Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

rieranın sözleşmesindeki maddeye bakın.2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

rezillik.biz nasıl kurtulacaz bu adamdan sol beke yer açmak için.yedek klübesinde yıllık 3 milyon euro kazanan adam çılgınlık olur

vazgecildi kaliyomus riera:asd:

birileri bu riera konusunda Ardaya laf atiyor ya. bir tarafda haklilar malesef. son dakikada kacmasa madride arda beyfendi riera ya bukadar parayla almazdik hayata. son dakika transferiydi yanlis hatirlamiyorsam riera. o saaten sonra kimi alacakdin adam akili. rieranin menajeride soydu bizi isde orda. ya almayacaksin hic yada o saaten sonra ardayi satmayacakdin. nerden baksan fiyasko :SS:

Abi yanlış hatırlamıyorsam Sen MYC almıştın. Bitti mi cezan :D

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

En iyisini yapsalar senin bu forumdan ip banı yemen gerek ziyaretçi olarak bile girememen gerek doğa kanuna göre :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

hangi kanun ya göster önüme farazi konuşma ordan

renkdaşlar doğukan renkdaşımız büyük bir sağduyu örneği göstererek konuyu terketme nezaketinde bulundu bu mübarek gecede kininizde neden hala ısrarcısınız...unutmayın çabamızın adı:gs:

hepimiz aynı bayrağın gölgesinde yaşıyoruz :bayrak:

Beyler güzel film tavsiyelerinizi bekliyorum öle dram korku falan olmasın içimizi karartmasın gece gece :D

birileri bu riera konusunda Ardaya laf atiyor ya. bir tarafda haklilar malesef. son dakikada kacmasa madride arda beyfendi riera ya bukadar parayla almazdik hayata. son dakika transferiydi yanlis hatirlamiyorsam riera. o saaten sonra kimi alacakdin adam akili. rieranin menajeride soydu bizi isde orda. ya almayacaksin hic yada o saaten sonra ardayi satmayacakdin. nerden baksan fiyasko :SS:

bu kazığın baş sorumlusu dediğiniz gibi arda.o sıralarda olimpiyakosla hazırlık maçı yapmıştık.sabri ve aydınlı kanatta döktüren rierayı bi güzel kakaladılar bize.zaten ekonomik krizde olan yunan klübüde hayır demedi.emeği var bu sene takımda.ama böyle bir sözleşme çok acemice ve mantıksız.

renkdaşlar doğukan renkdaşımız büyük bir sağduyu örneği göstererek konuyu terketme nezaketinde bulundu bu mübarek gecede kininizde neden hala ısrarcısınız...unutmayın çabamızın adı:gs:

hepimiz aynı bayrağın gölgesinde yaşıyoruz :bayrak:
küfürleri bas ondan sonra sagduyu de.kavram kargasasi yasiyosun heralde renkdas

uruguay fransa maçına baktım muslera sov yapmış.

Arkadan konuşacak tıynette haysiyette adamlar var forumda 2-3 tane it biraraya gelip milletin huzurunu bozmaktan başka bi bok yaptıkları yok. Ergen kafalarını, asosyal hayatlarını ...lerim. abilerinize şikayet edin ama konudan atıldıktan sonra arkasından konuşun bu kadar adamsınız.

dogukandan herke mesj var

Re: Transfer Nöbeti

Riera konusunda dogukan herkese giydiriyor :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Allah için bizim tahkim kurulumuzda iyi indirir cezaları. :D

hakli oldugum bir konuda birazcik fazla radikal konusmusdum galiba ve hakli olarak ceza yedim. ama 2 haftada cok diye itiraz edip yüksek tahkim kurul üyelerimizden kabul görülüp 3 güne indirildi cezam :D biraz detayli oldu ya neyse...

hakli oldugum bir konuda birazcik fazla radikal konusmusdum galiba ve hakli olarak ceza yedim. ama 2 haftada cok diye itiraz edip yüksek tahkim kurul üyelerimizden kabul görülüp 3 güne indirildi cezam :D biraz detayli oldu ya neyse...

Boş ver biz sonuca bakalım abi. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt