Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aziz üstel nani illa geldi diyor hayırlısı :lol:

Aziz Üstel güvenilir mi?

R.Carlos eminim hiçbişey yapamayacak ve belki de ilk gönderilen tdlerdne olacak. Yazık böyle adamlara verilen paraya yazık.

SA ey nöbetçiler :ayatollah:

Transfer Nöbeti

Yönetimin yabancı oyuncu transferinden önce eldeki gönderilmek istenen yabancıların gönderilmesi lazım aksi takdirde tazminatlar falan çok pahalıya mal olacaktır

Sent from my iPad using Tapatalk HD

3 sefer MYC aldım 3 üde MEHMET KESERATAR denen şerefini töbe yarabbim bi daha yiyorduk cezayı. Fenerden çok bu adama küfür ediyorum...

Yönetimin yabancı oyuncu transferinden önce eldeki gönderilmek istenen yabancıların gönderilmesi lazım aksi takdirde tazminatlar falan çok pahalıya mal olacaktır

Sent from my iPad using Tapatalk HD

chedjou geldigine göre dany'i kadroda tutmanin bir anlami yok, riera'nin yerine sol bek alinacak onun da kalmasina gerek yok. ujfalusi-elmander-culio gidiyor, melo alinmaz b.ihtimal. amrabat suan belirisiz

yönetim önce yerlilere yönelmesi gerek sonucta yerli pazarinda bolluk yok, yabanci desen bütün dünya sana acik, istedin bir oyuncu olmadimi alternativleri istemedin kadar cok oluyor sonucta dedim gibi bütün dünya sana acik yabanci pazarinda.

transfer olsada ortalık sakinleşse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt