Hakan Fırıncı
Kırmızı Üye
- 6 Haziran 2010
- 1.005
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Nani yerine Belhanda gelsin isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer calismaya bak fay yavrum, kiskandim. inler ve nani toplam 20 milyon, ucuzlukmu varmis yoksa benim haberimi yok
yabanci kisitlanmalari diye arkadaslar vardi cidi cidikimdi onlar . bu sacma ve benim gözümde irkciliga giren bir kurari ne icin savunuyorlar anlata bilirler mi bana mantikli cekilde lütfen.
kapa hala acıklama yok![]()
bayraktaki ve formadaki kırmızı sarı tonlamalar farklı hangisi bizim gerçek tonumuxz
peki neden serbest kalsın galatasaray elin bitik topçularına 4-5 milyon yıllık para versin onlarda burda gelsin yatsın diyemi ama benim yerli topçum canını dişine takar oynar geçmiştede çok örneği vardır şimdi herkes sneydere toz kondurmuyorda o adamın aldığı yıllık 5 milyonun hakkını veriyormu yada verebilecekmi acaba
bayraktaki ve formadaki kırmızı sarı tonlamalar farklı hangisi bizim gerçek tonumuxz
Bunlari kime anlatiyorsun abi? Forumda daha dogru dürüst 6 yabancili kadro bile görmedim. Sol bek yok, Melo'yu alalim, Nani'yi alalim ee?? 8 yabanciyla oynariz artik.
Muslera
Eboue
Chedjou
Sneijder
Drogba
Sol Bek
Nani
Melo
Dany+Amrabat = 10 yabanci etti sana. Riera'yi falan saymiyorum bile onlar kesin gidiyor...
beyler sneijder satılma durmunda bir gelişme yok dimi yeter artık son bulsun bu saçmalık
arkadaşlar bi ricam var yanyana ESKİ NİKE PARÇALI VE YENİ NİKE PARÇALI koysanıza
Muslera ve Drogba dısında tum yabancılar tobcular kesilebilir