder dünyanın en iyi frikikçilerinden biri, o pas atarken 2 adım sonrasını hesap ediyor, her topu olumlu kullanmaya çalışıyor. Siz gerçek Sneijder'i bu sezon göreceksiniz.

Elano ligin en çok top çalan futbolcularından birisiydi, onu yedik bari Sneijder'i rahat bıraklım.

Sivasspor'un maçlarına gidip 2 3 haftada 1 Erman'ı izleyen birisi olarak, BAM üçlüsünün yanında olsa muhteşem bir 4'lü ortasahamız olurdu diyorum, başka bişi demiyorum.

Sivasspor'lu taraftarlar bile artık, koşmamasından, topu beklemesinde, ileride kalınca geri dönmesini pek becerememesinden şikayetçi.

Kümeye oynayan takımın şikayet ettiği futbolcu Erman, CL'de çeyrek, yarı final hatta final hedefleyen takımın Erman'ı olmaya geliyor.

Not: Tekrar söylüyorum umarım Erman konusunda yanılan ben olurum, ve Sivasspor içinden aldığım bilgiye göre Erman pek transfer havasında değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt