Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bir dönem galatasarayında gündemine gelen bucaspor un genç oyunsu taylan antalyalıya beşiktaş ta talip oldu (dha)

BL7GsC5CQAAAVG0.jpg

Krala da saygım kalmadı attığı twitlerden.

Neyi merak ettiniz anlamadım...

Gaziantepin bugünkü başarılarının altında Tolunay ın bulup Antepe kazandırdığı futbolcular yatar...

Tolunay bizde scout olarak çalışmaya başlarsa kalan 3 yılının tazminat hakkını kaybeder hukuken..

Örnek F.T. Milandan ayrılınca 3 sene beklemesinin sebebi Milandan alacağı aylık 400.000 € hakkını kaybetmemek içindir.:b5:

Haklı olarak bunu kullandığı için Bizde maddi hesaplar yapmadan devam ediyor...:yenieek:

ben scout konusunda ciddi olmana şaşırdım

SPOR GS ‏@SPORGSCOM 9 dk

Gökhan töre için 3 milyon Euro teklif edip imza aşamasına geliyoruz ama umut için pazarlık ediyoruz anlamıyorum

BCA'nın yeni duyum adresi, ilgilenenlere duyurulur. Bazen tutturamasa da genelde doğru duyum verir.

ersun sistemini oturtturana kadar aziz istifasını verir merak etmeyin. savunma futbolundan hücum futboluna geçiş 1 ayda olmaz:D

kardeş aziz fb kulübünde çok karışık işler yaptı kulübün hesaplarının tamamında sahtekarlık var fb nin gerçek borcu sürekli gizlendi adam devletin stadını bile kulübün diğer şirketine para ile kiralamış ve daha onlarca sahtekarlık ayrıca fb camiasını kullanarakşike davasında yargıtay üzerinde baskı kuruyor

anlatmak istediğim şu aziz ölür de fb yi bırakmaz çünkü bırakırsa yaptığı pisikler ortaya çıkar

SPOR GS ‏@SPORGSCOM 9 dk

Gökhan töre için 3 milyon Euro teklif edip imza aşamasına geliyoruz ama umut için pazarlık ediyoruz anlamıyorum

BCA'nın yeni duyum adresi, ilgilenenlere duyurulur. Bazen tutturamasa da genelde doğru duyum verir.
sanırım başkan sözleşmesinin son senesine gelmiş bir oyuncuya 3 milyon vermek istemiyor böyle düşünüyor olabilir

Töre transferi daha mantıklı olduğundan olabilir.

gokhan tore yetenek abi, tutar tutmaz ayri konu.

umut'ta fizik disinda pek bisey oldugu soylenemez

tff yeni transfer yapmismi.görünüse göre seneye bizi tek zorlayacak onlar

umutun schalke macinda son dakikada o vurusu aklima geliyoda kafamin üst kismi karincalaniyo bi anda

Secime kadar birsey olmaz derken bu eylemlerden sonra hayatta transfer yapilmaz. 1 ay cöpe gitti maalesef.

töre+frei+tosun/derdiyok, artık inleri almamız çok zor gözüktüğünden bu gençleri almalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt