Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

onun degil takla topa vuracak hali kalmamis abicim

Höh adam 26 yaşında daha, zamanının en potansiyelli oyuncularından keza bana göre halen öyle. Manu'yu kafasında bitirmiş adam artık haliyle hırslı oynayamıyor.

Nani veya o denli bir kanat oyuncusunun transferi Riera yüzünden yatarsa topuğuna sıkarım Riera'nın.

Ben bu kadar belirsiz transfer dönemi görmedim cidden planlama yok hissi uyandırıyor şimdilik bakalım ne olacak.

hadi Nani maniyi gectimm ... Su iki adamdan birini bari cikarinda A takimda oynasin !!!

BG2T6FSCMAE2EEH.jpg:large

Okan Derici & MertanCanerOzturk(?)

Ben Riera'nın yerinde olsam niye gidiyim?

İki sene daha kapı gibi sözlemesi var. Yatsa da alacak oynasa da.

Bu Chedjou işi de inşallah patlamaz.

Şu Riera'yı anca transfer olacağı kulüpteki alacağına katkıda bulunursak gönderebiliriz yoksa adamı suçlamamak gerekir 3 milyondan kimse vazgeçmez

tabiki forumdaydi sneijder sadece kadro disi idi. mac eksigini kapattigi takdirde bir sorunu yok snajderin

nani ise mental olarak cokuk ve adelesel olarak bitik bir adam

mentalini nerden biliyon renktaş ya ?

türkiyeden iyi yer yok mental pompalamak için.

aynısnı sneijder içinde derdin. adamın kasıkları vsler sakatlıkları onunda fazlaca.

nanide kadro dışı zaten oda formda. ama takımdan gidecegini benimsemiş sni,ejder gibi. ve 2 yaş daha genç

Riera istese ben solbek oynayamıyorum diye kasmazdı. Alırdı parasını yatardı.

Adam koca sezon aslanlar gibi solbek oynadı. Bu kadar da acımasız olmayın.

Bence Engin Baytar kalmalı ve Fatih Terim Yekta, Engin Baytar ve Hamit üçlüsünden hangisi iyi ise ön libero onu oynatmalı Selçuğun yanında.

neden patlayacak anlamadım

Galatasaray'ın kadrosuna kattığını resmen açıkladığı Chedjou'nun transferinde pürüz yaşandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığını açıkladığı Aurelien Chedjou konusunda karmaşa yaşanıyor. Galatasaray'ın resmen anlaştığını açıkladığı Chedjou için Lille kulübünün bu oyuncunun bonservisini henüz sarı-kırmızılı takıma vermediği öğrenildi.

Lille Başkanı Michel Seydoox'un, yapılan temaslarda resmi anlaşmanın henüz yapılmamasına rağmen Galatasaray'ın bu transferi açıklamasının ardından bu duruma oldukça sinirlendiği öğrenildi. Seydoux'un bu nedenle bu transferi yokuşa sürdüğü belirtilirken, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Chedjou'nun menajeri Uwe Kathmann'ın bu transferi sonlandırmak için devreye girdiği belirtildi.

Tüm bu olumsuz gelişemelere rağmen, Chedjou'nun transferinin önümüzdeki günlerde tamamlanması ve bu futbolcunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

TurkFutbol.Com Özel / Emre KACAN

:rolleyes:

iyi alan savunma yapıp alan daraltan ekiplere karşı hamite söver durursunuz top taşıyamıyor diye bol bol naniyi istemeyenler amrabat içinde kendiyle güreşiyor dersiniz bol bol

Chedjou transferinde sorun var diyorlar 2 gündür. Hosuma gitmiyor yani rahat olmaya calissam da. Bu nasil bir sacmaliktir?

Carlinhos´un karar vermesi icin bir ay bekleyecegiz mi yani biz? Imzalasin, kupasini oynamaya devam etsin ne var bunda?

Hadi Nani gibi transferler sabir isi, uzun sürer, ama Chedjou ve Carlinhos transferi biraz sacma olmaya basladi yani.

Bari bir aciklama yapsalar da bizde dogrusunu ögrensek. Okay Yokuslu, Taylan Antalyali gibi oyunculari alalim bari bu sürecte

mentalini nerden biliyon renktaş ya ?

türkiyeden iyi yer yok mental pompalamak için.

aynısnı sneijder içinde derdin. adamın kasıkları vsler sakatlıkları onunda fazlaca.

nanide kadro dışı zaten oda formda. ama takımdan gidecegini benimsemiş sni,ejder gibi. ve 2 yaş daha genç

yasinin ne oldugu muhim degil drogba'dan 10 yas genc ona bakarsan drogba'yla carpissa avustralyaya kadar ucar nani.

gidip united forumlarinda nani hakkinda neler yazildigini okursaniz bir fikriniz olacak gayretullah edelim biraz. sneijder'in her turlu sorunu 5 ay mac yapmayip 2 rekad icerisinde real madridler karsisina cikmaktan kaynaklidir.

nani ise = finished.

Yuh Gomez Bayernden ayrilmak istiyormus :rolleyes: Chelsea/PSG/ManCity/ManU/A.Madrid yakisir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt