Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 1.021
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
:yenieek:
Burak nerede? :sad007:
Cezali oldugundan kadraja almadim... Hadi sen cikar birini koy yerine diyim bari .. ben secemem
:heart: :yenieek:
Muslera
Eboue-Semih-Chedjou-Riera
Melo
Nani-Sneijder-Selcuk
Burak-Drogba
Galatasaray'ın Gökhan için 3 milyon euro bonservis bedeli ve yıllık 1.7 milyon euro ücret önerdiği, buna karşılık Beşiktaş'ın teklifinin ise Gökhan'ı bir yıllığına satın alma opsiyonu ile kiralama yönünde olduğu gelen bilgiler arasında.
ÖZEL : Gökhan Töre, İstanbul'a geliyor! Turkfutbol.com Futbol Haberleri
Muslera
Melo
Nani-Sneijder-Selcuk
Burak-Drogba

Muslera
Melo
Nani-Sneijder-Selcuk
Burak-Drogba
Çözemedim...Şimdi Nani sağ kanat Selçuk sol kanat mı? Veya Selçuk sol iç Nani sağ iç mi ? 2 türlü de saçma oluyor...Ne Selçuk sol kanat ne de Nani sağ iç oynar..
Çözemedim...Şimdi Nani sağ kanat Selçuk sol kanat mı? Veya Selçuk sol iç Nani sağ iç mi ? 2 türlü de saçma oluyor...Ne Selçuk sol kanat ne de Nani sağ iç oynar..
ÜNAL AYSAL : Oyuncularımıza teklifler gelmeye başladı . Takımdan çok sevilen biri gidebilir ama kimsenin endişesi olmasın onun yerinide en iyisiyle doldururuz .
GS TV
Başkan böyle birşeyler söylemiş. Kimi satacak aceb?
ÜNAL AYSAL : Oyuncularımıza teklifler gelmeye başladı . Takımdan çok sevilen biri gidebilir ama kimsenin endişesi olmasın onun yerinide en iyisiyle doldururuz .
GS TV
GS TV