Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kapa hala acıklama yok
BL_3nb5CEAIlq_c.jpg

Malik fati'yi şota gitti stoper oynattı forumda malik fati desem beni asarsınız

transfer calismaya bak fay yavrum, kiskandim. inler ve nani toplam 20 milyon, ucuzlukmu varmis yoksa benim haberimi yok

Ya kaç olacak toprağım ?

14'e aldıkları adamı sorun yaşıyor diye 20'ye mi yollacaklar ? 10-12 olsun sorun değil.

Nani için konuşulan ücretler ortada.

Transfer çalışmasın tiye alarak yaptığım belli ayrıca işte anlamak güç.

yabanci kisitlanmalari diye arkadaslar vardi cidi cidi :) kimdi onlar . bu sacma ve benim gözümde irkciliga giren bir kurari ne icin savunuyorlar anlata bilirler mi bana mantikli cekilde lütfen.

peki neden serbest kalsın galatasaray elin bitik topçularına 4-5 milyon yıllık para versin onlarda burda gelsin yatsın diyemi ama benim yerli topçum canını dişine takar oynar geçmiştede çok örneği vardır şimdi herkes sneydere toz kondurmuyorda o adamın aldığı yıllık 5 milyonun hakkını veriyormu yada verebilecekmi acaba

peki neden serbest kalsın galatasaray elin bitik topçularına 4-5 milyon yıllık para versin onlarda burda gelsin yatsın diyemi ama benim yerli topçum canını dişine takar oynar geçmiştede çok örneği vardır şimdi herkes sneydere toz kondurmuyorda o adamın aldığı yıllık 5 milyonun hakkını veriyormu yada verebilecekmi acaba

Sağlam fit formda bir Sneijder'i ağzın açık izleyeceğinden şüphem yok.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bunlari kime anlatiyorsun abi? Forumda daha dogru dürüst 6 yabancili kadro bile görmedim. Sol bek yok, Melo'yu alalim, Nani'yi alalim ee?? 8 yabanciyla oynariz artik.

Muslera

Eboue

Chedjou

Sneijder

Drogba

Sol Bek

Nani

Melo

Dany+Amrabat = 10 yabanci etti sana. Riera'yi falan saymiyorum bile onlar kesin gidiyor...

anlatamıyorum ya da anlamak istemiyorlar. işlerine gelmeyincede ben aslında şl kadrosu yapmıştım diyerek işin içinden çıkıyorlar:lol:

bayraktaki degil hatta formadakide tam degil yeni sezon formasinda tam tutturmuslar renkleri

beyler sneijder satılma durmunda bir gelişme yok dimi yeter artık son bulsun bu saçmalık

Bence bu dönemde konuşulup üzerinde spekilasyon yapılmaktan öteye gitmez.

Ama devre arasında cidiyet kazanabilir... Devre arasında da bizde kalırsa bi dahada bir yer gitmez sanırım..

arkadaşlar bi ricam var yanyana ESKİ NİKE PARÇALI VE YENİ NİKE PARÇALI koysanıza

Muslera ve Drogba dısında tum yabancılar tobcular kesilebilir

Boluspor başkanı Mehmet İnceayan: Boluspor'un menfaatleri doğrultusunda Emre, artık sarı kırmızılı formayı giyecek. '

muslera-burak-selçuk-sneijder büyük hedefleri olan takım bunları satmaz açık ve net!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt