Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder = 20 milyon euro

1 euro aşağısı kurtarmaz Abraam reis

hadi Nani maniyi gectimm ... Su iki adamdan birini bari cikarinda A takimda oynasin !!!

BG2T6FSCMAE2EEH.jpg:large

Okan Derici & MertanCanerOzturk(?)

şu okan dericiyi neden harcadık anlamadım gitti, üzerine dursak önemli yerlere gelebilirdi.

Arda ve Gökhan İnler'i transfer edemeyeceksek sol bekte Hakan Balta'yı kullanmaktan başka çaremiz kalmıyor ne yazık ki.

Chedjou transferinde sorun var diyorlar 2 gündür. Hosuma gitmiyor yani rahat olmaya calissam da. Bu nasil bir sacmaliktir?

Carlinhos´un karar vermesi icin bir ay bekleyecegiz mi yani biz? Imzalasin, kupasini oynamaya devam etsin ne var bunda?

Hadi Nani gibi transferler sabir isi, uzun sürer, ama Chedjou ve Carlinhos transferi biraz sacma olmaya basladi yani.

Bari bir aciklama yapsalar da bizde dogrusunu ögrensek. Okay Yokuslu, Taylan Antalyali gibi oyunculari alalim bari bu sürecte

muslera-chedjou-dany-eboue-riera-culio-sneijder-amrabat-drogba-elmander

şu an hiçbir yabancı ile sözleşme imzalayamayız.

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - Carlinhos

- İnler - Selçuk

hamit/ burak -Sneijder- nani

Drogba/burak

Yekta yı bende severimde o ortasaha bildiğim pamuk şekeri gibi yumusak olur

Sevmekle ilgisi yok hocam, arkadaş Nani ile 6 yabancılı kadro kurulmuyor demiş, ben de böyle kurdum. Beğenmeyen versin parayı alsın İnler'i koysun oraya. Elimizdeki adamların yüzüne bakmayıp sürekli adam alma mantığı nedir onu da anlamıyorum. Chedjou Melo'nun eksiğini kapatacak diye düşünüyorum bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt