Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tremoulinas :016::016::016::016::016::016::016::016:

Melo'nun yerine Kuzmanovic alınırsa net leş transfer olur.Melo'nun yerine yabancı alınacaksa Melo'dan daha iyisini almak lazım,yok eğer yerli alınacaksa tek alternatif Gökhan İnler.Bu kadar basit.Gerekirse 15 verilsin alınsın şu Gökhan İnler arkadaş.10 milyon Gökhan İnler dersek,5 milyonda yabancı kontenjanı açma parası gibi düşünün,olsun bitsin.Gemileri yakmak lazım bazı oyunculara.İşte o adam Gökhan İnler.

kuzmanovici alırlarsa tam tüy dikerler,alakası yok melo ile..

Adam gibi adam olduğu doğru olsa da Semih varken ancak en iyi 2.Türk stoper olabilir.

Hep unutıyoruz.Burada özellikle şampiyonlar liginde Semihide yetersiz gören çokdu.Şimdi herşey unutuldu.Ne oynadığımız sistemle olan kötü futbol nede yetersiz oyuncuların durumu hepsi unutuldu.

Oyüzden yerli stoper şart.O yüzden Serdar Taşcı alınmalıdır.Chedjuyu aldıysanda Danyi gönderceksin.Başka alternatifin yok.

Biz yabancı kontenjanına takılıyoruz diyoruz,sistemi eleştiriyoruz ama sen defans kurgusundan 5 adamdan 4 tanesini yabancı yapıyorsun.Meloyuda sayarsak defans bölgesine 5 tane yabancı yazılıyor.Ondan sonra yabancı kontenfanından bahsediyoruz.

Anlaşıldığı üzere doğru bir analiz yapıldığı zaman gene doğru bir poılitika izlenmiyor.Tabiki belkide ilerşide herşey değişebilir doğruya yönelebiliriz fakat bende hiç umut yok malesef.Çünkü taraftarda dünyadan bi haber.Onlara göre kim gelirse gelsin iyidir,kime talip olunursa olunsun muhakkak iyidir.

benoit_tremoulinas_HD.jpg

:ayatollah:

ama sahaya yansimamis..

Insani bide salak yerine koyuyorlar ya. Iddianamenin cogunu okudum neredeyse ciktiginda. Yazilan bir kitap vardi Ne sike bitti Ne sevdam diye, onu da okudum. Yansimamis demekki. Adam cikip macta kendi kalesine göze bata bata golmu atacak 2-3 tane de yansimis diyecekler. Yine sinirim atti. Ben citadan cikmadan birakim yorumu.

365 gün 24 saat Galatasaray baya saglam çıktı 2 oyuncuyuda bildiler sırada Carlinhos var

Hep unutıyoruz.Burada özellikle şampiyonlar liginde Semihide yetersiz gören çokdu.Şimdi herşey unutuldu.Ne oynadığımız sistemle olan kötü futbol nede yetersiz oyuncuların durumu hepsi unutuldu.

Oyüzden yerli stoper şart.O yüzden Serdar Taşcı alınmalıdır.Chedjuyu aldıysanda Danyi gönderceksin.Başka alternatifin yok.

Biz yabancı kontenjanına takılıyoruz diyoruz,sistemi eleştiriyoruz ama sen defans kurgusundan 5 adamdan 4 tanesini yabancı yapıyorsun.Meloyuda sayarsak defans bölgesine 5 tane yabancı yazılıyor.Ondan sonra yabancı kontenfanından bahsediyoruz.

Anlaşıldığı üzere doğru bir analiz yapıldığı zaman gene doğru bir poılitika izlenmiyor.Tabiki belkide ilerşide herşey değişebilir doğruya yönelebiliriz fakat bende hiç umut yok malesef.Çünkü taraftarda dünyadan bi haber.

gecen yazkı transfer politikası tam bir fiyasko idi,bu senede berbat keza adamlar yer yüzünde solbek olarak sadece carlinhos ve stoper olarak chedjouyu biliyorlar iki yıllık melo komedisi ayrı mesele..

beni kimin oynayıp kimin yedek kaldığı ilgilendirmez arkadaş, eğer şampiyonlar liginde bişey yapmak istiyorsak çok sağlam bir 4-2-3-1 oynamalıyız ve bunu oynamayı bilen adamlarla oynamalıyız. artık burak mı yedek kalır drogba mı hamit mi onu bilemem.ligde iki forvetle oynayabiliriz o sorun değil ama şl de iki forvetle o-l-m-a-z. real e karşı tek forvet oynasaydık o kadar gol yemezdik turu da geçebilirdik. bu transfer döneminde bu alt yapıyı kurmalıyız.

-----------------muslera---------------

eboue----semih---chedjou---?????

--------------selçuk---?????----------

?????-----------sneijder------??????

------------------drogba(burak)------

Melo varken ne gerek var Kuzmanovic'e anlamıyorum ayrıca Kuzmanovic Melo'nun verdiği defansif katkıyı vermez, Inler'ı alabiliyorlarsa alsınlar yoksa gelsin işte Melo.

Fanatik bir kıyaslama değil, Alves'e kötü stoper diyen de yok ama mevcut şartlarda Dany ve Chedjou'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Chedjou'yu fazla bilmiyorum Bruno'yuda ama Dany iyi deme.

Begenmiyorum cunku.. Pozisyon bilgisi 0.

Kuzmanovic'i tanıyor musun ? Tanıyorsan,Melo'nun sol bacağı bile etmeyeceğini bilmen gerek çünkü.

tanıyorum merak etme meloyla kıyaslaytan yok. onun yerine alınıyor diye illa onun pozisyonuna koymanıza gerek yok. selçuku defansın önüne çekerek farklı bir formasyon yapılabilir ki terim bence bunu istiyor. selçuk un önüne verimli b2b oyuncularıyla mezelenmesini vs.

Anlaşıldığı üzere doğru bir analiz yapıldığı zaman gene doğru bir poılitika izlenmiyor.Tabiki belkide ilerşide herşey değişebilir doğruya yönelebiliriz fakat bende hiç umut yok malesef.Çünkü taraftarda dünyadan bi haber.Onlara göre kim gelirse gelsin iyidir,kime talip olunursa olunsun muhakkak iyidir.

Her stoper hata yapar, ben Semih'i şampiyonlar ligi'nde de beğeniyordum, şimdi de beğeniyorum. Bir şeyi unuttuğum yok yani...

2 senedir lige ambargo koyan, şl'de çeyrek finale çıkan takımın en önemli isimlerinden biri oldu, 2 kere futbol hayatını tehdit edecek kadar ağır sakatlıktan dönüp bu seviyeye gelmek kolay iş değil.

Olumlu yönlerine bakmadıkça, oyuncuya güvenmedikçe daha böyle o alınsın bu alınsın diye ağlar dururuz. Bu kafayla da bir adım ileri gidilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt