Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Fatih Hocanın aklında ilk Schalke maçındaki gibi 4-2-2-2 oynatmak var ikinci planı ise 4-2-3-1 veya 4-3-3 Burak sağ iç forvet. Üçüncü tercihi ise bu sezonki gibi 4-1-3-2 oynatmak ben böyle düşünüyorum yani ilgilendiğimiz oyunculardan bu çıkıyor. Sneijder veya Burak ikilisinin birisinin gitmesi halindeyse kesinlikle 4-1-3-2 dizilişini düşünmeyecektir aklındaki sisteme daha rahat geçecektir.

------------------------------mus---------------------------------

ebo-------------kaya--------------------che--------------balta :S

---------------------selçuk---------inler----------------------------

nani-----------------------sneijder-----------------------------burak

---------------------------drogba----------------------------------

YEDEK: eray,dany,riera(sol bek ve sol açık yedeği olarak),umut,erman kılıç,yekta,sabri

Balta geçen yıl ki performansını gösterse ona bile razıyım ama adam bu yıl her oynadığı maç batırdı

nani gelirse büyük ihtimal melo alınmaz.defans kaleci olduğu yere 4 yabancı kullnılmaz.acıkça ben zaten yabancılarının 4 ünün defansta kullanılmasına karşıyım.transfer için yabancı olayının netleşmesi bekleniyordur.klübede yabancı olması ile olmaması fark eder.

Arda ve Gökhan İnler'i transfer edemeyeceksek sol bekte Hakan Balta'yı kullanmaktan başka çaremiz kalmıyor ne yazık ki.

149246_169105809788947_5789821_n.jpg

730930_Galatasaray_SK.jpg

Seneye böyle bi kadro olacak gibi his var içimde

Muslera ve Burak satılacak sanki

Kazım geri döndügüne göre F.T Kazımı gözü kapalı 11e yazar

iyi gunler

transfer var yok?

ben boyle birsey dusunduklerini zannediyorum rierayi,elmanderi, urfa gondermeyi dunuduklerini amrabat ve dany yi kiraya verceklerini 5 yabancidan kurtulacaklarini ve yabancilarimiz tabi muslera satilmaz ise ( muslera, eboue, chadjou, carlinhos, melo, nani, drogba, snajder) iki kisi daha gondermezlerze mesela riera yada dany tribunde oturur en mantiklisi bu

Re: Transfer Nöbeti

Bonjour mes amis.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt