Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar Taşçı'yı Fener almak üzere sanırım.O adamı alıp,yanına birde kaliteli yabancı stoper alırlarsa,kalite olarak önümüze geçerler.Yönetim biraz elini çabuk tutsun,Gökhan İnler'i bitirsin biran önce.Kaliteli yerli adam kalmadı piyasada,bu gidişle Sabri'yle falan oynarız yoksa.

Bize bu sezon tam yedi - sekiz transfer yeterliydi tam olarak onlarda gelir İnşallah ;

Chedjou , Kolarov , Gökhan İnler , Şener , Serdar Taşçı (Aykut Demir) , Jem Karacan , Kerim Frei , Necati ve Umut'un bonservisi ile harika bir takım olacağız gibime geliyor :)

Dany , Riera , Amrabat , Elmander + Culio , Serdar Eylik , Sercan , M.Batdal'da gönderilmeli :)

Aykut , Çağlar , Ujfalusi ve Engin'in de sözleşmesi bitti zaten.

Bu arada biz Gökhan Zan ve Aydın ile hala sözleşme yenilemedik değil mi ? Yenilemezsek onlarda serbeste düşecek bu arada.

4312 ile cok can yakdim bugün FIFA'da

Muslera

Eboue Semih Che Carlinhos

Hamit Inler Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Hazir ve yaz kampini gecirmis Drogba ve Sneijder

+

Gecen sene eksik olan Sol Bek ve Stoper mevkine adamlar geldigi takdirde

Sampiyon oluruz+rahat en az ceyrek final oynariz, biraz kura sansi ile.

Yanliz bu sistem'de Hem Drogba, hem Burak cok kosup, cok pres yapmasi gerkli olacak.

Bunu Drogba kaldirabilir mi...soru isareti.

Hersey iyi yolda gidiyor kanimca.

Chedjou+Inler+Sol Bek (+Kanat)

tmm dir :yenieek:

Birde yedek için Umut,Necati,Erman(Engin giderse),Jem ve Frei alınırsa tamamdır.

Sabri kötü futbolcu ve bu hakaret değil kaptan olması ise kaderin cilvesi:o

Soyadı Sarıoğlu olan,senelerdir takımda olup,gram kendisini geliştiremeyen ama yıllık 1 milyon euro garanti para alan vasat oyuncumuz.Hatırladın mı ?

Sabri iyi yedektir, aldığı parayı da hak etmektedir. Ayrıca eleştiri yapma demiyoruz fakat hakaret edip takmadığın oyuncu bizim takım kaptanımız olur. sosyal medya gazıyla adama kin gütmeyin.

Yazdıklarımdan 1 tane hakeret göster.Vasat oyuncu dedim,kendisini gram geliştiremeyen ama 1 yıllık milyon euro garanti para alan dedim.Hep zaten Galatasaray evladı,Galatasaray kaptanı aman laf etmeyelim diye bu halde şuan.Senelik 30 küsür gol atıp,takıma harika katkı yapan Burak bile eleştiriliyor,Sabri'den mi esirgeyeceğiz eleştirilerimizi ?

Niye sinirlendin ayrıca yazdıkların eleştiriyi aşıyor

Re: Transfer Nöbeti

Keske Chedjou ya verdigimiz parayi Serdar a verseydik.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Şampiyonlar liginde oynamak varken,gidipde ön eleme oynayacak onuda geçicek mi,daha sürmekte olan dava sürecinde akıbeti belli olmayan bi takıma gitmek pek mantıklı gelmiyor açıkcası.Olaya mantık açısından bakarsa bizde istiyorsak Serdar'ı neden olmasın?

4312 ile cok can yakdim bugün FIFA'da

Muslera

Eboue Semih Che Carlinhos

Hamit Inler Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Hazir ve yaz kampini gecirmis Drogba ve Sneijder

+

Gecen sene eksik olan Sol Bek ve Stoper mevkine adamlar geldigi takdirde

Sampiyon oluruz+rahat en az ceyrek final oynariz, biraz kura sansi ile.

Yanliz bu sistem'de Hem Drogba, hem Burak cok kosup, cok pres yapmasi gerkli olacak.

Bunu Drogba kaldirabilir mi...soru isareti.

Hersey iyi yolda gidiyor kanimca.

Chedjou+Inler+Sol Bek (+Kanat)

tmm dir :yenieek:

Carlinhos'a 5-6 Mn € verene kadar , 7 Mn €'ya Kolarov'u alalım , Eurosport'ta sürekli çıkıyor zaten haberler , Bülent Tulun ilgileniyormuş , City 7 Mn €'ya sıcak bakmış :)

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan

Hamit Sneijder Selçuk

Drogba Burak​

Mükemmel bir kadro :)

Drogba ve Burak biraz daha hareketli olurlarsa , pres yaparlarsa mükemmel bir takım oluruz , Şampiyonlar Ligi'nde de Çeyrek Final ve Lig Şampiyonluğu garanti olur :)

Niye sinirlendin ayrıca yazdıkların eleştiriyi aşıyor

Ne yazmışım kardeşim ben bu kadar kötü bilemedim inan :) Sadece vasat dedim,kendini geliştirmiyor ama yıllık 1 milyon euro garanti para alıyor dedim.Birde yerli kadromuz çok kısıtlı,biran önce kaliteli yerli oyuncu almalıyız yoksa kalite olarak çok yetersiz olan Sabri vb.oyuncularla oynamak zorunda kalacağız dedim,hepsi bu :)

Emre Ç azıcık adam olursa seneye Hamit'ten formayı alır.Elin Alper'ine muhtaç ediyor bizi:(

hocam ama ya hocam

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Keske Chedjou ya verdigimiz parayi Serdar a verseydik.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

O kadarda değil hocam , Serdar tam lider vasıflı bir stoper değil , Chedjou ondan çok daha kaliteli , Semih - Serdar hattı çok kötü olurdu bence , ama rotasyona gelebilecek en iyi yerli iki stoperden birisi kendisi :)

Bu arada 5 Mn €'ya serbest kalma maddesi var , Almanya dışında ki bir takıma şeklinde :)

1 yıllık da sözleşmesi kalmış 3-4 Mn € gibi bir rakama rahat alırız bence , yurt içinde onun kadar iyi olmayanlara bu fiyatı çekiyorlar , Serdar'ı alırsak çok iyi olur açıkcası :)

Bize bu sezon tam yedi - sekiz transfer yeterliydi tam olarak onlarda gelir İnşallah ;

Chedjou , Kolarov , Gökhan İnler , Şener , Serdar Taşçı (Aykut Demir) , Jem Karacan , Kerim Frei , Necati ve Umut'un bonservisi ile harika bir takım olacağız gibime geliyor :)

Dany , Riera , Amrabat , Elmander + Culio , Serdar Eylik , Sercan , M.Batdal'da gönderilmeli :)

Aykut , Çağlar , Ujfalusi ve Engin'in de sözleşmesi bitti zaten.

Bu arada biz Gökhan Zan ve Aydın ile hala sözleşme yenilemedik değil mi ? Yenilemezsek onlarda serbeste düşecek bu arada.

Gökhan İnler çok kritik.Gökhan'ı alıp rahatlamamız lazım,yabancı sınırı konusunda.Para pul esirgemememiz lazım bence,biran önce bitirmek lazım.

Emre Ç azıcık adam olursa seneye Hamit'ten formayı alır.Elin Alper'ine muhtaç ediyor bizi:(

Ayağı vs. çok iyi yavurun da uğraştırıyor bizi :SS:

Ama Hamit'te bu sezon kötü durumda olmasına rağmen yine çok iyi oynadığı zamanlar oldu , genel olarak da fena değildi , gelecek sezon çok daha iyi olur diye düşünüyorum ha yok olamadı mı o zaman , Emre yada almak üzere olduğumuz Jem formayı kapabilir belki elinden :)

Sabri kalır.2 sağ bek varken hoca 3. sağ bek aldırmaz bence.

Taşçı yedek için alınmaz.Semih'ten de vazgeçilmez.

Dany - Aykut olabilir.Aykut yedek için alınabilir.

Elbet rotasyon olacak 3-4 Mn € Aykut'a verene kadar , Taşçı'ya veririm daha iyi değil mi ?

Sabri kalsın ama kanat olarak kalsın , sağ bek olarak yerli potansiyelleri denemeliyiz diye düşünüyorum ;

Şener Özbayraklı , Alpaslan Öztürk , Ozan Tufan ve Veysel Sarı şuan için en büyük yerli sağ bek potansiyelleri gibi duruyorlar :)

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

RONALDINHO geliyor

Siyah-Beyazlı yönetim, Brezilyalıiçin yıllık 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Hatta 3 sponsorla görüştü,olumlu yanıt bile aldı. Sambacı'nın transferi an meselesi.

1369884159942.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt