Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne saçmaladığınızın farkında mısınız ?

Mecburuz Arda ve İnler'e kesinlikle almak zorundayız , parayı basıp getirmeliyiz.

Kardeşim arda ntvspor a daha yeni açıklama yapmıs kalıcakmıs avrupada cok hedefi varmış inler in menajeri de napolide kalmak istediklerini söylemiş nasıl alıcaz uçuk bonservisler + uçuk maaşlar mı teklif edicez?

AW: Transfer Nöbeti

arda ve inlerin yerine hürriyet ile ermani aliriz

On air — RT

şuanda bu sokakta eviniz olabilir, anneniz, babanız, sevgiliniz eyleme katılmadığı halde darp edilebilirdi..

Bunu önlemeyen bütün partilere lanet olsun, partilik bişey değil bu.. İnsani bişey..

Nani 2 gün beklesin.!

Kardeşim arda ntvspor a daha yeni açıklama yapmıs kalıcakmıs avrupada cok hedefi varmış inler in menajeri de napolide kalmak istediklerini söylemiş nasıl alıcaz uçuk bonservisler + uçuk maaşlar mı teklif edicez?

Arda gelmek istiyor ama teknik direktörü bırakmak istemiyor daha yeni dedi başkan

nontvspora mı güveneceksin başkana mı

tipico sports bets ltmd.

Wird Nani zu Galatasaray wechseln?

Ja 1,85 Nein 1,85

Arda gelmek istiyor ama teknik direktörü bırakmak istemiyor daha yeni dedi başkan

bencede Arda politik konuşmak zorunda gitmek istiyorum dese ve gidemese oradaki taraftar ne düşünür Arda hakkında bencede gelmek istiyor ama biraz zor gibi bu iş

Yaw nontvspor a mı güveniyorum ben arkadasım bizzzat arda nın ağzından çıkan 31.05.2013 röportaj dan bahsediyorum.Adam gelmicem diyor yaw avrupada hedefi varmış bırakın bu arda gelmek istiyor falan saçmalıklarını atletico da bu sene cl de oynıcak takımı da onu bırakmak istemiyor niye gitmek istesin arda gelmicek o kadar boşa hayal kurmayın!!!

Hocam , Arda , Galatasaray'ımızın evladı , Fatih Hoca'nın tek telefonuna bakar hiç sorun olmaz , Gökhan İnler meselesi ise menajer oyunu , daha Napoli'ye teklif yapmadık ki menajerinin haberi olsun , öncelikle biz Napoli ile görüşeceğiz , Tulun , İtalya'da bu transfer için.

Hocam , Arda , Galatasaray'ımızın evladı , Fatih Hoca'nın tek telefonuna bakar hiç sorun olmaz , Gökhan İnler meselesi ise menajer oyunu , daha Napoli'ye teklif yapmadık ki menajerinin haberi olsun , öncelikle biz Napoli ile görüşeceğiz , Tulun , İtalya'da bu transfer için.

Kardeşim tamam inler konusunda bende bi politik açıklama sezdim o transfer olabilir.Fakat arda olmaz boşuna ümitlenmiyelim nani yi falan almıyalım bence çünkü arda seneye gelebilir kontratı 1 sene kalmıs olacakk seneye atletico seneye satar ardayı bu sene satmaz

bizi en zor zamanimizda hatir gonul dinlemeden gitti farkindamisin

Kardeşim tamam inler konusunda bende bi politik açıklama sezdim o transfer olabilir.Fakat arda olmaz boşuna ümitlenmiyelim nani yi falan almıyalım bence çünkü arda seneye gelebilir kontratı 1 sene kalmıs olacakk seneye atletico seneye satar ardayı bu sene satmaz

Hocam emin olun bütün kulüp seferber bence şuan transferler için , Arda'nın da özellikle üstünde duruluyor , Arda açıklamasında tabi ki gitmek istiyorum diyemez olası bir pürüzde nasıl duracak Atletico'da , buradan gitmeden önce de Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum demişti hatırlarsanız , Arda pekala gelmek istiyor bence ancak Atletico tabi ki sorun çıkaracak ama Arda istedikten sonra bu işi çözer Aysal ve Terim hiç şüpheniz olmasın.

Terim'in tek telefonuna bakar , Arda'nın isteği de ''Arda , sana ihtiyacım var , gelecek sezon planlarımda yer alıyorsun'' dedim mi bitmiştir. :)

Helal kardeşim çok haklısın bazıları diyor fatih hocanın bi telefonuna bakarmış :asd: heh tabi adam fatih hocayı en zor zamanında bıraktı gitti elinde kaliteli oyuncu bile yoktu dandik rierayı dünya para vererek aldık arda yüzünden!!!

ARDA ya hala sinirim geçmiş değil bu konuda yaw totti ye real den bile teklif geldi romayı bırakmadı arkadaşş!!!

Gitmesi gerektiğini düşünüyordum bende ancak zamansızdı kabul fakat , gitmeseydi yerinde sayan belki de medyanın gazına gelip salladığımız bir oyuncu olarak kalacaktı belki de bir Serdar Özkan durumuna düşecekti.

Arda'nın gitmesi çok iyi oldu , şuan üst düzey bir oyuncu , Dünya'nın bütün takımlarında oynayabilecek durumda :)

Helal kardeşim çok haklısın bazıları diyor fatih hocanın bi telefonuna bakarmış :asd: heh tabi adam fatih hocayı en zor zamanında bıraktı gitti elinde kaliteli oyuncu bile yoktu dandik rierayı dünya para vererek aldık arda yüzünden!!!

ARDA ya hala sinirim geçmiş değil bu konuda yaw totti ye real den bile teklif geldi romayı bırakmadı arkadaşş!!!

herkesten bir totti gerrard bulent korkmaz olmasini bekleyemeyiz Arda galatasarayli hemde iyi bi sekilde ama bir telefona bakar falan komik seyler arda iin once kendisi geliyor bunu bilin

Aynı şey değildi , burada yandaş basın Arda'nın üstüne gelirken yaptığı en küçük şeyler olay olurken sizde bu yandaş basının gazına gelenlerdendiniz sanırım , yorumlarınızdan bu çıkıyor , Arda'yı savunmak yerine ona sallayanlardan oldunuz , kolay olanı yaptınız demek ki.

İtalya'da , Totti ile uğraşmıyor , rahat , huzur , dirlik veriyorlar topunu oynasın adam diye ama burda yok Arda , sinema kapattı , restoran kapattı vs. bu nedir arkadaş ya !

Dünya para dediğiniz şey de , artık Galatasaray'ımız için önemli bir meblağ değil artık daha büyük oynuyoruz , Arda'nın canı sağolsun gelsin bu takıma tekrar hizmet etsin , çünkü o sarı - kırmızının , bu renklerin , bu camianın evladı :)

herkesten bir totti gerrard bulent korkmaz olmasini bekleyemeyiz Arda galatasarayli hemde iyi bi sekilde ama bir telefona bakar falan komik seyler arda iin once kendisi geliyor bunu bilin

Telefon meselesi işin makarası ayrıca ben orada Terim ile arasında ki , baba - oğul ilişkisini vurgulamaya çalıştım , latife yaptım ancak anlayana.

Gitmesi gerektiğini düşünüyordum bende ancak zamansızdı kabul fakat , gitmeseydi yerinde sayan belki de medyanın gazına gelip salladığımız bir oyuncu olarak kalacaktı belki de bir Serdar Özkan durumuna düşecekti.

Arda'nın gitmesi çok iyi oldu , şuan üst düzey bir oyuncu , Dünya'nın bütün takımlarında oynayabilecek durumda :)

bencede arda cok iyi futbolcu gitmesinede bisey demiyorum yanlis zamanlama yapti o ayri ama herseyden once galatasaray gelir dusuncesi yok onda son zamanlardada semihten baskasindada gormedim bu duyguyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt