Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda'nın gelmeye niyeti yok. Gelmesini tabi ki isterim. Fakat gelmemesi kendisi için en iyisi olur.

Neden niyeti olmasın hocam , perde arkasında dönen olayları bilmiyoruz , hem buradan Atletico'ya gitmeden önce de açıklama yapmıştı , Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum diye , bir baktık gitti. Her şey olabilir yani ben inanıyorum Arda'nın döneceğine eğer İmparator ve Aysal gerçekten istiyorsa getirirler.

Gelmesi ve bu savaşa dahil olması gerekiyor bence artık.

Bence bir takımda ön liberonun ilerisindeki her topçunun önceliği saldırgan ofansif olmalıdır.

Yani dikine oynamak

Nuri iyi top dagıtabilir yetenek var onda. Alper'le kıyaslayan arkadaşlarımız var Nuri hiç Alper'le kıyazlanır mı. Devamlı oynadıgı sürece kaliteli olur

Bu sekilde oynarsak Nani haberleri dogru olamaz. Hoca gercekten bir kanat oyuncusu istiyorsa, 4-3-1-2 sisteminden vazgecer bence.

Wes14 bence 10 numara pozisyonunda oynamalı. Kanat oyuncusu olmadıgı kesin sistem belkide Nani'yi varsayarak 4-3-2-1 de olabilir.

Çok kaliteli topcu basa bela ya :D

Son Dakika:

İstanbul valiliği, CHP nin taksime yürüyüşüne izin verdi...:yenieek:

Bakalım CHP kalabalığın kontrolünü ne yönde kullanacak... Ve sonuçlarının sorumluluğunu alabilecek mi..:yenieek:

Wes14 bence 10 numara pozisyonunda oynamalı. Kanat oyuncusu olmadıgı kesin sistem belkide Nani'yi varsayarak 4-3-2-1 de olabilir.

Çok kaliteli topcu basa bela ya :D

4-2-3-1 sistemine gecersek Sneijder yine 'Playmaker' rolünü alabilir aslinda. Ama hangi sistemi denersen dene, su lanet olasi yabanci sinirlamasi önünü kesiyor.

Lille Kulübü'nün Chedjou için "Galatasaray ile her konuda anlaşmadık" açıklamasını yapmasının sebebi ortaya çıktı. Fransız kulübünün yaptığı bu açıklamanın ardından Galatasaray'a serzeniş çıktı.

Fransız ekibi yöneticileri Sarı Kırmızılı Kulübe, "Keşke transferi duyurmasaydınız, zor durumda kaldık. Taraftar bizi protestoya hazırlanıyor. Oysa biz yeni transferimizi yaptıktan sonra Chedjou'nun Galatasaray'a transfer olduğunu açıklayacaktık. Bugünkü açıklamayı da bu yüzden yaptık" mesajını gönderdi.

Bu arada Lille kulübü resmi sitesinden yer alan 'Chedjou için Galatasaray ile kesin anlaşma sağlamadık' haberini kaldırdı.

Nevzat Dindar

4-2-3-1 sistemine gecersek Sneijder yine 'Playmaker' rolünü alabilir aslinda. Ama hangi sistemi denersen dene, su lanet olasi yabanci sinirlamasi önünü kesiyor.

Abi şöyle düşünelim eğer bu sezonda şampiyon olursak yani bu sezonda Fenerbahçe şampiyon olamazsa , hem Aziz'den , hem Tüpçü'den , hem TFF'den hemde bunların kirli işlerinden , örgütlerinden kurtuluyoruz , doğal olarak yabancı sınırından da kurtuluyoruz o yüzden sadece bu sezona mahsus küçük bir değişiklik yapabiliriz :)

Yumurta, Biber'imizi yedik, kahvalti yapdik...geldik Transfer Nöbetine.

Duyum, tikirti, bi Bomba var mi?

Abi şöyle düşünelim eğer bu sezonda şampiyon olursak yani bu sezonda Fenerbahçe şampiyon olamazsa , hem Aziz'den , hem Tüpçü'den , hem TFF'den hemde bunların kirli işlerinden , örgütlerinden kurtuluyoruz , doğal olarak yabancı sınırından da kurtuluyoruz o yüzden sadece bu sezona mahsus küçük bir değişiklik yapabiliriz :)

Ins dedigin gibi olur. Ben ilk macimizi simdiden merak etmeye basladim. Ayrica baskan bu yabanci sinirlamasi konusunda ciddi calismalarimiz olacak demisti, bunu da merakla bekliyorum.

Yumurta, Biber'imizi yedik, kahvalti yapdik...geldik Transfer Nöbetine.

Duyum, tikirti, bi Bomba var mi?

Tabiri caizse 0 abi.Gündem yoğun transfer dedikodusu azaldı.

Meireles-hareket-390x280.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt