Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

chrome için adblock eklentisi varmı bilmiyorum ama yoksa ;

tavsiyem şiddetle opera dır... hem HP değerinin de yükseldiğini de anında hissedersin..

oha, hala opera kullanan var mi yahu.. gördügüm en les tarayicilarin basinda geliyor, tabi explorer kadar lesh olmasa da...

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Çin mali wiko markali Telefonum varkende yaziyordu orda. Sen yorumlarına biraz dikkat bence ;)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

tamam ben buna bişi mi dedimde böyle savunma yapıyorsun biricik fransadan katılan renktaş. ben dikkat ediyoum. çok düşünceliymişsin eger degiştirmesen geri dönmedigini gören renktaşlar çok üzülcek.

btw yazı degiştirilmedigini bilsem neyse..

oha, hala opera kullanan var mi yahu.. gördügüm en les tarayicilarin basinda geliyor, tabi explorer kadar lesh olmasa da...

Bende tarayıcıların %80 i yüklüdür. ( yandex HARİÇ, makina da kurcalamadık yer bırakmıyor, tabiiki uygun programlar kullanmazsanız bunu anlayabilmeniz mümkün değil.. )

bu seçenekler içinde tercihim Operadır.

lol

Sent from my Samsung Galaxy S4 whilst driving a Lamborghini Aventador.

Bende tarayıcıların %80 i yüklüdür. ( yandex HARİÇ, makina da kurcalamadık yer bırakmıyor, tabiiki uygun programlar kullanmazsanız bunu anlayabilmeniz mümkün değil.. )

bu seçenekler içinde tercihim Operadır.
neyin ne oldugunu bilmeden konusuyolar iste

20384489.jpg

Galatasaray'da bir diğer iç transfer ise Bolusporlu Emre Kılıç. Sarı-kırmızılılar Boluspor’un genç yeteneği Emre Kılınç’ı renklerine bağladı. Galatasaray, 850 Bin TL karşılığında transfer ettiği Emre için resmi açıklamayı önümüzdeki saatlerde yapacak.

Türkiye U19 Milli Takım formasını 2 kez giyen 18 yaşındaki Emre, orta sahanın hem sağında hem de solunda oynayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt