Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Boluspor Kulübü nün Yeni Başkanı Mehmet İnceayan Oldu:

Emre Kılınç transferi için bunu bekliyoduk...Bu hafta o transferde hortlar.

Sneijder aklini basina alsin.

Laubalik yaparsa, umursamaz tavirlar yaparsa, Erman formayi alir bidaha birakmaz.

Re: Transfer Nöbeti

Ciddiyim #8 Kadir Bekmezci bizde çok iş yapar :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Fatih Kardeş ben ısrarla sneijder i bu haliyle kıyas yapıyorum..

Zaten FT. de istemedi onu. Sadece bununla oyna diye kucağına bırakıldı...

Ama sneijder kötü topçu demedim ben. hiç de aklımdan geçmez bu ... Tamam 4 ay oynamadı, Ama artık form tutup aldığı 70 M.TL nin karşılığını göstermeli..

Artık susuyorum haklı olduğumu anlatacak daha etkili konulara girmicem..

simdiki form grafigi ile haklisin belki ama öyle bir oyuncuyu cabuk yok etmeklede olmaz bu isler diye düsünüyorum. amrabat icinde aynisini mesela düsünüyorum. oyuncular ülkemizde malesef zor kazaniyor yerli veya yabancisi ama bir okadar da kolay yok ediliyor malesef senin gibi düsünen insanlar yüzünden. sabir gerekli. bu futbolcularda insan oldugunu unutmayalim lütfen. FM de gibi aldiginda hemen oyna dedigin zaman oynamya bilir oyuncu bazi nedenlerden dolayi.

Peki sana ne derler? senin bu amaçsız ispat peşinde koşmana ? algı kıtlığı şudur budur yok gerize... diye telafuz edilirmiş.. Gerek yok böyle diyaloglara arkadaşım.. sakın sakın bak yazına.. iyi forumlar dilerim

İspat peşinde koşmak değil Cemal renktaş...

Ben, - konuyu bilmiyorum okudunmu- insanlar yazıyı detaylı incelemeyip,ne yazıldığını anlamadan sırf fazla like almak için ergen ergen espriler yazmış....Ben de kendimi savundum.Görüşümü anlattım.

Ya açıkcası bu transfer nöbeti son 2 yıla oranla b.k gibi geçiyor arkadaş her girdiğimde belirli bir kaç isim var onlar birbirileriyle tartışıyor ya da onun dışında kalan bir guruh var burda onlar goygoy yapıyor işte en sonda Erman vs Sneijder attırmacalar çıkmış ne bir duyum ne bir olası transfer konuşması 0 hayırlı işler mübarekler.

Ne sen yazdın ne biz gördük..Açmayın şu konuyu burada

neden yazmayayım renkdaş? gözüme takılan birşeyi söyledim söylemeyeyim mi? siyasetten ziyade insani bir konu var ortada.. ben konu açabilsem ben açacam ama 500 mesaj istiyor niye anlamadım :confused:

Beyler gündeme uzak kaldim Türkiye de neler oluyor ya? Yürüyüsler fln, bir kac yorum okudumda simdi.. Özet gececek biri varmi?

Boluspor Kulübü nün Yeni Başkanı Mehmet İnceayan Oldu:

Emre Kılınç transferi için bunu bekliyoduk...Bu hafta o transferde hortlar.

bir bolulu olarak haberi ilk sende öğrendim sağol :ayatollah: buarada emre bu sene fazla forma şansı bulamadığı için net birşey söylemek zor yetenekli deniyor ve uzun zaman sonra boluspordan milli takımlara seçilmiş bi oyuncu...

Beyler gündeme uzak kaldim Türkiye de neler oluyor ya? Yürüyüsler fln, bir kac yorum okudumda simdi.. Özet gececek biri varmi?

Diktatörlerin Milleti uyutmak icin kullandigi en iyi arac Futbolmus,suan bunun nasil gerceklestine sahit oluyoruz.Sorun yok relax Sneijdermi iyi

Ermanmi daha kötüyü tartismaya devam.

bir bolulu olarak haberi ilk sende öğrendim sağol :ayatollah: buarada emre bu sene fazla forma şansı bulamadığı için net birşey söylemek zor yetenekli deniyor ve uzun zaman sonra boluspordan milli takımlara seçilmiş bi oyuncu...

Kuzeni vardı burda seçim bekleniyor transfer için demişti...Bende onu görünce aktarayım dedim...

Re: Transfer Nöbeti

Rüştü recber küçükken Galatasaray i tutuyordum demiş jubile maçını bizimle yapmak istiyormuş hayali buymus.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

İspat peşinde koşmak değil Cemal renktaş...

Ben konuyu bilmiyorum okudunmu insanlar yazıyı detaylı incelemeyip,ne yazıldığını anlamadan sırf fazla like almak için ergen ergen espriler yazmış....Ben de kendimi savundum.Görüşümü anlattım.

tebrik ederim bu anlatınışınızı.. konuyu bilmeden kendinizi de savunmuşsunuz.. ama bu işi kişileştirmenin gereği yok anlatmak istediğim bu sadece..

Simdi bi sampiyon olmus ve ceyrek final oynamis bi takim var.

Cok transfeler yapdik son iki yilda. Artik nokta atis dedimiz transferleri yapmamiz gerekiyor.

Hemfikirdik ki 4312 ile az cok iyi gidiyorduk.

Gereken seyler ise

Stoper+Sol Bek

bunlari bile sadece yapsak...bence tatmin edici bi transfer süresini gecirmis oluruz.

Kanatli sisteme gecemk icin.. daha erken. Cok transfer yapilmali+yabanci kontenjancina takiliriz.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit ZZZ Selcuk

Sneijder

Drogba Burak

​

ZZZ= Melo

tmm'dir.

7yabanci olayi ise... 7 yabnaci idare ederiz.

Inler alinirsa cok iyi olur tabiki.

​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt