Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

necati'yi falan geri getirsek bari böyle bos bos olmuyor. yedek transferleri bitirelim bari.
Umut Bulut olayında anlaşma olmazsa, yerine necati olacak büyük ihtimalle..

Drogbayı dinlendirebilmek için oranın boş kalacağını sanmam.. Ama umut olayının sonuçlanması beklenir

Drogbayı dinlendirebilmek için oranın boş kalacağını sanmam.. Ama umut olayının sonuçlanması beklenir

postun cok guzelmis like attim umarim aglamazsin

bizim yönetim yine pintilik yapıyor her sene şampiyon olsak heralde yine böyle olacak parayı basıp oyuncu alamıyacaz

su takima 4 forvet lazim. sercan ve elmander'in yerine umut-neco yeterlidir. sadece bir alternatif yetmeyebilir.

su takima 4 forvet lazim. sercan ve elmander'in yerine umut-neco yeterlidir. sadece bir alternatif yetmeyebilir.

Belki haklı olduğunuz taraf vardır ama 4 forvet lüksünden evvel,

acil solbek ve gerekli sağ açık eksiğine transferde öncelik vereleceğini tahmin ediyorum...

Belki haklı olduğunuz taraf vardır ama 4 forvet lüksünden evvel,

acil solbek ve gerekli sağ açık eksiğine transferde öncelik vereleceğini tahmin ediyorum...

Sağ açıkta eksiğimiz yok ki. Hamit var, yedek olarak da Kazım dönüyor. Hamit'ten iyi sağ açık bulamayız hele ki bir de yerli olanını zaten bulamayız.

Melo herhalde alınır son durum onu gösteriyor ozaman Gökhan İnler olmayacak peki bu durumda hocamız nasıl bir 11 düşünüyor cok merak ediyorum...

Muslera - Eboue - Chedjou - Yabancı Sol Bek - Melo - Nani (geldi diyelim) - Sneijder - Drogba bunlardan 2 tanesi 18 lik kadroda bile olmayacak...

Ben olsam Melo yerine Gökhan'ı Nani yerinede Arda'yı almaya çalışırdım yoksa işin icinden çıkamayacak hoca...

Hamitsiz kadro peşinde koşanlar geçin arkadaşlar bu fanteziyi, elimizde milli seviyede selçuk burak semih ve hamit var.Bunların yanında oynayacak 1 Türk bulamamışken Hamit siz kadrolar çöpe gider.

ben erman okay jem frei in yanına erkan zenginide isterim türk olarak hepğsini al kim tutarsa

Melo'yu alirsak sol bekte Hakan Balta oynar. Bizim yönetim en hesapli yönden halletmeye calisir, Melo'yu 3-4'e verirlerse alip Hakan Balta ile devam ederiz. Hamit'te oynar. 4312'de

Evet simdi Nani'yi bekleyenler vardir, ama bence beklentiye girmeyelim.

nani gelsin birde melo ve kadro korunsun kimse gitmesin yeter

Ajansspor Shaqiri diyor gelirse sevinçten ağlarım , düşünsenize

-----------------------Muslera------------------------

Hamit------Chedjou---------Semih-----Carlinhos

----------------Selçuk----------İnler-----------------

Shaqiri---------------Sneijder--------------Arda---

------------------Drogba veya Burak---------------

:ayatollah::ayatollah:

Hamitsiz kadro peşinde koşanlar geçin arkadaşlar bu fanteziyi, elimizde milli seviyede selçuk burak semih ve hamit var.Bunların yanında oynayacak 1 Türk bulamamışken Hamit siz kadrolar çöpe gider.

hamit oynadığı her maçta bize saçları başları yolduruyor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt