Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

kardesim bi futbol takimi tren gibi gitmez. rotasyonsuz oyanayan kulup yok dunyada hayal aleminden cikiver 2 rekad

eboue drogba mı rotasyona sokacaksın ? rotasyon oyuncusu yıllık 1er kazanan dany amrabat ile olur. 3 kazanan eboue ya da 5 kazanan drogba ile değil.

eboue drogba ws melo gibi isimlere en az yıllık 3 verip rotasyona filan sokamazsın. yerli oyuncularla olur bu iş erman gibi engin gibi hayran olduğun aydın gibi.

ben sana sezonluk planmadan bahsediyorum, 6 yabancı saha, kenara +2 dany amrabat koyacak şekilde bir kadro yapamıyorsun.

Cevap: Transfer Nöbeti

yeni transferler:

Chedjou

Kilinc

Kilic

3 transfer bitmistir

Yetenekli bir oyuncudur Emre. İstikrarlı bir şekilde sürdürürse futbol hayatını Terim'in ellerinde parlayabilir.

Yabanci sinirlamasi ulke futboluna zerre kadarfaydasiolmayan , kulup takimlarinin bir kolunu kiran sacma sapan bir uygulamadir. Kalkmasi sart

ne alaka kardeşim 8 tane yabancı al adam gibi al ayrıca sahada türk futbolcu olmadıktan sonra ne anlarım ben o işten burdaki kişilerin çoğuda kendini tatmin etme uğruna ağlayıp sızlıyolar

6 de kalsin bence, serbest olursa ayni psg yada monaco gibi oluruz diye korkuyorum, takimda hic turk kalmiyacak diye korkuyorum, buda milli takimimiza zarar verir diye dusunuyorum. yanlismiyim bilmiyorum, ama aklima boyle senaryolar geliyor

7+3 olsun...kadroya giren yerliler illaki belli bi kalitede olur zaten..yıllardır şu saçma sınırlar var, milli takım çok mu iyi ???

sol bekden baska hangi transferler yapariz sizce

400 bin euro almadık mı emreyi?

Carlinhos riskine gireceğimize Tremoulinas iyi alternatif..

En azından kalitesi belli ne oynayacağını tahmin ediyoruz..

Avrupa'da top oynamış oyuncu almamız daha mantıklı..

ne alaka kardeşim 8 tane yabancı al adam gibi al ayrıca sahada türk futbolcu olmadıktan sonra ne anlarım ben o işten burdaki kişilerin çoğuda kendini tatmin etme uğruna ağlayıp sızlıyolar
yaw birader sen ne anlatiyosun,senin adam gibi turk yetenegin varsa neden gidip 15m bayilip yabanci alacaksin sapikmiyiz biz.selcukun yerine adammi alinir.yetenekliyse oynar zaten,ujfa gelmese semih nasil yetisecekti.drogba baba gibi ders veriyo takima.gecin bu isleri artik.milli takimin hali ortada

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

eboue drogba mı rotasyona sokacaksın ? rotasyon oyuncusu yıllık 1er kazanan dany amrabat ile olur. 3 kazanan eboue ya da 5 kazanan drogba ile değil.

eboue drogba ws melo gibi isimlere en az yıllık 3 verip rotasyona filan sokamazsın. yerli oyuncularla olur bu iş erman gibi engin gibi hayran olduğun aydın gibi.

ben sana sezonluk planmadan bahsediyorum, 6 yabancı saha, kenara +2 dany amrabat koyacak şekilde bir kadro yapamıyorsun.

ebue'yi rotasyona gayet sokarsin gerektiginde. drogba'yi da 3 macta 1 dinlendirmen takimin hayrina zaten olur

ayrica kadro yapamiyorsun deyip durma sato her turlu kadroyu yapabilir al sana ebueli drogbali amrabat'in dany'nin kenarda oturdugu kadro-

muslera

ebue ----- semih ------ chedju------ yabanci

inan ----- inler ------ sneijder

aydin --- drogba ----- frei

hamid

colak

amrabat

erman

dany

zan

eray

​

nani gelirse de yapacagin rotaz belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt