Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani'li 6 yabancılı kadro pls :coffee:

(mümkünse 3-5-2 olmasın)

lig için onur-şener-chedjou-semih-kolarov-selçuk-gökhan inler-nani-sneijder-kerim frei-drogba

( yabancı sayısı 5 oldu bak):)bizim geniş ve kaliteli bi kadroya ihtiyacımız var.o yüzden onur da alınmalı,bursadan şener de...gökhan inler de ,melo da alınmalı.geleceğimiz söz konusu.

bana göre hem melo hem gökhan inler alınmalı.dönüşümlü olarak bazen ligde bazen şampiyonlar liginde oynarlar.yabancı sayısını sıkıntı ettiğinizden onur kıvrak ve bursadan sağbek şener de alınmalı.madem para çok bizde ,madem hedef şampiyonlar ligi..bu uzun serüvende kaliteli futbolculara ihtiyacımız var.

Beyler nöbeti gereksiz mesajlariniz ile meşgul etmeyin, bide burayı amacından saptirmayın lütfen.

Sukünete davet ediyorum..

m. alparslan kokusunu bilirim barbeku esanslidir bu oyle degil baska bisey ne oldugunu soylemeyeyim :lol:

fener benficadan Melgarejo(sol bek) ile yakin temasda...Bruno Alevis yi almislar (99%)... telegolde söylendi, Kaya

Serafettin de ihrac, valla son günler forum baya bi gergin. Kendisini hic ceza almisken görmemistim. Yazik oldu, futbolu iyi takip ediyordu. En kisa zamanda ticket acip aramiza dönmesini umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt