Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - Carlinhos

Hamit - İnler - Selçuk

Sneijder

Burak - Drogba

benim kanaatim her kes bu kadroya evet diyor

Bu kadro gerçekten çok güzel ancak , kanat oyuncularımızın olmaması bize dezavantaj şeklinde döner mi acaba ? Yada dönerse ne kadar etkiler ?

Birde madem 4-3-1-2 oynayacağız , elimizde Eboue gibi tam bu sistemin beki olan bir oyuncu varken sağ taraf için , sol tarafa da Carlinhos'u getirmek iyi olmaz diye düşünüyorum , çünkü önü baya açık olacak , gidip gelecek , fizik mücadelelerine , ikili mücadelelere sık sık girecek ve Carlinhos'un , Brezilya'da oynadığından dolayı fiziki gücünden ve durumundan şüpheleniyoruz ve bu durumdan dolayı tereddüt ediyoruz.

Kolarov sanki çok daha iyi olur diye düşünüyorum :)

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - Carlinhos

Hamit - İnler - Selçuk

Sneijder

Burak - Drogba

benim kanaatim her kes bu kadroya evet diyor

benim de tercihim Kolarovdur. keşke gelse. ben herkes bu kadroya razı diye düşünüyorum. Kanat oyuncuları da gelse keşke. Nani ve Arda... Bi de Amrabat var tabi ki

Bu kadro gerçekten çok güzel ancak , kanat oyuncularımızın olmaması bize dezavantaj şeklinde döner mi acaba ? Yada dönerse ne kadar etkiler ?

Birde madem 4-3-1-2 oynayacağız , elimizde Eboue gibi tam bu sistemin beki olan bir oyuncu varken sağ taraf için , sol tarafa da Carlinhos'u getirmek iyi olmaz diye düşünüyorum , çünkü önü baya açık olacak , gidip gelecek , fizik mücadelelerine , ikili mücadelelere sık sık girecek ve Carlinhos'un , Brezilya'da oynadığından dolayı fiziki gücünden ve durumundan şüpheleniyoruz ve bu durumdan dolayı tereddüt ediyoruz.

Kolarov sanki çok daha iyi olur diye düşünüyorum :)

benim de tercihim Kolarovdur. keşke gelse. ben herkes bu kadroya razı diye düşünüyorum. Kanat oyuncuları da gelse keşke. Nani ve Arda... Bi de Amrabat var tabi ki

Böyle oynayacaksak Alper'i şarttı bence , zaman zaman Hamit ile rotasyona sokardık belki 3-4 ay içerisinde , son tercihlerini , son vuruşlarını , oyun görüşünü biraz daha geliştirip harika bir oyuncu olabilirdi ama kendisi çürümeyi tercih etti para uğruna neyse önemli değil :D

Kanat oyuncusunu bende isterim ama o türlü sürekli bir şeyler eksik kalıyor gibi ama Arda gelirse harika olur bence şöyle oynarız diye düşünüyorum ;

​

Böyle oynayacaksak Alper'i şarttı bence , zaman zaman Hamit ile rotasyona sokardık belki 3-4 ay içerisinde , son tercihlerini , son vuruşlarını , oyun görüşünü biraz daha geliştirip harika bir oyuncu olabilirdi ama kendisi çürümeyi tercih etti para uğruna neyse önemli değil :D

Kanat oyuncusunu bende isterim ama o türlü sürekli bir şeyler eksik kalıyor gibi ama Arda gelirse harika olur bence şöyle oynarız diye düşünüyorum ;

​

gokhaninler hikaye .. Melo yazman lazim bence baska biri de gelmez Melonun yerine

gokhaninler hikaye .. Melo yazman lazim bence baska biri de gelmez Melonun yerine

Nasıl hikaye ?

Benitez'in satılabilir raporu vermiş , Leiva'yı getiriyor Napoli , Benitez'den önceki hocası ile sorunları vardı , bir süre kadro dışı bıraktılar , Bülent Tulun , İtalya'ya geçti bu transferi bitirmeye en azından kiralanacakmış , satın alma opsiyonu ile :)

Bence Gökhan İnler gelecek , gelmeli başka çaremiz yok.

Öyle bir kadromuz var ki, 3-4 takviyyeyle 4-3-1-2, 4-4-2, 4-2-3-1 hersistemle oynarsın. Ah yabancı sınırı ah :(:(

Jose’nin Sneijder planı | ********************* Spor Gazetesi

Haber gerçekse Sneijder gidebilir maalesef.:sad007::sad007::sad007:

Fakat Sneijder gitmek ister ve yönetim satmazsa , ne olursa olsun Sneijder seneye çok daha iyi olabilmek için elinden geleni yapacaktır , ondan şüphem yok.

Sneijder gitse üzülürüm ama kizmam..

Sistemimize uymuyor..

Sneijder olmadan su kadro cikabilir..

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

Nani-Selcuk-İnler-Arda

Burak-Drogba

Sneijder gitse üzülürüm ama kizmam..

Sistemimize uymuyor..

Sneijder olmadan su kadro cikabilir..

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

Nani-Selcuk-İnler-Arda

Burak-Drogba

su kadro mukemmel olmus dedıgın gıbı snıjder gıtse uzulmem bu kadro olacaksa ama arda 2 saene daha gelmez askerlık muhabbetını beklıyor

beyler inler diye bir transfer olmiyacak .. dun menejeri de konustu .

beyler inler diye bir transfer olmiyacak .. dun menejeri de konustu .

Menajeri böyle diyen çok futbolcu var transferi sonradan sonuçlanan , tabi ki resmi girişim yok , kulübümde mutluyum gibi şeyler diyecek , çünkü o kulübün sözleşmeli oyuncusu , transfer vs. gerçekleşmezse o zaman kalabilir mi sizce o kişi o takımda ?

Ayrıca yoklama çekiyoruzdur , henüz Napoli'ye resmi teklifte bulunmamışızdır , resmi teklifi gönderince , menajeri açıklar o zaman ciddi bir şekilde ilgilenen kulüp var vs. diye.

Türk futbolcular olsun takımda kim istemez ki? ama yabancı sınırı takım içi rekabeti öldürüyor. Kadroda ola bilecek bazı yabancılar kadro dışı kalıyor.

Bu arada ben Sneijder'in gitmesine çok üzülürüm , İnşallah gitmez çünkü bu sezon bize gerçek Sneijder'i izletip , coşturacak , ŞL'de ve Lig'de büyük katkısı olacak diye düşünüyorum :)

​

Burak yerine Nani yazarsan ozaman bu kadro 4 4lük olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt