Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tek yol 7+2 ama bu sene hayatta yapmazlar.

Ayrıca 6+0 da neymiş.Gençleri alın yedek kulübesinde çürütün demekle aynı şey.

Arda'nın röportajı okudum yorumum şu "gelmez".Ben olsam bende gelmem.Ortamı iyi, kafası rahat.

Hocam emin olun bütün kulüp seferber bence şuan transferler için , Arda'nın da özellikle üstünde duruluyor , Arda açıklamasında tabi ki gitmek istiyorum diyemez olası bir pürüzde nasıl duracak Atletico'da , buradan gitmeden önce de Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum demişti hatırlarsanız , Arda pekala gelmek istiyor bence ancak Atletico tabi ki sorun çıkaracak ama Arda istedikten sonra bu işi çözer Aysal ve Terim hiç şüpheniz olmasın.

Terim'in tek telefonuna bakar , Arda'nın isteği de ''Arda , sana ihtiyacım var , gelecek sezon planlarımda yer alıyorsun'' dedim mi bitmiştir. :)

Görücez kardeşim zaman kimi haklı çıkaracak..Açıkçası ben öle bişi sezmedim.Atletico falcoa dan 60 milyon euro para kazandı bilmem farkındamısın ama uçuk bi teklif vermediğimiz sürece bizim vereceğimiz 8 10m euro ya ihtiyaçları yok...

bakalimda seneye o federasyon kaliyormu!

olaylar cok karisik ya is sadece federasyon degil suan ki hocalar dahil cok yanlis isler yapiyo tabi alayli hocalar cogu seyden anlamiyorlar bu kisilere alayli olmalarina ragmen senol gunes fatih terim ve mustafa denizliyi dahil etmiyorum mesela en basitinden tolunay kafkas trabzondaki gorevinden once turk futbolunun gelecegi uzerine plan yapmis 6 ayda hazirlamis 2028 e kadar uygulanicak ama almanlar bu isi 6 yilda tamamlamis 2026 ya kadar uygulanicak yani dusunuyormusun adamlar hep futbolda en yuksek noktada ama planlamalari ne kadar duzgun ve gercekci e bizde surekli yabanci siniri degisiyo her turlu karmakarisik isler yasiyoruz

Aynı şey değildi , burada yandaş basın Arda'nın üstüne gelirken yaptığı en küçük şeyler olay olurken sizde bu yandaş basının gazına gelenlerdendiniz sanırım , yorumlarınızdan bu çıkıyor , Arda'yı savunmak yerine ona sallayanlardan oldunuz , kolay olanı yaptınız demek ki.

İtalya'da , Totti ile uğraşmıyor , rahat , huzur , dirlik veriyorlar topunu oynasın adam diye ama burda yok Arda , sinema kapattı , restoran kapattı vs. bu nedir arkadaş ya !

Dünya para dediğiniz şey de , artık Galatasaray'ımız için önemli bir meblağ değil artık daha büyük oynuyoruz , Arda'nın canı sağolsun gelsin bu takıma tekrar hizmet etsin , çünkü o sarı - kırmızının , bu renklerin , bu camianın evladı :)

Yaw kardeşim italyan gibi konuşuyorsun totti yede eleştiriler oldu ama totti çok büyük topçu oldugu için arda gibi mızmızlık yapmadı arda bile itiraf etmiş sen neden bahsediyorsun geçmişte hatalar yaptım çok konuşuyordum diye...

Arda nın açıklamalarını hep hatırlarım gitme sebeplerinden birinde şu söledi neymiş antalya deplasmanına gitmişler güyya orda galatasaraylı bir tarafta ona küfür etmiş orda ayrılmayı kafasına koymuş bu nasıl bir düşüncedir bi kendini bilmez bişi yaptı diye galatasaray ı kafasında siliyor...

ARDA kendi bile geçmişte yaptıgı hataları kabul ediyor ama sen burda hala masal anlat!!!

bakalimda seneye o federasyon kaliyormu!

Hayırdır kardeşim bi duyumun mu var koskoca galatasaray kulübü nasılsa federasyon gidicek diye takımı yabancılarla mı doldursun ben ne diyorum bekle gör politikası uygula yani mesala nani yi falan alma bu sene cünkü seneye arda gelebilir ama bu sene olmaz...

Görücez kardeşim zaman kimi haklı çıkaracak..Açıkçası ben öle bişi sezmedim.Atletico falcoa dan 60 milyon euro para kazandı bilmem farkındamısın ama uçuk bi teklif vermediğimiz sürece bizim vereceğimiz 8 10m euro ya ihtiyaçları yok...

Yaw kardeşim italyan gibi konuşuyorsun totti yede eleştiriler oldu ama totti çok büyük topçu oldugu için arda gibi mızmızlık yapmadı arda bile itiraf etmiş sen neden bahsediyorsun geçmişte hatalar yaptım çok konuşuyordum diye...

Arda nın açıklamalarını hep hatırlarım gitme sebeplerinden birinde şu söledi neymiş antalya deplasmanına gitmişler güyya orda galatasaraylı bir tarafta ona küfür etmiş orda ayrılmayı kafasına koymuş bu nasıl bir düşüncedir bi kendini bilmez bişi yaptı diye galatasaray ı kafasında siliyor...

ARDA kendi bile geçmişte yaptıgı hataları kabul ediyor ama sen burda hala masal anlat!!!

ogul babayi hasta doseginde hayalleri icin birakir mi ?

Tamam renktaşlarım , zaman kimin haklı olduğunu gösterecek , bekleyip görelim.

Bu arada tamam çok zorlamayın kendinizi , sizsiniz , kralsınız tamam.

Hayırdır kardeşim bi duyumun mu var koskoca galatasaray kulübü nasılsa federasyon gidicek diye takımı yabancılarla mı doldursun ben ne diyorum bekle gör politikası uygula yani mesala nani yi falan alma bu sene cünkü seneye arda gelebilir ama bu sene olmaz...

Galatasaray

Tamam renktaşlarım , zaman kimin haklı olduğunu gösterecek , bekleyip görelim.

Bu arada tamam çok zorlamayın kendinizi , sizsiniz , kralsınız tamam.

Kardeşim bu sizsiniz kralsınız tamam yorumlarını çocuklar yapıyor artık burda adam gibi somut olaylar üzerine galatasarayımızın yaptığı yada yapma ihtimali olan transferleri değerlendiriyoruz...Hemen triplere girmene gerek yok.

İyi geceler arkadaşlar yetkili bir adminle konusmak ıstıyorum bırı yardımcı olabılır mı? Saygılar....

Gökhan inleri ne yapıp ne edip almalıyız lig şampiyonluğu hamlesi olur net olarak. Bir de sol bek ve hucüm oyuncusu alırsak tamamdır

o kadar yabancı sınırlaması yapıyorsun

yerliyi yetiştiren yine anadolu klüpleri. 3 büyüklere bakın hep kimlerden almışlar yerlileri. yurt dışı ve anadolu klüpleri ağırlıklı. şunu öğrensinler artık büyük klüplerimiz oyuncu yetiştirmekten çok almayı seviyorlar. malum para bol olunca hazıra konmak daha kolayına geliyor. yabancı sınırı 7+2 felan olsa güzel olur yedekte en az 4 yerli bekler ilk 11 de de 4 yerli olur. anadolu klüpleri zaten yabancı bile oynatmıyor cünki futbolcu getiremiyorlar getirselerde iyi oyuncu almaları zor anadoluda oynamak istemiyorlar. o nedenle yabancı sınırı büyük klüplere yara veriyor. kücük klüpler için ise hiç bir anlam ifade etmiyor.

Gökhan inleri ne yapıp ne edip almalıyız lig şampiyonluğu hamlesi olur net olarak. Bir de sol bek ve hucüm oyuncusu alırsak tamamdır

yerli sol bek yok ne ilginç

milli takımın sol beki hasan ali leş

hakan balta var tecrübe abidesi ölü gibi oynuyor kazandığım para yeter edalarında

milli takım desen ayrı bir leş sınır kalkmadıkca gelişemeyiz...

Kardeşim bu sizsiniz kralsınız tamam yorumlarını çocuklar yapıyor artık burda adam gibi somut olaylar üzerine galatasarayımızın yaptığı yada yapma ihtimali olan transferleri değerlendiriyoruz...Hemen triplere girmene gerek yok.

Sizinde hemen tepki verip , imkansız olmaz gibi olumsuz düşünce yaymanıza gerek yok , Arda bu takımın evladıdır ve pek tabii ihtimaller dahilinde dönebilir bu yönde bir çalışmada mevcut başkan Aysal'ın da dediği gibi :)

Renktaşlar o değilde keşke Chedjou + Kolarov + Gökhan İnler + Nani + Arda'yı alabilecek bir bütçemiz olsa :rolleyes:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan Selçuk

X Sneijder Y

Z​

Şeklinde yazılı olanlar kesin olarak oynar X - Y - Z kısımlarında da dönüşümlü olarak , ceza , sakatlık , yorgunluk , ŞL'de zor maç öncesi , ŞL'de yorgun ve zor bir maç sonrası vs. şeklinde Arda - Nani - Burak - Drogba oynar :)

zaten çocuk yani bunu anlaman lazımdı. garipseme o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt