Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneıjder 7,5 geldi belki ama 3,9 imza parasıda verdik 15 e satıp 2-3 milyon kar mı etmiş olucaz böyle hata yapmazlar umarım uzun yıllar izleriz wesleyi

Yaw arkadaslar chelsea yi hiç mi takip etmiyorsunuz orda bi kere mata gibi forvet arkasında süper bir adam var chelsea de bu sezon yılın oyuncusu seçildi.Birde oscar var her ne kadar bazen sağ acık olarak kullansalarda oscar da bir forvet arkası oyuncusudur.Chelsea leverkusen den shürrlee yi alıcak ve hazard da sol açık ve forvet arkası oyuncusu daha marko marin var zart zurt ben inanmıyorum sneijder haberlerine!!!!

Lan bıktım artık futbolcularımızı satmaya ne kadar meraklısınız

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

lükse bak

takımda snejder var ve isteyen chelsea biz satmıyoruzz.. yıl 2013 değilmi:lol:

daha adama biz doyamadık ne satma merakındasınız anlamıyorum

ya arkadaş Chedjou geldi Carlinhos gelmek üzere Melo kalıyor Nani konuşuluyor bu kadar yabancıyı nerde oynatacaksın hocam Muslera Eboue Drogba Sneijder var daha...

Yaw arkadaslar chelsea yi hiç mi takip etmiyorsunuz orda bi kere mata gibi forvet arkasında süper bir adam var chelsea de bu sezon yılın oyuncusu seçildi.Birde oscar var her ne kadar bazen sağ acık olarak kullansalarda oscar da bir forvet arkası oyuncusudur.Chelsea leverkusen den shürrlee yi alıcak ve hazard da sol açık ve forvet arkası oyuncusu daha marko marin var zart zurt ben inanmıyorum sneijder haberlerine!!!!

mata satılacak haberleri vardı

bakalım site haberi doğru çıkacakmı? kısa sürede duyurcak dedi çünkü?? tam 24 saat zamanları bence. ondan sonra patlarlar..

ryan babel ve ryan donk Kasimpasa'da:ayatollah:

süper transferler, ligimiz gelecek sene inanilmaz kaliteli olacak!!

ya arkadaş Chedjou geldi Carlinhos gelmek üzere Melo kalıyor Nani konuşuluyor bu kadar yabancıyı nerde oynatacaksın hocam Muslera Eboue Drogba Sneijder var daha...

Stoper ve sol bek acil ihtiyaçlarımızdı chedjou ve carlinhos ona göre alındı melo, gökhan inler alınmazsa tek alternatif nani nin geleceğini ben sanmıyorum kerim frei ya da jem karacan alınır transfer dönemi kapatılır

Chedjou 6.3,Carlinhos 4,4,Nani'ye en düşük 7,Melo en düşük 4,Umut'a en düşük 2 verirsek 23,7 milyon euro ediyor.Daha yıllık ücretler var.Fatih Terim'in Muslera,Melo ve Burak'ı bırakmak istemediğini hepimiz biliyoruz.Satılması en mümkün oyuncu Sneijder duruyor şu anda.

muslera eboue chedjou carlinhos melo sneijder drogba 7 etti :S melo alınırmı yada birimi gider daha nani mevzusu var.harbi karışık.

gelenler:Carlinhos+nani+chedjou+melo

gidenler:ujfaluji+elmander+riera

bu transferler kampa kadar biterse bu sene tadından yenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt