Bahri Okatan
Tecrübeli Üye
- 28 Şubat 2009
- 5.238
- 1
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
şu tolgayı biz alsak ya. adam gibi yedek kalecimiz olur yıllar sonra
şu tolgayı biz alsak ya. adam gibi yedek kalecimiz olur yıllar sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne bicim bi cumle turkcemize sahip cik aint yilarr
bitik nani gelmez insch
Totem mi yapıyorsun ?
yoo sadece unitedlilarin gitsin diye dua ettigi nani efendi gelecek diye melodan vazgececek kadar aklimi yitirmedim
nani uzak dursun
muslera
eboue ----- semih ------- chedju ------ carlinhos
inan ------ melo
aydin ------ sneijder --------- fray
burak/drog
naniyi alırsak solada adam almak gerekecek. başka zaman alırız onları. şuan kanatsız sistem oynuyoz madem öyle devam edek. kanat alınırsa şino harcanmış olacak
merhaba arkadaşlar öncelikle çoğu kişi tarafından tavsiye edilen bir foruma kayıt olmaktan çok mutluyum.bu yaz transfer döneminde sizlere transfer bilgisi vermek üzere kayıt oldum.ilk olarak twitterda sneijder transferini vermiştim. bugün jorge mendesin istanbula geleceği malum.görüşme detaylarını size aktarmaya çalışacagım.daha sonra görüşmek üzere. bu arada nani için bişeyler karaladım. 14numara: ''Road To Istanbul''
merhaba arkadaşlar öncelikle çoğu kişi tarafından tavsiye edilen bir foruma kayıt olmaktan çok mutluyum.bu yaz transfer döneminde sizlere transfer bilgisi vermek üzere kayıt oldum.ilk olarak twitterda sneijder transferini vermiştim. bugün jorge mendesin istanbula geleceği malum.görüşme detaylarını size aktarmaya çalışacagım.daha sonra görüşmek üzere. bu arada nani için bişeyler karaladım. 14numara: ''Road To Istanbul''
nani uzak dursun
muslera
eboue ----- semih ------- chedju ------ carlinhos
inan ------ melo
aydin(?) ------ sneijder --------- fray(?)
burak/drog