Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

yaziver buragi da

kerim frei yetenek barindiran bi adam izlemis olsaydin fikrin olurdu. gayet parlamasi mumkundur gs'de ayrica aydin'a laf mi ettin cevap vermeye tenezzul etmeyim.

sonuc olarak kadroyu kurdum hala konusuyon

o kadroya güvenip bırak terim yola çıkmayı düşünsün senden başka 1 futbol izleyicisinin bile aklına gelmez. gs nin bir kanatı aydın diğeri kerim olacak diye.

kerimi senden fazla izlediğimede adım gibi eminim, sen genelde isim duyunca sağda solda hemen kadroya koyan birisin

aykut demiri bi ara yazıyordun, şeneri yazdın bi ara. kerim e sardın şu ara böyle gider

bunlar rotasyonda iş yapmaz demiyorum, sezonluk planlamadan bahsediyorum ki anlayamadığın nokta bu.

Cevap: Transfer Nöbeti

o embesilde 2 bira ile kafayi bulup kaldirimdan agzinin ustunde surunerek evine gidiyodu,bi b.k yaptigi yaoktu muzigi birakmasi isabet olmus

iste o yüzden sana teo diyorum, o kisiye söyledigim ismi sana söylemek istemiyorum. Hirbonun önde gidenidir, sanatciymis, tühh onun sanatciligina...

eboue drogba mı rotasyona sokacaksın ? rotasyon oyuncusu yıllık 1er kazanan dany amrabat ile olur. 3 kazanan eboue ya da 5 kazanan drogba ile değil.

eboue drogba ws melo gibi isimlere en az yıllık 3 verip rotasyona filan sokamazsın. yerli oyuncularla olur bu iş erman gibi engin gibi hayran olduğun aydın gibi.

ben sana sezonluk planmadan bahsediyorum, 6 yabancı saha, kenara +2 dany amrabat koyacak şekilde bir kadro yapamıyorsun.

Bunlari kime anlatiyorsun abi? Forumda daha dogru dürüst 6 yabancili kadro bile görmedim. Sol bek yok, Melo'yu alalim, Nani'yi alalim ee?? 8 yabanciyla oynariz artik.

Muslera

Eboue

Chedjou

Sneijder

Drogba

Sol Bek

Nani

Melo

Dany+Amrabat = 10 yabanci etti sana. Riera'yi falan saymiyorum bile onlar kesin gidiyor...

o kadroya güvenip bırak terim yola çıkmayı düşünsün senden başka 1 futbol izleyicisinin bile aklına gelmez. gs nin bir kanatı aydın diğeri kerim olacak diye.

kerimi senden fazla izlediğimede adım gibi eminim, sen genelde isim duyunca sağda solda hemen kadroya koyan birisin

aykut demiri bi ara yazıyordun, şeneri yazdın bi ara. kerim e sardın şu ara böyle gider

bunlar rotasyonda iş yapmaz demiyorum, sezonluk planlamadan bahsediyorum ki anlayamadığın nokta bu.

huhhahaah birazda altimiza iseyelim [gulmekten]

yabanci siniri varken opsiyonlarin limitli abicim elimizden gelenin en iyisni yapmaktayiz. zaten istedigimiz sistem de kadro da belli

muslera

semih ---- chedju ---- demir

hamid ---- inan ----- melo ----- sneijder ----- carlinhoz

drogba ---- burac​

Ayrıca istikrar yakalanmıyor. Ligde ayrı bir 11 CL'de ayrı bir 11.

CL'de yapılacak ciddi değişiklikler takıma zarar verecek yapmasan daha kötü Semih,Aydın,Balta,Sabri gibi oyuncular CL'de oynayacak

Bir kere yabancı sınırlaması denen lanet şeyi ortadan kaldıracaksın..

Dünya'nın her yerinden çocuklara seçmeler yapacaksın iskelet bir çocuk grubu yakalayıp onlara özel eğitim vereceksin çocuklar buraya yerleşecek öyle 2 senede olmaz o işler dediğin gibi çocuklar Galatasaray ekolüyle büyüyecek ve A takım ne oynarsa çocukluktan itibaren o taktikte oynayacaklar..

Fatih Terim gözetiminde taktiksel olarak bilinçlendirilecekler ona göre vücut gelişimi felan profesyonel insanlar eğitecek çocukları..

Ve sonra bekleyeceksin yeşeren filizlenen illa olacak aralarında..

Kaliteli altyapı budur abi..

Biz gidiyoruz 19 yaşında oyuncu alıyoruz ne idüğü belirsiz tamam yeteneklidir ama ya tutarsa transferi..

Scouting dedigimiz sistem böyle calisabilir zaten sadece. Sen kisitlama olan yerde scouting yapsan ne olur yapmasan ne olur?

Zaten büyük takimlarimiz yildizlara alismis, yildiz bekliyorlar. Kisitlama olan yerde bide adi sani duyulmamis adam getirirsen, benzin döküp yakarlar yönetimi.

Acikcasi tartisilacak cok nokta var da, roman yazasim yok simdi :)

son dakika !!!!! FIBA; Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş ve Trabzonspor'a transfer yasağı getirdi. Oyuncu ve antrenörlerin paraları ödenmedikçe yasak kalkmayacak.

_______

| Muslera |

eboue-----semih-------------chedjou-----balta

-----------------------melo--------------------------

--------------------- selçuk------------------------

kazım------------------------------------------nani

--------------------sneijder------------------------

---------------------burak--------------------------

| Eray , Dany , Erman , Şener , Yekta , Engin , Drogba | ​

komik kadro

Haklı olduğun taraflar elbette vardır kardeş,

Ama Artık drogba ve sow un futbolunu bence farklı bakış açıları ile değerlendirmek lazım mesela,

Sow un şu anda ne olduğu ve neleri henüz olmadığı; ve de Drogbanın şu anda ne olduğu ve neleri kaybettiği ve bu kayıplar yaşanırken neleri kazandığı gerçeğinden yola çıkarsak;

sow un sahip olduğu enerjisi gücü sayesinde zekasını tekniğe dönüştürme kapasitesi yüksek gerçekten. Bu da ona fazladan bir özgüven ve jeneriklik pozisyon yaratmak için cesaret veriyor, bu cesaret yüksek motivasyonla birlşince gözünü karartıp herşeyi deneyebilecek bir yapıya bürünüyor. Sık sık maçlarında yeni bir enstantane arayışının veya sunuşunun nedeni bu... Bireysel olarak gerekirse herşeyi üstlenmekten korkmayacak bir agresiflik ve cesaret de beraberinde geliyor.

Ama drogba artık güç olarak 3-4 sene evel ki drogba olmadığını bildiği için bazı hamleler için tedbirli olması gerektiğini, bu durumda vücut ve kas yapısının her hareketi kaldıramayacağının farkında..

Bu nedenle Sow da henüz varolmayan veya yeşerme aşamasında olan oyunun o halini değelendirip bir satranç oyunu gibi birkaç hamle sonrasına göre pozisyon alma becerisini kullanıp futbolu bedeninden çok aklıyla oynamaya çalışıyor.

Zaten drogbadan artık bir gol kralı performansı beklemek hata olur. drogba artık top dağıtımı ve asistleriyle gücü yerinde olan diri forvetlere yarattığı pozisyonlarla ön plana çıkacaktır.

Bu durmdaki bir drogba dan sow performası beklemek drogbayı erken kaybetmemize yol açar devre arası gelmeden sakatlanıp sezonu kapatabilir her an..Drogba iyi bir profesyonel olarak kendine iyi baktığı için bu yaşta halen sow la kıyaslanabiliyor.

Unutmamak lazım zaman herşeyi olduğu gibi herkesi de eskitir.

Zaten hafta da 3 maç oynama dönemi başladığında; eğer drogbayı kritik olmayan maçlarda tribüne alıp dinlendirmezseniz; sahada sağlam tutmanız çok zor..

Aynı Drogba ve aynı Sow'dan bahsediyoruz di mi? Hani Didier ve Moussa, bir yanlışlık olmasın?

yabanci kisitlanmalari diye arkadaslar vardi cidi cidi :) kimdi onlar . bu sacma ve benim gözümde irkciliga giren bir kurari ne icin savunuyorlar anlata bilirler mi bana mantikli cekilde lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt