Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eboue'yi kesen TOMA kılıklılar kim çıksın bakiyim ortaya :D

Bu kadro hiç sıkıntı yaratmaz

729664_Galatasaray_SK.jpg

Yaratır Sneijder orda oynamaz takım defansı bu kadar düşük olmaz.

729702_Galatasaray_SK.jpg

:b5:

Kolarov olmazsa Carlinhos , Arda olmazsa K.Frei

Transfer Nöbeti

Sneijder kanatta oynamaz arkadaşlar bundan vazgeçin Sneijder oynayacaksa sistem ya geçen seneki gibi 4-3-1-2 olacak ya da 2. Forvet oynayacak başka şekilde Fatih hoca oynatmaz

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1 dk

Nuri şahin de ilgilenilmiyormuş ama ben burda biraz şüphe hissettim onu sonra anlatırım sanki bilinmesini istemiyorlar :))

Aç

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 2 dk

Sneijder işi doğru değilmiş Sneijder de seneye bizimle onda bi problem yokmuş

Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 3 dk

Benim en çok üzüldüğüm noktalardan biri Muslera İki tane ciddi talibi var yabancı kontenjanından takımda kalması çok zor inşallah kalır

Aç

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 4 dk

Takımın kaptanı olarak bizimle. İşin ilginci Kazım en büyük trasnfer olacak diyolar çok hırslı be azimliymiş Hoca ile öyle konuşmuş

Aç

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 5 dk

Kayseri den Okay ve Buca dan Taylan ki ben hiç izlemedim bu trasnferlere de kesin dediler.Selçuk servet değil dünyayı verseler Kaptan seneye

Aç

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 6 dk

çözerler ve Nani aslan olur. Reafing den jem karacan anlaşılmış ama hoca karar verecekmiş

Aç

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 7 dk

Nani ile kesin anlaşıldı diye bir şey yok ama epey bi yol alınmış Naninin yıllık ücretinde indirim isteyeceklermiş şahsi fikrim bu işi

Aç

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 8 dk

Sol bek imza atılmadan kesin demiycem ama carlinhos hayırlı olsuna çok yakın ay sonuna doğru burda olması sonrada kampa katılması kesin gibi

Aç

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 9 dk

Büyük ölçüde Melo nun transferini bitirecekler, bu bölge ile ilgili diğer alternatifde Xabi Alonso ama o ihtimal çok zayıfmış şuan

Aç

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 11 dk

Gökhan İnler transferinde kulübü bırakmak istemediğinden yüksek bonservis istediğinden şu anda o bölgeye tek alternatif Melo

Aç

Fatih Terim geçen sene en çok kimleri oyundan alarak değişiklik yaptı veya 2 hafta üst üste görev vermediği kimler oldu ?

bu sorulara yanıt verirsek kimlerin yerine kimlerin oynayacağını yada alınacağını bulabiliriz.

1. en fazla oyundan alınan HAMİT (yerine adam alınır)

2. en çok rotasyon stoper ( chedju geldi)

3. zaman zaman eboue çıkıp sabri girdi. (sağ bek olabilir)

4. snejder sürekli 11 başladı ama kondisyon bitince oyundan alındı. (gelecek sene en kilit adam olur)

5. drogba çok yorulduysa da oyundan nerdeyse hiç çıkmadı. (kesinlikle ilk 11 başlar)

6. tek forvetli sisteme dönülünce amrabat sürekli oyuna girdi.

Arkadaşlar bana çok güzel film tavsiyesi verebilecek varmı çok ünlü filmleri çoğunu izlemişimdir o yüzden çok film önerin bana aralarında mutlaka birini izlememiş olayım :D Seri filmleri de severim fast and furius gibi olursa iyi olur :b5:

Fatih Terim geçen sene en çok kimleri oyundan alarak değişiklik yaptı veya 2 hafta üst üste görev vermediği kimler oldu ?

bu sorulara yanıt verirsek kimlerin yerine kimlerin oynayacağını yada alınacağını bulabiliriz.

1. en fazla oyundan alınan HAMİT (yerine adam alınır)

2. en çok rotasyon stoper ( chedju geldi)

3. zaman zaman eboue çıkıp sabri girdi. (sağ bek olabilir)

4. snejder sürekli 11 başladı ama kondisyon bitince oyundan alındı. (gelecek sene en kilit adam olur)

5. drogba çok yorulduysa da oyundan nerdeyse hiç çıkmadı. (kesinlikle ilk 11 başlar)

6. tek forvetli sisteme dönülünce amrabat sürekli oyuna girdi.

nani gelirse kanatlı sistem oynacaz o zman çift forvet hayal gözüküyor burak yılmaz drogba nolacak :)

still no life here

kayserisporlu okay yokuşlu diyorlar nasıl oyuncu sızce ben hıc takip etmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt