Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yanlis anons

Abdullah Kiğılı Teknik Dörektörlerinin en kısa sürede belli olacağını ve büyük ihtimalle yerli olacağını söyledi :ayatollah::troll:

Muslera

Eboue semih Dany riera

Hamit melo selcuk

Sneijder

Drogba burak

Sampiyon kadroya stoper ve sol bek gerekiyordu ilk 11 icin.ve stopere chedjou geldi,sol bek alinacak,melo büyük ihtimal alinmayacak gibi ve yerine inler alinirsa tamamdir.sadece altarnatif oyuncu alinsa yeterlidir

Renktaşlar transfer kongre sonrasına kaldı diyor Ntvspor. Bu doğru mu ki acaba?

Renktaşlar transfer kongre sonrasına kaldı diyor Ntvspor. Bu doğru mu ki acaba?

Oyle olacagini dusunmuyorum. Sonuç olarak bu kongre yonetim degisikligiyle alakaliydi ve baskan tek girecek secime.

Yani kaybetme riski yok ve Terim'in istedigi oyincularda bellidir.

Su an transferler icin Tulun calisiyordur ve uygun sartlar oluştuğu anda aciklamalar olacaktir.

Neyse Defansi saglama aldik .. pek te transfer beklemiyorum artik . Elimizdeki mevcut kadro gucluydu zaten . Melo tarzinda yada Melo transferi bekluiyorum

Yabancı sinirlamasinin oldugu bir yerde defansta 4 yabancı hakkini kullaninca kadro kurmakta zorlaniliyor.

transfer sorumlularının yerli futbolculardan çok yabancı futbolcularla görüşüyor haberleri akıllara bu kadar yabancı gelince eldekiler TSL de ne yapacak sorusunu getiriyor...

necati'yi falan geri getirsek bari böyle bos bos olmuyor. yedek transferleri bitirelim bari.

bizim kesin 5-6 transfer yapmamız lazım mecburuz melo,inler,arda,nani,umut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt