Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SARDI.jpg

:yenieek:

Burak nerede? :sad007:

Bienvenu Eskişehirspor’a gitti, Orhan Şam ise gitmek istemiyor. Bu durumda Fenerbahçe Alper Potuk icin Es Es'e 1 milyon euro daha ödeyecek:rolleyes: Ne piyasa yapmis alper be

Galatasaray'ın Gökhan için 3 milyon euro bonservis bedeli ve yıllık 1.7 milyon euro ücret önerdiği, buna karşılık Beşiktaş'ın teklifinin ise Gökhan'ı bir yıllığına satın alma opsiyonu ile kiralama yönünde olduğu gelen bilgiler arasında.

ÖZEL : Gökhan Töre, İstanbul'a geliyor! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Gelirse bize gelsin .. Gelmezsede Trabzon/Kayseri o takimlara gitsin daha iyi ..

Çözemedim...Şimdi Nani sağ kanat Selçuk sol kanat mı? Veya Selçuk sol iç Nani sağ iç mi ? 2 türlü de saçma oluyor...Ne Selçuk sol kanat ne de Nani sağ iç oynar..

Kardes Ben kadro kurmaktan sorumluyum oynatmasi Fatih Hocamiza duser . :lol:

Selcuk zaten Realmadrid macinda boyle oynamisti pek sikinti yok .. sol ic ve melo ya destekli oynuyor .. Selcuk bu heryere yetisir

ÜNAL AYSAL : Oyuncularımıza teklifler gelmeye başladı . Takımdan çok sevilen biri gidebilir ama kimsenin endişesi olmasın onun yerinide en iyisiyle doldururuz .

GS TV

Başkan böyle birşeyler söylemiş. Kimi satacak aceb?

Çözemedim...Şimdi Nani sağ kanat Selçuk sol kanat mı? Veya Selçuk sol iç Nani sağ iç mi ? 2 türlü de saçma oluyor...Ne Selçuk sol kanat ne de Nani sağ iç oynar..

inan sol tarafta babalar gibi oynar/oynadi

nani heryerde oynar mevkilere bu kadar takilmayalim. takim sneijder'in etrafinda dolansin kafi

muslera

eboue semih chedjou carlinhos

melo

hamit selçuk

wes

burak--drogba​

ÜNAL AYSAL : Oyuncularımıza teklifler gelmeye başladı . Takımdan çok sevilen biri gidebilir ama kimsenin endişesi olmasın onun yerinide en iyisiyle doldururuz .

GS TV

Başkan böyle birşeyler söylemiş. Kimi satacak aceb?

burak yahud muslera herhal. muslera'yi sattigi vakid ilk 10 martavallari falan okumasin bize yanliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt