Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu tolgayı biz alsak ya. adam gibi yedek kalecimiz olur yıllar sonra

Nani gelirse yerli önlibero şart.

Eldeki yabancılardan bir kısmını satmamız gerek.

yoo sadece unitedlilarin gitsin diye dua ettigi nani efendi gelecek diye melodan vazgececek kadar aklimi yitirmedim

Katılıyorum,direnişe devam :D .Nani kim yahu,belki bir Beckham bir CR7 çıkar diye alınıp da onların normda Aydın Yılmaz çıkmış bir oyuncusu Manu'nun :D

Nani gelirse Melo yerine İnler şart...

hem Nani hem Melo olmaz hangi birini oynatmayı düşünüyoruz zaten 6 yabancılı kadro kurmakta zorlanıyoruz...

nani uzak dursun

muslera

eboue ----- semih ------- chedju ------ carlinhos

inan ------ melo

aydin ------ sneijder --------- fray

burak/drog​

naniyi alırsak solada adam almak gerekecek. başka zaman alırız onları. şuan kanatsız sistem oynuyoz madem öyle devam edek. kanat alınırsa şino harcanmış olacak

nani uzak dursun

muslera

eboue ----- semih ------- chedju ------ carlinhos

inan ------ melo

aydin ------ sneijder --------- fray

burak/drog​

507.Top_Draw_Sign.jpg

merhaba arkadaşlar öncelikle çoğu kişi tarafından tavsiye edilen bir foruma kayıt olmaktan çok mutluyum.bu yaz transfer döneminde sizlere transfer bilgisi vermek üzere kayıt oldum.ilk olarak twitterda sneijder transferini vermiştim. bugün jorge mendesin istanbula geleceği malum.görüşme detaylarını size aktarmaya çalışacagım.daha sonra görüşmek üzere. bu arada nani için bişeyler karaladım. 14numara: ''Road To Istanbul''

Türk sol bek bulmak lazım bu işin içinden çıkılmaz yoksa. Yabancı hakkımızın 4 ünü defansta kullanıyoruz.

naniyi alırsak solada adam almak gerekecek. başka zaman alırız onları. şuan kanatsız sistem oynuyoz madem öyle devam edek. kanat alınırsa şino harcanmış olacak

renktaş kanatsız sistemle avrupada başarı zor olur bence oyun çok sıkısıyor kanatsız sistem oldumu

merhaba arkadaşlar öncelikle çoğu kişi tarafından tavsiye edilen bir foruma kayıt olmaktan çok mutluyum.bu yaz transfer döneminde sizlere transfer bilgisi vermek üzere kayıt oldum.ilk olarak twitterda sneijder transferini vermiştim. bugün jorge mendesin istanbula geleceği malum.görüşme detaylarını size aktarmaya çalışacagım.daha sonra görüşmek üzere. bu arada nani için bişeyler karaladım. 14numara: ''Road To Istanbul''

Şu twitterda menejer olan duyumcu muydun sen ?

gsc'ye hosgeldin bubba

[h=3]Saatli bomba..[/h]

timebomb.jpg

az kaldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt