Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaw arkadas takmissiniz sneijdere,millet cayir cayir 10 numara arar bizde krali var takasta kullanalim diyosunuz pehhh anasini ya

hayir renktas man of fire filmi bu.tam bir efsanedir izlemediysen mutlaka tavsiye ederim

Defalarca izledim.. Vizyonlarını takipteyim..

Benden de tavsiye .... Google

Belki de komik yada ütopik gelecek ama kendisinden başkasına yakıştıramadığım ve kendi gerçek ismiyle gerçek hayatının Ülkemizde canlandırıldığı bir fantastik-bilimkugu-macera tarzı ( XYZ ) bir senaryom dahi mevcut kafamda ..

Belki zamanla veya fırsat olursa değerlendiririm...

( XYZ ) = Güzel, hoş yada acaip vs.vs. gibi süslü kelimeler kullanmadım özellikle. Çünkü bu yorumlar eserleri oluşturan sahiplerinin değil, sadece izleyicilerinin ve takipçilerinin Hakkıdır diye düşünüyorum...

sneijder herkesi yanıltacak bu sene sneijder bırakılır mı be müthiş bir kalitesi var adamın

C.Ronaldo Fenerbahçeyi Satın Almış

Kaynak : Yumurcak Tv :))

Defalarca izledim.. Vizyonlarını takipteyim..

Benden de tavsiye .... Google

Belki de komik yada ütopik gelecek ama kendisinden başkasına yakıştıramadığım ve kendi gerçek ismiyle gerçek hayatının Ülkemizde canlandırıldığı bir fantastik-bilimkugu-macera tarzı ( XYZ ) bir senaryom dahi mevcut kafamda ..

Belki zamanla veya fırsat olursa değerlendiririm...

( XYZ ) = Güzel, hoş yada acaip vs.vs. gibi süslü kelimeler kullanmadım özellikle. Çünkü bu yorumlar eserleri oluşturan sahiplerinin değil, sadece izleyicilerinin ve takipçilerinin Hakkıdır diye düşünüyorum...
bir ara senaryonun ana hatlarini paylasirsin renktas

peter crouch: galatasaray mı? seve seve :D

kaynak: şok gazetesi:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt