Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

federasyonu böyle laçkalaşmış ve gruplaşmış bir spordalının getirdiği başarı da bu kadar olur....

avci ya zaten ana avrat küfür etmekten baska ne kalir ki.

Sanki uganda milli takimiz, ve tek oyucunlari Drogba gibi oynamasa da cagriyor.

Yanlis anlamayin bende diyorum Gökhan Töre bize gelsin, ama milli takimda ne isi var, nezaman son mac oynamis ki bu adam

Gercekten yaziklar olsun. He he yabanci kisitlamasi kurtarir bizi he

Fethiyespor PTT 1.Lige çıktı , süper bir maç oldu ama sadece bu maç değil şu play-off larda oynanan neredeyse tüm maçlar süperdi , play-off a gelen 8 takıma adam gibi mücadeleleri , güzel oyunları için ,

finalde oynayan Fethiye ve Hatayspora kendi adıma teşekkür ediyorum , hepsine helal olsun ,

Fethiyespor PTT 1.Lige çıktı , süper bir maç oldu ama sadece bu maç değil şu play-off larda oynanan neredeyse tüm maçlar süperdi , play-off a gelen 8 takıma adam gibi mücadeleleri , güzel oyunları için ,

finalde oynayan Fethiye ve Hatayspora kendi adıma teşekkür ediyorum , hepsine helal olsun ,

tüpçü şu yazıyı görse tffye teşekkür etmeniz lazım derdi:lol:

napoli_unveil_gokhan_inler_in_a_tiger_mask.jpg

Kardesim profesyonel adamdan (Hiddink) aninda basari bekliyorsun. Gostermen gereken sabrı Avci gibi bir gereksize gosteriyorsun.

Ömer Toprak'ı 11'e yazar mısınız bugünden sonra?

Servet Çetin > Ömer Toprak

Hocam zaten iki yerli stoperi asla takımımızda yan yana yazmam ancak , bu maç bir hazırlık maçı birincisi , ayrıca Ömer'in zaten böyle lakayıtlıkları çok belli , kendisinin olan topa koşmuyor vs. arkadan gelip kafa vuruşunu falan yapmıyor , ancak en iyisi bu ne yapalım , Semih'in yanında kim oynasın hanzo Bekir ve Egemen mi ?

Hocam zaten iki yerli stoperi asla takımımızda yan yana yazmam ancak , bu maç bir hazırlık maçı birincisi , ayrıca Ömer'in zaten böyle lakayıtlıkları çok belli , kendisinin olan topa koşmuyor vs. arkadan gelip kafa vuruşunu falan yapmıyor , ancak en iyisi bu ne yapalım , Semih'in yanında kim oynasın hanzo Bekir ve Egemen mi ?

Aykut Demir olabilir.

Kontenjan ha böyle devam kontenjan diye diye San Marino'ya döneceğiz..

geçen hafta dolapderede gördüm arabayla sokağın başında bi 5 dk durdu yıkık dökük bi ev vardı oraya dikkatlice baktılar bayağı sonra gittiler koca kafasından yanındakini göremedim belki oda takım ark.larından biriydi ...tahminim ya hap uyuşturucu falan kovalıyodu eğer çingene kız alıp otele götürme gibi bi fantezisi yoksa tabi:lol::asd:

Emre Çolak, Yekta, Ahmet İlhan, Erman Kılıç, Aydın Karabulut, Aykut demir gibi oyuncular gurbetçi olsaydı çoktan milli takım ilk 11'inde kendilerine yer bulmuşlardı. Abdullah Avcı Zihniyeti işte...

Bak doğru Aykut olabilir , birde belki Serdar Aziz zaten en iyi yerli stoperler ;

Semih Kaya , Aykut Demir , Serdar Aziz , Ömer Toprak var mı daha iyisi ?

Ben "11'e yazar mısınız" derken Milli takımı değil Galatasaray'ı kast etmiştim.Milli takımda kim oynar bilemem çünkü elimizde çok iyi stoperler yok ama bence dediğin 4lü iyi en azından gençler diğerlerine göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt