Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamitin yerinede Alper olsaydi...

ahhhhhhhhhhhh ulan ahhhhhhhhhhhh

gerizekali.:mad:

Son tercihlerini , son vuruşlarını yani şut özelliğini , oyun görüşünü ve zekasını 3-4 ay içerisinde biraz daha geliştirip gerçekten bir yıldız adayı olabilirdi bize gelseydi ;

Ancak o kariyer ve yıldız olmak yerine , parayı ve çürümeyi seçti , yada zorla seçtirdiler bilemiyoruz , kaybeden kendisi ve onu kullanamayacak , çürütecek ve bir zaman sonra herhangi bir Anadolu kulübüne kakalamak isteyecek olan Fenerbahçe oldu.

Engin kalirsa, Hamitin yerine oynar bence.

Re: Transfer Nöbeti

Arda : Caner erkinin çok büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Arda : Caner erkinin çok büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

arda.jpg

"Ben bu takımı kafamda sildim" diyen adamn ne işi var tekrar bizde. Defolsun gitsin. başka bir takım bulamamış mı?

Ekleme: Baytar için yazılmıştır

Carlinhos olsun olmasın pek umurumda değil.Gerekirse Riera ile devam edelim ama İnler gelsin.

Başka türlü kadro kuramıyoruz yahu.

Bende diyorum ki hazır şöyle müthiş bir kadro varken neden üstüne , 5-6 Mn € verip Carlinhos'u koyuyoruz da , 7 Mn € verip kendini kanıtlamış , Dünya'nın en iyi sol beklerinin içerisinde gösterilen , EPL görmüş bir Kolarov'u koymuyoruz :)

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan

Hamit Sneijder Selçuk

Drogba Burak​

Gerçekten bakmaya , yazmaya doyamayacağım bir kadro :)

Kişi kişi bakarsak ;

Muslera ; Bence artık Dünya'nın ilk üçünde çok büyük bir kaleci , Taffarel ve Mondragon'dan sonra onlardan biri daha geldi :)

Eboue ; Oyunun iki yönünü de oynayabilen global ve atletik bir sağ bek , Arsenal ve EPL tecrübesi var :)

Semih ; Yeni Bülent Korkmaz , Cesur Yürek , yakın zamanda altyapımızdan çıkan Arda'dan sonra en iyi ürün :)

Chedjou ; Fransa'nın en iyi stoperi seçilmiş , çok kaliteli bir oyuncu , belki de an itibariyle Avrupa'nın en formda ve en iyi stoperi bile olabilir :)

Kolarov ; Serie A ve EPL tecrübeleri var , kalitesi tartışılmayacak bir sol bek , Dünya'nın en iyi 5-6 sol bekinden biri , oyunun her iki yönünde de süper.

Gökhan; Melo'dan sonra oraya gelebilecek en iyi alternatif , tek eksiği Melo kadar agresif ve karta yakın olmaması , ama çok da ondan aşağı kalır değil , sadece kafa toplarında biraz eksiği belli olur diye düşünüyorum , Melo'dan daha istikrarlı ve ofansta çok daha etkili , füzelerini bol bol izleriz :)

Selçuk ; Maestro , Xelçuk , Kaptan , onun için söylecek kelimeler çok az , normal , formsuz oyunu bile ligimize iki üç beden büyük geliyor düşünün :)

Hamit ; Müthiş bir tecrübe ve yetenek yıllar sonra onu takımımızda görmek harika , çok istedik zamanında ama en sonunda aldık , uzaktan şutları , topu alıp özellikle kullanması , pasları , oyunu açması ve oyunu iki yönlü oynaması takdire şayan :)

Sneijder ; İnter'in 10'uydu o , bir harikaydı , takımın seri paslaşmasında ve hızlı atağa çıkmasında bir numara , top ayağına gelmeden ne yapacağına çoktan karar vermiş oluyor zaten , müthiş bir futbol dehası ; benim gözümde Messi , C.Ronaldo ve Robben ile yarışır klası , oyunu , yeteneği.

Drogba ; Reis , yıllarca istedik , uzun zaman sonra geldi ama %30 oyunu bile çoğu takımı duman etmeye yetti , komple bir forvet , harika bir insan , müthiş bir karakter , takımın ağabeyi , Burak'ın ağabeyi ve öğretmeni daha ne olsun :)

Burak ; Kral , yeni Kral , söylenecek çok fazla söz yok o zaten son iki sezonun gol kralı olarak bütün söylenecek sözleri kifayetsiz hale getirdi :)

Müthiş bir takım oluruz oyunculara teker teker baktığımızda :)

Daha da , yeni sezona zımba gibi gireceğiz , tam bir takım olacağız :)

Bu takımı yaratmak için en fazla ;

Chedjou --> 6.3 Mn €

Kolarov --> 7 Mn €

Gökhan --> 10-12 Mn €

+____________________

Maksimum 25-26 Mn € gerekli bu takıma değer para değil bu takım için :)

Re: Transfer Nöbeti

Maç başlıyor izleyelim serdar Taşçı yı kaptan olarak cikti

Salih renktaş ne diyorsun kadroya ;

Muslera

Gökhan

Hamit Sneijder Selçuk

Drogba Burak​

Eray , Şener , Aykut , Ceyhun / Jem / Yekta , Frei / Töre , Erman , Umut / Necati

Kanatsız oynayan bir takım için ideal bir kadro. Kanatsız oynuyorsanız çok tempolu ve iki yönlü bekleriniz olmalı, bek seçimleri doğru olmuş. Ama ben yine de kanatlı sistemi doğru buluyorum, Nani gelirse de öyle olacak büyük ihtimalle ve biri kesik yiyecek. Ya da 4-3-3 oynayıp Drogba'yı merkeze, Burak'ı sağa, Nani'yi sola koyacağız. Bakalım, hoca en doğrusunu bilir zaten. :o

Transfer Nöbeti

Bende diyorum ki hazır şöyle müthiş bir kadro varken neden üstüne , 5-6 Mn € verip Carlinhos'u koyuyoruz da , 7 Mn € verip kendini kanıtlamış , Dünya'nın en iyi sol beklerinin içerisinde gösterilen , EPL görmüş bir Kolarov'u koymuyoruz :)

Muslera

Gökhan

Hamit Sneijder Selçuk

Drogba Burak​

Gerçekten bakmaya , yazmaya doyamayacağım bir kadro :)

Kişi kişi bakarsak ;

Muslera ; Bence artık Dünya'nın ilk üçünde çok büyük bir kaleci , Taffarel ve Mondragon'dan sonra onlardan biri daha geldi :)

Eboue ; Oyunun iki yönünü de oynayabilen global ve atletik bir sağ bek , Arsenal ve EPL tecrübesi var :)

Semih ; Yeni Bülent Korkmaz , Cesur Yürek , yakın zamanda altyapımızdan çıkan Arda'dan sonra en iyi ürün :)

Chedjou ; Fransa'nın en iyi stoperi seçilmiş , çok kaliteli bir oyuncu , belki de an itibariyle Avrupa'nın en formda ve en iyi stoperi bile olabilir :)

Kolarov ; Serie A ve EPL tecrübeleri var , kalitesi tartışılmayacak bir sol bek , Dünya'nın en iyi 5-6 sol bekinden biri , oyunun her iki yönünde de süper.

Gökhan; Melo'dan sonra oraya gelebilecek en iyi alternatif , tek eksiği Melo kadar agresif ve karta yakın olmaması , ama çok da ondan aşağı kalır değil , sadece kafa toplarında biraz eksiği belli olur diye düşünüyorum , Melo'dan daha istikrarlı ve ofansta çok daha etkili , füzelerini bol bol izleriz :)

Selçuk ; Maestro , Xelçuk , Kaptan , onun için söylecek kelimeler çok az , normal , formsuz oyunu bile ligimize iki üç beden büyük geliyor düşünün :)

Hamit ; Müthiş bir tecrübe ve yetenek yıllar sonra onu takımımızda görmek harika , çok istedik zamanında ama en sonunda aldık , uzaktan şutları , topu alıp özellikle kullanması , pasları , oyunu açması ve oyunu iki yönlü oynaması takdire şayan :)

Sneijder ; İnter'in 10'uydu o , bir harikaydı , takımın seri paslaşmasında ve hızlı atağa çıkmasında bir numara , top ayağına gelmeden ne yapacağına çoktan karar vermiş oluyor zaten , müthiş bir futbol dehası ; benim gözümde Messi , C.Ronaldo ve Robben ile yarışır klası , oyunu , yeteneği.

Drogba ; Reis , yıllarca istedik , uzun zaman sonra geldi ama %30 oyunu bile çoğu takımı duman etmeye yetti , komple bir forvet , harika bir insan , müthiş bir karakter , takımın ağabeyi , Burak'ın ağabeyi ve öğretmeni daha ne olsun :)

Burak ; Kral , yeni Kral , söylenecek çok fazla söz yok o zaten son iki sezonun gol kralı olarak bütün söylenecek sözleri kifayetsiz hale getirdi :)

Müthiş bir takım oluruz oyunculara teker teker baktığımızda :)

Daha da , yeni sezona zımba gibi gireceğiz , tam bir takım olacağız :)

Bu takımı yaratmak için en fazla ;

Chedjou --> 6.3 Mn €

Kolarov --> 7 Mn €

Gökhan --> 10-12 Mn €

+____________________

Maksimum 25-26 Mn € gerekli bu takıma değer para değil bu takım için :)

Bu arkadaşa fanzin yazdırın. Bu kadar uzun yazımı olur arkadaş.

Duyum haber yok mu arkadaşlar. Duyumcuları da kaybettik :)

Kanatsız oynayan bir takım için ideal bir kadro. Kanatsız oynuyorsanız çok tempolu ve iki yönlü bekleriniz olmalı, bek seçimleri doğru olmuş. Ama ben yine de kanatlı sistemi doğru buluyorum, Nani gelirse de öyle olacak büyük ihtimalle ve biri kesik yiyecek. Ya da 4-3-3 oynayıp Drogba'yı merkeze, Burak'ı sağa, Nani'yi sola koyacağız. Bakalım, hoca en doğrusunu bilir zaten. :o

Bakalım hocam zaman gösterecek ama en iyi bunu yapabiliriz gibime geliyor , en küçük bütçeyle çünkü daha kulübeye vs. takviyeler şart :)

Bu arkadaşa fanzin yazdırın. Bu kadar uzun yazımı olur arkadaş.

Hocam oyuncularla ilgili teker teker 1-2 cümle yazdım baktım destan olmuş , kusura bakmayın artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt