Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

CHP nin Belediye Meclisinde onay verdiği bir projeye, sokakta hayır dediğinin kimse farkında değilmi sanki..

Ama bir konuya katılıyorum
. İlk müdahale gereksiz şekilde abartılı olarak protestoya değil terörist bir eyleme müdahale sertliğinde idi...

Ama bu bahane edilerek olayın başka boyuta çekilmesi de abartılı bir tepki bence.. Haddini aşan güvenlik güçleri hakkında soruşturma açıldığı kararı ile olaylar beklemeye geçmeliydi. Soruşturma gerekeni yapmazsa protesto tekrarlanmalı ve amaç net ortaya çıkmalıydı..

İşte o zaman hak verir ve bende katılırdım.. Ama şu anda olaylar sadece ideolojiktir...

Bu mesela parti meselesi değil bütün yönetime.Ayrıca CHP sadece altyol için mi ne ona onay vermiş.Gezi parkına onay vermemiş.Habertürk'de Topbaş dedi bugün.

Ayrıca buraya niye yazıyoruz anlamadım.

Arda, Inler olmaz ise tek cözüm yolu kaliyor. Kaleci türk olacak. Ama su kontenjan icin Muslera'nin gitmesini kim ister, aptallik olur. Nuri gelmez, Dortmund daha 1 yil kiraladi kendisini. (toplam 1.5 yil)

Eboue'yi kesip Hamit'i oraya monte etmek ayni sekilde olmaz.

Yine kalacagiz Hakan Balta'ya.

Bizim acilen ne olur ne olmaz mantigi ile Aykut Demir gibi yerli stoperleri almamiz gerekiyor. Kerim Frei ayni sekilde sart oldu.

Bu yüzden bundan sonra Burak satilabilir gibi konulara girmeyin. Satilamaz.

Benimde anlamadıgım nokta şu arkadas.Reyhanlıda patlama olur kımse yuruyusu bu kadar buyutmez,Her gun sehıt haberlerını gelırde kımsecıkler gıkını çıkartmaz,Ikı agac kesılıyor dıye mıllet canını vermeye calısıyor.Dikdatöre boyun eğmiyecez demelerıne ragmen onların bu durumundan rant saglamaya çalısan dıger sıyası mensuplarında sırtlarını sıvazlıyorlar.Madem tepkın var herkese koyucaksın.Dagda terorıstın kucagında iş yapan adamlar gezı parkına geldı dıye mıllı kahraman olucaklar.Gercekten yazık.

Arda'da yoksa biz ne yapacağız bizimkilerin işinin adı ne ikna etsinler , halletsinler , en iyi zamanımızda ihtiyacımız var işte getirin bu işi bitirin.

Kolay değil o işler. Her istediğin adamı ikna edip, istediğin zaman almazsın.

Arda tabi ki geri dönecek. Ama önümüzdeki 2-3 sezon içinde dönme ihtimali imkansıza yakın.

Arda'nın hal ve hareketlerinden, konuşmalarından durumu anlayabilirsin. Biraz mantıklı düşününce de bu durumu görmek o kadar zor değil.

Arda tabi ki geri dönecek. Ama önümüzdeki 2-3 sezon içinde dönme ihtimali imkansıza yakın.

Arda'nın hal ve hareketlerinden, konuşmalarından durumu anlayabilirsin. Biraz mantıklı düşününce de bu durumu görmek o kadar zor değil.

Peki sizce ne yapacağız bu sezon nasıl bir diziliş ve kimlerle oynayacağız yada oynayabiliriz ?

Arda dönüp dolaşıp geleceğim ye GS dir, kimse merak etmesin dedi geçen sene..

Peki sizce ne yapacağız bu sezon nasıl bir diziliş ve kimlerle oynayacağız yada oynayabiliriz ?

Ben fazla ahkam kesmeyi sevmem. Terim en iyi analizi yapıp, o'na göre bir plan oluşturacaktır.

İmparator da bazen hata yapıyor tabi. Ama en iyisini hoca bilir.

Şu an avrupadan Türkiye'ye gelmeyecek ilk 3 Türk pass.'lu oyuncu; Mesut, İlkay, Arda.. zaten. O yüzden Arda'nın dönmesini beklemek gereksiz.

Biz İnler'in, Ömer Toprak'ın, Serdar Taşçı'nın vs vs.. oyuncuların peşinde koşalım. Ayarlamaya çalışalım. Arda'nın gelmeyeceği aşikar.

Arda açık ve net hayallerimin peşinden koşuyorum,gelmiyeceğim dedi

Arda bizden gitmeden önce de ''Burada mutluyum,Fatih Terim babam gibidir,yeni sezon için sabırsızlanıyorum'' tarzı mesajlar vermişti.Yani dün NTV SPOR'da yayınlanan röportajında dediği ''Atletico'da mutluyum,Türkiye hakkında konuşmak istemiyorum'' laflarına pek takılmayın :yenieek:

O değilde duyumcular da siyasete sardı arkadaş. duyum da vermiyırlar :)

Arda bizden gitmeden önce de ''Burada mutluyum,Fatih Terim babam gibidir,yeni sezon için sabırsızlanıyorum'' tarzı mesajlar vermişti.Yani dün NTV SPOR'da yayınlanan röportajında dediği ''Atletico'da mutluyum,Türkiye hakkında konuşmak istemiyorum'' laflarına pek takılmayın :yenieek:

O zaman ki Galatasaray'lı Arda'nın psikolojisi ile şimdi ki Atletico'lu Arda'nın psikolojisi aynı mı sence ?

O zaman Arda'nın gideceği aşikardı. Şimdi ise gelmeyeceği aşikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt